FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Korisnicima sitea

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Autor
ZLOVRO Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 04 Svibanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ZLOVRO Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Korisnicima sitea
    Objavljeno: 07 Svibanj 2006 u 21:45
Da. Al u koju svrhu? 
  ||   Nazad na vrh
Donat Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 09 Ožujak 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Donat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Svibanj 2006 u 16:38

ZAŠTO JE ZAKLJUČANA TEMA "Rok Stipčević" ?!?
Bog je stvoria čovika, Zadar košarku
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 27 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Svibanj 2006 u 21:59

OBAVIJEST!!

Na vjerojatno olakšanje starijih forumaša, od danas novopečeni forumaši više neće moći otvarati nove teme a time se izbjegavaju inače nepopularne duple teme koje su u zadnje vrijeme bile sve češće... Dakle, potrebno je minimalno postati sophmore za otvoriti temu... naravno da se neće tolerirati glupi upisi samo da se nagomilaju postovi a kamoli spam.

Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
  ||   Nazad na vrh
cheerleaderica Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cheerleaderica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2006 u 01:07

Ciao! Imam jedno pitanje! Ne kuzim, ali u zadnje vrijeme ni quotanje nikako ne funkcionira! Jednostavno ne pali! Stisnem quote, ali samo mi se otvori normalan prozor za pisat poruku! Ne kuzim!  Ima tko mozda pojma o cemu se tu radi, i kako da to ispravim??? Admine???

HELP ME!!!

You'll always miss 100% of the shots you don't take!!!
  ||   Nazad na vrh
cheerleaderica Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cheerleaderica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2006 u 01:34

Admine, jesi ziv???

||   Nazad na vrh
djuro_XL Vidi meni
champion
champion

Član od: 05 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat djuro_XL Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Lipanj 2006 u 21:17
probaj kukije izbrisat..

vjerojatno nece nis pomoc, al...
  ||   Nazad na vrh
cheerleaderica Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cheerleaderica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Lipanj 2006 u 21:37

Izvorno objavio/la djuro_XL

probaj kukije izbrisat..

vjerojatno nece nis pomoc, al...

Thanks na odgovoru! Bar netko, kad vec admina nema! Na svu srecu proradilo je, samo od sebe!  Nemam pojma ni sta je bilo ni kako se popravilo! Al bitno da funkcionira!

||   Nazad na vrh
Carter Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 28 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Carter Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Lipanj 2006 u 22:49
 Ni meni ne radi quote-anje ako admin čita ovo. O čemu se radi'
  ||   Nazad na vrh
cheerleaderica Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cheerleaderica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Lipanj 2006 u 01:40

Nemam pojma Carter! Meni to nije funkcioniralo i onda odjednom...sve ok! Probaj jos par puta, mozda proradi! Ocito je neka glupa greskica koja se s vremenom ispravi!

||   Nazad na vrh
Carter Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Carter Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Lipanj 2006 u 15:47
 Ne radi. Sve probao što se tiče internet explorera ali ništa. Radilo je do prije par dana i sada ne radi. Molio bih admina ako čita ovo da učini nešto, bar da se javi da znamo da čita
  ||   Nazad na vrh
cheerleaderica Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cheerleaderica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Lipanj 2006 u 17:29

Bio je admin danas na forumu! Ali nisam sigurna da cita ovaj topic! Mozda najbolje da mu posaljes poruku na PM!

||   Nazad na vrh
Carter Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Carter Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Lipanj 2006 u 22:37
 Popravite mi qoute!!!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni