FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KK Darda

Odgovori Odgovori Stranica  123 48>
Autor
Švabo_9 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 28 Prosinac 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Švabo_9 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: KK Darda
    Objavljeno: 16 Svibanj 2006 u 09:05
 KK Darda nakon ne baš sjajne prošle sezone ozbiljno radi na tome da budu prvi faforiti lige Istok !!! Uz par pojačanja i domaći igraći koji su dokazali da znaju igrat košarku ništa nije nemoguće jer osijek 2006 više nije u ligi, osijek i nema neku ekipu, a belišće i županja su pitanje kakvu će ekipu sastaviti !!!
ŠvaBooo
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Svibanj 2006 u 09:29

Ovdje se raspravljaju teme vezane za državno prvenstvo.

Znači A1L, a niže lige su pod "ostale teme". 

||   Nazad na vrh
TOTAL Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 20 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat TOTAL Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2006 u 08:57
 Prvo neka si Darda dovede pravoga trenera, a onda neka započne rješavati igračku križaljku.
  ||   Nazad na vrh
Švabo_9 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Švabo_9 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2006 u 14:33
 Ima Darda i trenera i ekipu za prvaka !
ŠvaBooo
  ||   Nazad na vrh
ziki Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 22 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ziki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2006 u 17:06
Čujem da je i Šimić stigao! 
  ||   Nazad na vrh
TOTAL Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat TOTAL Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2006 u 22:28
 daj mi reci molim te koji je to trener, a onda mi reci igrače
  ||   Nazad na vrh
kremljn Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kremljn Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2006 u 23:46
 ja znam igrace 1.šimić 2.gošak(ako ga dovedu)3.katavić 4.čutuk 5.mucić i bit ce prvi ako sve bude uredu
  ||   Nazad na vrh
kremljn Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kremljn Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2006 u 23:48
 trener ti je martinko  nema bas trenerskog iskustva
  ||   Nazad na vrh
pero Vidi meni
professional
professional

Član od: 02 Kolovoz 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pero Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2006 u 23:55

Izvorno objavio/la kremljn

ja znam igrace 1.ąimić 2.goąak(ako ga dovedu)3.katavić 4.čutuk 5.mucić i bit ce prvi ako sve bude uredu

Mucić još nije potpisao koliko sam ja cuo?!?! Ajd kada budeš znao da li je sigurno potpisao izvijeti!!!!

||   Nazad na vrh
TOTAL Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat TOTAL Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2006 u 23:56
 Svakako bolje rješenje nego Novak, mislim da bez pravog trenera teško može ta momčad funkcionirati . Trebaju nači nekoga tko je iskusan i provjeren trener, ako imaju velikih ambicija
  ||   Nazad na vrh
pero Vidi meni
professional
professional

Član od: 02 Kolovoz 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pero Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2006 u 23:58

Izvorno objavio/la ©vabo_9

KK Darda nakon ne baą sjajne proąle sezone ozbiljno radi na tome da budu prvi faforiti lige Istok !!! Uz par pojačanja i domaći igraći koji su dokazali da znaju igrat koąarku niąta nije nemoguće jer osijek 2006 viąe nije u ligi, osijek i nema neku ekipu, a beliąće i ľupanja su pitanje kakvu će ekipu sastaviti !!!

Belišće će vjerojatno nastupiti u istom sastavu ko i prošle sezone dok županji vjerojatno odlazi # 10 - onaj mladi play 87" godište!!!! A osijeku odlazi Budimir i nece baš biti slabi!!!! 

||   Nazad na vrh
Švabo_9 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Švabo_9 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Svibanj 2006 u 08:49

Belišće neće nastupiti u istom sastavu jer im odlazi Mucić, a za Čamagajevca se ne zna. Osijek i ovako nema ekipu za neke velike domete (3-4 mjesto), a županja ima ekipu dosta dobru ako svi ostanu i budu trenirali! Realno gledajući Darda je prvi favorit bez obzira na sve !!!

ŠvaBooo
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 48>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni