FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Korisnicima sitea

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Autor
Carter Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 28 Travanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Carter Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Korisnicima sitea
    Objavljeno: 05 Lipanj 2006 u 22:54
 Sad je sve OK sa quote. Nigdje nije navedeno ali sam skužio da najniži status (do 50 poruka) izgleda nema dozvolu za Qoute. Nakon što sam prešao prag 50 poruka i dobio status sophmore quote sad radi. Pišem ovo radi ostalih koji možda naiđu na isti problem.
  ||   Nazad na vrh
cheerleaderica Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cheerleaderica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Lipanj 2006 u 00:26

Ne, nije to! Ja sam kao rookie mogla quotati bez problema! Onda se problem pojavio, pa nestao! Tako da nije to! Al ocito je neka greskica koja se na kraju sama rijesi! Ma bitno da funkcionira!

You'll always miss 100% of the shots you don't take!!!
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 27 Listopad 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Lipanj 2006 u 21:34
Izvorno objavio/la cheerleaderica

Ne, nije to! Ja sam kao rookie mogla quotati bez problema! Onda se problem pojavio, pa nestao! Tako da nije to! Al ocito je neka greskica koja se na kraju sama rijesi! Ma bitno da funkcionira!

Izgleda da je Carter u pravu, jer sam ja prije nekih tjedan-dva prominija da rookiji ne mogu otvarati nove teme kako bi se izbjegle duple teme (kojih je bilo sve više) a s tom mojom promjenom se nehotično (mada meni nerazumljivo) promjenilo i da rookiji ne mogu quotati nečiji tekst.

Stoga, u interesu forumaša vračam opciju da mogu rookiji otvarati teme, ALI bude li otvaranja glupih ili duplih tema tu opciju ponovno i za vjeke vjekova ukidam.

Eto, nadam se da je problem rješen. ukoliko imate daljnje poteškoće, obratite se meni ili adminu na pm ili javno u ovaj topic.

Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
  ||   Nazad na vrh
cheerleaderica Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cheerleaderica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Lipanj 2006 u 00:02

Imam ja jos jedno pitanje! Kad sam postala sophmore, prvo vrijeme mi je pisalo da smijem uredjivati svoje poruke! A sad opet pise da ne mogu!

Nije mi jasno!

Zasto bi uopce postojala ta zabrana? Pa valjda svatko ima pravo urediti ono sto je sam napisao! Pa ako napise glupost, brisi mu post! Ali zasto takvo ogranicenje???

||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Lipanj 2006 u 12:34

Imam ja jos jedno pitanje! Kad sam postala sophmore, prvo vrijeme mi je pisalo da smijem uredjivati svoje poruke! A sad opet pise da ne mogu!

Nije mi jasno!

Zasto bi uopce postojala ta zabrana? Pa valjda svatko ima pravo urediti ono sto je sam napisao! Pa ako napise glupost, brisi mu post! Ali zasto takvo ogranicenje???

Rješeno, ali svejedno provjeri...

||   Nazad na vrh
cheerleaderica Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cheerleaderica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Lipanj 2006 u 14:28

Puno hvala!

||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Srpanj 2006 u 15:06
 Tema "stanje ri košarke" je prebačena u podforum ostale teme.
  ||   Nazad na vrh
cheerleaderica Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cheerleaderica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Srpanj 2006 u 15:08

Zasto???

||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šf-fanatics Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Srpanj 2006 u 03:11

Zasto???

Zato jer joj nije misto u podforumu A1 hrv liga di se priča samo o klubovima i igračima isključivo iz A1 lige dok je Riječka košarka i šire od A1 lige pa joj je pod "ostale teme" realno i mjesto...

Podforum "Hrvaske košarkaške lige" je preimenovan u A1 liga jer je ona zauzima najviše interesa i medijske pračenosti dok je za sve ostale tu podforum "ostale teme".

||   Nazad na vrh
cheerleaderica Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cheerleaderica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Srpanj 2006 u 09:56

Da, skuzila sam to kad sam vidjela da je podforum preimenovan! Nemash beda!

||   Nazad na vrh
uggaustralia Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Rujan 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat uggaustralia Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 11:09
so enjoy your shopping here and that's our biggest wish!hermes singaporeIn our online store,we sale all hermes bags,they are all high quality and low price??special fast shipping.We are professional supply many hermes birkin.How about coming and having a look at our fine workmanship hermes birkin product.Come with cheap price and high quality.online Shop us for the lastest michael kors outlet handbags.Our shoes sneakers are real michael kors shoes.michael kors makes you look more attractive.michael kors handbagsis very good,we all  like michael kors handbagsDo you love michael kors,it is real good.I had buy many shoes from michael kors website, this web cheap price and good quality. 591f9d9c-0627-11e2-af70-aee1ae3d47eb
  ||   Nazad na vrh
Angela53 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 02 Listopad 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Angela53 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Listopad 2012 u 13:51
Tema je izvrsna, dosta kvalitetni informacija!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni