AIR ALERT |
Odgovori
|
Stranica <1234 7> |
| Autor | ||||
cro_2pac
champion
Član od: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 924 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: AIR ALERTObjavljeno: 20 Svibanj 2008 u 17:41 |
|||
|
eh ja iman 178 cm i fali mi 5cm za dodirnit obruc iman za 3 miseca cu napunit 15 godina odraz svaki dan iden na trening i igran basket po 1sat jednom tjedno iden u teretanu radin dnevno 60 trbusnjaka i priskacen stolicu i dok san u zraku dodirnem stopala to radin svako dva dana po 30 puta.
|
||||
|| ![]() |
||||
neim
mvp
Član od: 17 Prosinac 2007 Lokacija: Zagreb Online status: Offline Postovi: 1398 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 19:43 |
|||
|
vidim da nitko ne spominje leđnjake? ne zelite valjda bit invalidi sa 40 godina?kljuc odraza su trbusni misici, jer te oni bacaju gore, a da bi sacuvao kraljeznicu sa trbusnjacima treba raditi i leđnjake...
|
||||
|
to win without risk, is to triumph without glory!
|
||||
|| ![]() |
||||
Scarface
sophmore
Član od: 11 Ožujak 2008 Online status: Offline Postovi: 79 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 20:09 |
|||
|
Jedan frend ima 1.85 m i može zakucat a nikad nije treniro košarku.Ali zato trenira karate u kojem dobiješ strašnu dozu eksplozivnosti koja je ključna za jak odraz.
Imam ovaj program,možd počnem radit ovo ljeto po njem. Kažu da moš s**at koljena?? |
||||
|| ![]() |
||||
t-mac3
mvp
Član od: 16 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1000 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 22:27 |
|||
|
@cro_2pac...svaka čast dečko...al mislim da ti teretana još nie potrebna...ti si još u razvoju i teretana ti može usporit razvoj...radije doma malo nešto radi...a teretana tek kad završiš s razvojem znači 18-19 godina...
@scarface...ja sam radio Air Alert i došo sam do 9 tjedna...i napredak se vidi...čuo sam i ja da šteti koljenima,al ja nisam imo nikakvih problema s koljenima dok sam radio i poslije vježbi... i važno je kao što neim kaže...trbušnjaci i ležnjaci,jako važno... |
||||
|| ![]() |
||||
frajer
rookie
Član od: 17 Ožujak 2008 Lokacija: Bahamas Online status: Offline Postovi: 56 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 19:42 |
|||
|
air alert definitvno je ucinkovit i nemojte ga forsirati da si ne s**ete tetivu kao ja ali je djelotvoran a cro_2pac s**at ces se zbog teretane i dizanja utega to jos nije za tebe ali najvaznije je za kosarkasa da kad skace mora prvo biti nisko da bi skocio a druga nesmije biti debel jer ako imate pravilno rasporedenutezinu tijela to je napredak prema zakucavanju
|
||||
|| ![]() |
||||
vukovi
veteran
Član od: 30 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 4096 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 21:40 |
|||
|
kak ga se moze forsirat kad imas program po kojem radis...?? |
||||
|
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!! CELTICS ARE THE BEST! |
||||
|| ![]() |
||||
frajer
rookie
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 23:01 |
|||
stipe,normalno da se mozes forsirati kad malo radis malo ne ili previse napravis |
||||
|| ![]() |
||||
vukovi
veteran
Član od: 30 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 4096 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 00:29 |
|||
????
pa ak odlucis radit, pridrzavat ces se programa... Jer znas posljedice, odu koljena, ligamenti,... |
||||
|
WW ZGB
||||
|| ![]() |
||||
frajer
rookie
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 16:20 |
|||
|
||||
|| ![]() |
||||
reykin
rookie
Član od: 08 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 6 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2008 u 15:06 |
|||
|
nemojte to radit dok ne napunite 16.Koljena vam mogu otkazat.Moj jedan frend danas teško hoda zbog tog sranja
|
||||
|
chris paul-the best pg
|
||||
|| ![]() |
||||
cro_2pac
champion
Član od: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 924 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2008 u 15:55 |
|||
|
Ne iden vise u teretanu bia san tri cetiri puta dosada. sad doma radin sklekove i trbusne i neke vjezbe za odraz
|
||||
|
..."I play every game like it is my last."... By Allen Iverson
Cp3 for MVP! |
||||
|| ![]() |
||||
vukovi
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2008 u 16:42 |
|||
|
to ti je i pametnije, i radi vjezbe za ledja!!
|
||||
|
WW ZGB
||||
|| ![]() |
||||
Odgovori
|
Stranica <1234 7> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |