Izbornik nejednako Trener?!? |
Odgovori
|
| Autor | |
PJOTR
sophmore
Član od: 04 Travanj 2006 Lokacija: Zimbabwe Online status: Offline Postovi: 128 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Izbornik nejednako Trener?!?Objavljeno: 18 Travanj 2006 u 18:44 |
|
kAO 1.:
Drago mi je da je konacno postao izbornik i da su izggleda glupi resentimeni prestali, zato sto Repesa nije katolik... ZIVIO! Sad, moje pitanje: Ja sam dosad mislio da Izbornik izradjuje plan priprema, itd., brine o repki, itd. Zna li itko u cemu je razlika izmedu izbornika i trenera?!?ili sam dosada uvjek pogresno mislio...?!?!? Hvala unaprijed! |
|
|
PETR se vratio
|
|
|| ![]() |
|
Croair
veteran
Član od: 22 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1325 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Travanj 2006 u 09:19 |
|
Mislim da je tu sve jasno ko dan. Repeša je izbornik. On je glavni i odgovorni za repku. Bira reprezentativce i odlučuje o svemu što je vezano za igrače i igru. Trener, u ovom slučaju Anzulović, je njegov pomoćnik. On nema pravo odlučivanja. Izvršava ono što mu izbornik naredi. |
|
|| ![]() |
|
scull
veteran
Član od: 10 Listopad 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1341 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Travanj 2006 u 14:50 |
|
što je anzulović u ciboni, to je repeša u reprezentaciji..
|
|
|
buu
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |