Korisnicima sitea |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Autor | |
Carter
sophmore
Član od: 28 Travanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 140 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Korisnicima siteaObjavljeno: 05 Lipanj 2006 u 22:54 |
|
Sad je sve OK sa quote. Nigdje nije navedeno ali sam skužio da najniži status (do 50 poruka) izgleda nema dozvolu za Qoute. Nakon što sam prešao prag 50 poruka i dobio status sophmore quote sad radi. Pišem ovo radi ostalih koji možda naiđu na isti problem.
|
|
|| ![]() |
|
cheerleaderica
mvp
Član od: 11 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 651 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Lipanj 2006 u 00:26 |
|
Ne, nije to! Ja sam kao rookie mogla quotati bez problema! Onda se problem pojavio, pa nestao! Tako da nije to! Al ocito je neka greskica koja se na kraju sama rijesi! Ma bitno da funkcionira! |
|
|
You'll always miss 100% of the shots you don't take!!!
|
|
|| ![]() |
|
šf-fanatics
moderator
Član od: 27 Listopad 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 504 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Lipanj 2006 u 21:34 |
Izgleda da je Carter u pravu, jer sam ja prije nekih tjedan-dva prominija da rookiji ne mogu otvarati nove teme kako bi se izbjegle duple teme (kojih je bilo sve više) a s tom mojom promjenom se nehotično (mada meni nerazumljivo) promjenilo i da rookiji ne mogu quotati nečiji tekst. Stoga, u interesu forumaša vračam opciju da mogu rookiji otvarati teme, ALI bude li otvaranja glupih ili duplih tema tu opciju ponovno i za vjeke vjekova ukidam. Eto, nadam se da je problem rješen. ukoliko imate daljnje poteškoće, obratite se meni ili adminu na pm ili javno u ovaj topic. |
|
|
Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
|
|
|| ![]() |
|
cheerleaderica
mvp
Član od: 11 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 651 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Lipanj 2006 u 00:02 |
|
Imam ja jos jedno pitanje! Kad sam postala sophmore, prvo vrijeme mi je pisalo da smijem uredjivati svoje poruke! A sad opet pise da ne mogu! Nije mi jasno! Zasto bi uopce postojala ta zabrana? Pa valjda svatko ima pravo urediti ono sto je sam napisao! Pa ako napise glupost, brisi mu post! Ali zasto takvo ogranicenje??? |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
šf-fanatics
moderator
Član od: 27 Listopad 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 504 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Lipanj 2006 u 12:34 |
Rješeno, ali svejedno provjeri... |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
cheerleaderica
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Lipanj 2006 u 14:28 |
|
Puno hvala! |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
šf-fanatics
moderator
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 09 Srpanj 2006 u 15:06 |
|
Tema "stanje ri košarke" je prebačena u podforum ostale teme.
|
|
|
|
|
|| ![]() |
|
cheerleaderica
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 09 Srpanj 2006 u 15:08 |
|
Zasto??? |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
šf-fanatics
moderator
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Srpanj 2006 u 03:11 |
Zato jer joj nije misto u podforumu A1 hrv liga di se priča samo o klubovima i igračima isključivo iz A1 lige dok je Riječka košarka i šire od A1 lige pa joj je pod "ostale teme" realno i mjesto... Podforum "Hrvaske košarkaške lige" je preimenovan u A1 liga jer je ona zauzima najviše interesa i medijske pračenosti dok je za sve ostale tu podforum "ostale teme". |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
cheerleaderica
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Srpanj 2006 u 09:56 |
|
Da, skuzila sam to kad sam vidjela da je podforum preimenovan! Nemash beda! |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
uggaustralia
sophmore
Član od: 11 Rujan 2012 Online status: Offline Postovi: 266 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 11:09 |
|
so enjoy your shopping here and that's our biggest wish!hermes singaporeIn our online store,we sale all hermes bags,they are all high quality and low price??special fast shipping.We are professional supply many hermes birkin.How about coming and having a look at our fine workmanship hermes birkin product.Come with cheap price and high quality.online Shop us for the lastest michael kors outlet handbags.Our shoes sneakers are real michael kors shoes.michael kors makes you look more attractive.michael kors handbagsis very good,we all like michael kors handbagsDo you love michael kors,it is real good.I had buy many shoes from michael kors website, this web cheap price and good quality. 591f9d9c-0627-11e2-af70-aee1ae3d47eb
|
|
|| ![]() |
|
Angela53
rookie
Član od: 02 Listopad 2012 Online status: Offline Postovi: 4 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Listopad 2012 u 13:51 |
|
Tema je izvrsna, dosta kvalitetni informacija!
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |