FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KK Darda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45464748>
Autor
orango Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 10 Kolovoz 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat orango Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: KK Darda
    Objavljeno: 29 Kolovoz 2007 u 10:02
  on je meni isti ko fil đekson

||   Nazad na vrh
hrca50 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 06 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat hrca50 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Kolovoz 2007 u 18:01

Izvorno objavio/la orango

pa da njih nema bolje da nema ni darde jer je grozdanic motor igre a martinko strateg sa klupe kojeg do sada nije vidila hrvatska kosarka

Ako budete imali takve motore ,bolje vam je da ih opskrbite nitrom.

||   Nazad na vrh
BigBadWolf Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat BigBadWolf Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Kolovoz 2007 u 01:27
 Moj Hrca pa Grozdaniću ne pomaže ni dvije mlazne turbine od boeinga 747, naravno pune nitra...Ja ne vjerujem da je bilo par razlike samo za Dardu! Jel ima netko malo detaljniji opis tekme, kak se kretao rezultat i strijelce...
Jednog dana ću i ja zakucati
  ||   Nazad na vrh
kumić Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 02 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kumić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 15:22
  Pozdrav BBWolfu, hrci i orangu uz poruku: ovakvi intelektualci kao vi trenutno su kolovođe hrvatskog sporta.Svaka vam čast!
A što se Darde tiče, dabogda vas BM dobio "trojkom" u posljednjoj sekundi i to u novoj dvorani ako se uopće i izgradi!
  ||   Nazad na vrh
BigBadWolf Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Siječanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat BigBadWolf Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Rujan 2007 u 16:33

Izvorno objavio/la kumić

Pozdrav BBWolfu, hrci i orangu uz poruku: ovakvi intelektualci kao vi trenutno su kolovođe hrvatskog sporta.Svaka vam čast!
A što se Darde tiče, dabogda vas BM dobio "trojkom" u posljednjoj sekundi i to u novoj dvorani ako se uopće i izgradi!

Pa Kumić jesi li ti odvjetnik? Šta se petljaš gdje ti nije mjesto i kakve kolovođe ti spominješ? Ovdje što je rečeno u vezi D.G. je istina, dečko nema pojma i to je to.

Jednog dana ću i ja zakucati
  ||   Nazad na vrh
martinko Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat martinko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Rujan 2007 u 09:42
  kumic to si dobro napiso a ja znam da smo ja i grozdanić najveće snage darde jer da nismo božji dar dardi ne bi ni bili tu a ovi proleteri nek samo pričaju znaš kako se kaže pusti selo da priča
  ||   Nazad na vrh
martinko Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat martinko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Rujan 2007 u 09:50
ko kaže da ja nisam dobar trener sad smo pobjedili vukovar i valpovo i poruka fil đeksonu ti si nula od trenera 
  ||   Nazad na vrh
martinko Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat martinko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Rujan 2007 u 11:11
  SAD PRATI OVAJ PUT BOBIJAMO BELIŠČE 30 RAZLIKE ONDA TUZLU 20 PA PREKO KAPOŠVARA I DOMBOVARA SE PRIPREMAMO ZA CIBONU KOJU GAZIMO 25 I TAKO PRIPREMLJENI GAZIMO U KUPU SVE I TU POTVRĐUJEMO JA I GROZDANIČ KVALITETU(JUNACI SE POZNAJU PO MUCI)

||   Nazad na vrh
orango Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 10 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat orango Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Rujan 2007 u 11:28
ŠTA SE  OVDJE DEŠAVA PA ONI NE MOGU POKAZAT KVALITETU NI PROTIV DOMBOŠVARA KOJI NEMA KOŠARKAŠKI KLUB
  ||   Nazad na vrh
košarka Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 28 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat košarka Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2007 u 23:39

Izvorno objavio/la martinko

ko kaľe da ja nisam dobar trener sad smo pobjedili vukovar i valpovo i poruka fil đeksonu ti si nula od trenera 

Nikada nisam nikome rekao na ovom forumu što ću tebi reći. KRETENČINO GLUPA!!! Uzeo si nick Martinko i predstavljaš se u njegovo ime, i još k tome ne shvaćaš koliko si glup jer nitko se ovdje nije predstavio pravim imenom.

