FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

AIR ALERT

Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
Autor
uggaustralia Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Rujan 2012
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat uggaustralia Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: AIR ALERT
    Objavljeno: 26 Rujan 2012 u 08:14
Welcome to birkin bag onlineThe birkin is one of the most popular people's birkin.birkin bag is popular ,and birkin bag is the most famous brand with the super quality ,fashionable style ,competitively price.hermes birkin discount with good quality and beautiful patterns.if you want to find the reasonable price and free shipping with hermes store is where you should not miss.In our online store,we sale all michael kors,they are all high quality and low price??special fast shipping.michael kors Vibram Five Fingers are different,many people may not like them, but in fact, this work is useful to human healthUnlike the other michael kors shoes, this michael kors features bright romantic color which is quite suitable for the summer time.I like to choose michael kors, because it is good.michael kors is very good,we all  like michael kors 5b98a2a0-07a1-11e2-af70-aee1ae3d47eb
  ||   Nazad na vrh
uggaustralia Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Rujan 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat uggaustralia Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 09:57
hermes australia  can achieve the effect of weight loss??only this reason enough to attract women who want to slim down.hermes australia* are the hottest and the latest design in our online website.In addition, ihermes kelly has a reasonable price.Click on the image to the right to launch our guide to the best birkin ...birkin is a very respectable created by  Christian Audigiers Prices are rather steep but the birkin is durable and stylish.??michael kors iphone?? is very popular. Recently my friend and I always play them.Treat yourself to the michael kors watches,fast delivery and no sales tax.Every elegant peep toe shoes such as michael kors is one of masterpiece from peep toe shoes.michael kors which provide you the great comfortable feeling for you.Buy cheap michael kors, enjoy them 30%-70% Off. 4a5f78c8-022f-11e2-835a-aee1ae3d47eb
  ||   Nazad na vrh
Brlam87 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 30 Studeni 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Brlam87 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 23:51
Ja imam 183 i radio sam AA u 2 navrata.Prvi put sa 16 drugi put sa 20.Naime napravio sam pauzu jer istina je da te koljena bole.I sad ponovo kad sam poceo to radit mjesec dana je bilo ok ali me je opet pocelo koljeno boljet desno.Al to pripisuje losoj podlozi na kojo sam igro neka vrsta gume sta ja znam.Tamo u balonu di je Zrinjevac imo treninge ako neko zna.Dosta pomaze to za sunozni odraz ali ja sam skuzio da se cak nemoraju radit sve vjezbe negoo ne samo za listove calf raise mislim step ups itd.. jos uz to ako zelit morate radit na eksplozivnosti sto mozete dobit samoubojicama.Ja halam tu kod sebe na kosu od 308 cm i mogu se komotno objesit iz zaleta i sunozno mogu sa jednom.Al enmogu zakucat jer imam premalu ruku tj. ispadne mi uvijek iznad obruca a sa dve nema bas neku tehniku.Preporucam to da radite ali kao kombinaciju vjezba za listove i trcanja tako da si ne zeznete koljena.
  ||   Nazad na vrh
basketas13 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Studeni 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basketas13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 14:53
ok..hvala..
  ||   Nazad na vrh
fatjuice Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 08 Studeni 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat fatjuice Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 11:22
meni je odskocna noga s lijeve, jaca mi je lijeva za skakanje, pa zato mi je lakse bilo skakanje s lijeve strane. ako je tebi desna noga odskocna, onda probaj s desne strane skakat i zakucavat s lijevom rukom.

probaj skakat s dvije noge, uci skakanje sunozno, bez lopte.. onako, 20 puta :)
  ||   Nazad na vrh
basketas13 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basketas13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 05:49

idem sa leve la problem je u tome više skačemu dalj nego u vis kad skačem sa loptom skočim dva koraka od koša malo posle reketa i idem zakucat i doskočim iza aut linije :D  skačem sa jednom nogom (desnom)..

||   Nazad na vrh
fatjuice Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat fatjuice Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 22:58
jel skaces s jedne noge ili sunozno?
ako skaces s jedne, skocis korak preblizu, probaj kad skaces s loptom, skocit korak dalje od kosa ;)

probaj s lijeve strane kucat, mozda ce ti tako bolje ic :)

Uredio/la fatjuice - 22 Studeni 2011 u 22:59
  ||   Nazad na vrh
basketas13 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basketas13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 22:03
ok...radim ja to svaki dan..problem je u tome : kao da imam neku blokadu na zakucavanju kad idem da zakucam skočim celom šakom preko obruča i onda kad je ocu spustit unutra ona jednostavno izađe....verovatno je problem još u psihi mene....
  ||   Nazad na vrh
fatjuice Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat fatjuice Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 19:20
@basketas13

slusaj, ja sam poceo laganini poceo zakucavat sa 15-16 godina, isto tvoja visina... a bavim se kosarkom od svoje 13, sto je relativno malo.. sad imam skoro 22, i sa 201cm, fino zakucavam.

preporucio bih ti samo ovo: treniraj, radi sto ti se kaze na treninzima, ako oces dobit na odrazu radi cucnjeve, trbusnjake, leda i gluteus...
najjednostavnije vjezbe..
  ||   Nazad na vrh
basketas13 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basketas13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 17:13
MOže li mi ko kako pomoć???nekakva vežba?????
  ||   Nazad na vrh
basketas13 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basketas13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 17:11
imam 191 i još ne mogu zakucat.Uhvatim obruč sa dve ruke,al jednostavno kad idem zakucat svaki put promašim,naravno desilo se da i uspem ali većinom ona ispadne imam 15-skoro 16 godina
  ||   Nazad na vrh
jump81 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Rujan 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jump81 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2011 u 10:40
prodajem jumpsoles platforme za trening odraza,
nekoristene (udebljo sam se i nemrem vise skakat :), velicina 44-48, 700kn 
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 7>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni