Košarka uživo: Večeras prijenos dvije utakmice

Košarkašice Jolly JBS-a dvostruke su braniteljice naslova. Gospić je domaćin i šest godina je bez regionalnog trofeja. Borbu za titulu prvaka ženske regionalne IWBL lige možete pratiti u online prijenosima.

objavljeno 12.03.'10.; autor: Kosarka.org
Ključni pojmovi:

iwbl

,  

live stream

Sve utakmice završnog turnira ženske regionalne IWBL lige uživo će se prenositi na službenom websiteu lige iwbl-league.com te na portalima u sklopu mreže Kosarka.org (kosarka.hr, kosarka.rs i kosarka.ba).

Utakmice i u subotu
I u subotu će biti omogućeni prijenosi dviju utakmica. Za treće mjesto u subotu u 14:30h, a finale odmah potom – u 17h.

Sliku sa četiri utakmice koje se ovaj vikend igraju u Gospiću osigurao je organizator natjecanja s ciljem daljnjeg približavanja ženske košarke publici. Polufinala su na rasporedu u petak. Gospić CO - Mladi krajišnik u 18h, a Jolly JBS – Merkur u 20:20h.

Kako se radi o prvim i besplatnim prijenosima u testnoj fazi usluge, slika na Internetu bit će emitirana u osnovnoj Live Video Streaming kvaliteti. Izvođač je ovaj period predvidio za promociju usluge, za analizu potrebnih uvjeta i kvalitete. To će omogućiti naknadno unaprijeđenje usluge kroz daljnja testiranja.

Želite da se i Vaša utakmica prenosi na Vašoj web stranici i na Kosarka.hr? Javite nam se s detaljima i zatražite ponudu.
pošalji članak na:(photo: kosarka.org)