Problem je u tome što si očito bio igrač Darde, ali nisi dovoljno kvalitetan za tu ekipu (čitaj: nesposoban upamtiti dvije kretnje).

Martinko je tek krenio u trenerske vode, neiskusan je, zato su i doveli Škrleca. Pa nije on "kriv" što ima odličnu ekipu, pa ti nisi imao tamo mjesta. Probaj u Tenji, jer čujem kako nemaju igrača, a s obzirom da si ti KVALITETAN igrač, sigurno ćeš biti tamo lider. Možda Dedi bude čak i svog sina žrtvovao zbog tebe.

||   Nazad na vrh
vujo Vidi meni
professional
professional

Član od: 15 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vujo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Rujan 2007 u 17:43

'ajde ekipa, dosta za*ebancije, prvenstvo se bliži, uozbiljite se.

evo sa malo zakašnjenja izvještaja iz belišća sa prijateljskog pripremnog susreta:

Belišće - Vrijednosnice OS Darda 77:98

(16:30, 17:26, 29:18, 15:24)

Belišće : Marjančević, Kuna 7, Raič 10, Bušić I 7, Vidaković 13, Stubičan 5, Hartman 5, Cvenić 6, Meško 4, Lipovac 2, Bušić 16, Simov 2.

VROS : Atanacković 11, Bodražić 5, Mandić 25, Katavić 20, Maslić 4, Lukić 4, Ćutuk 12, Meznarić 15, Krešić 2.

Obje ekipe igrale su u nekompletnim sastavima - Belišće bez Peterneka, a Stubičan je nezaliječen, Darda bez Ridla, Mucića, Grozdanića, Miljkovića i Radana F.
Utakmica visokog ritma sa puno trke i dosta grešaka na obje strane. Presudila je Dardina agresivnost, visina i iskustvo.<>

||   Nazad na vrh
vujo Vidi meni
professional
professional

Član od: 15 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vujo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Rujan 2007 u 17:49
Evo i detalja iz Tuzle. KK Vrijednosnice OS Darda su u sklopu priprema za predstojeću sezonu odigrali u Tuzli dvije prijateljske utakmice sa Slobodom Ditom.

07.09.2007. Dita - Vrijednosnice OS Darda 105:88

08.09.2007. Dita - Vrijednosnice OS Darda  75:70

U prvom poluvremenu prve utakmice bili smo pregaženi sa 71:35, gdje je Dita imala ukupan šut preko 70%, nadskakali su nas, pretrčali i bili su duplo agresivniji u obrani. Drugo poluvrijeme dobijamo mi sa 51:34, gdje smo smirili igru, prilagodili se na kriterij suđenja, podigli agresivnost i na kraju ipak pristojno izgubili (-17).
Drugu utakmicu su obilježili Komarci, vodili smo sa +24 u prvom poluvremenu, razbili favorizirane domaćine, koji su se do poluvremena vratili na 32:44 (+12 za nas). U drugom dijelu dolazi do izražaja Ditino iskustvo i duža klupa, tako da na kraju 3.kvotera tricom u zadnjoj sekundi domaćini prvi puta poravnavaju rezultat na 57:57. U četvrtom kvoteru mi vodimo do +8 sve do 37 min.kada Dita prvi puta u utakmici prelazi u vodstvo 64:63. Igra se u egalu do zadnjih 1.30 min, kada domaćini odlaze na +5 i to čuvaju do kraja utakmice.
Sloboda -Dita je klub sa 4 puta većim budžetom od nas, dugogodišnjim prvoligaškim iskustvom, igrali su sa 13 jednako kvalitetnih igrača i zasluženo su pobijedili u obje utakmice.
Mi smo igrali bez Mucića, Atanackovića, Grozdanića, Radana i Lukića, imali smo malo igrača u rotaciji, napravili dosta taktičkih grešaka i loše šutirali, međutim smatram da su nam ove utakmice dosta koristile za uigravanje i korekciju nedostataka u igri.
Nadam se da će naša ekipa podizati formu i na predstojećim turnirima skinuti skalp nekom od prvoligaša iz BiH, Mađarske, Slovačke, Slovenije ili Hrvatske.

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45464748>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni