| Autor |
Podijeli temu Tema Pretraga Mogućnosti teme
|
šibenčanka
rookie
Član od: 04 Ožujak 2006
Online status: Offline
|
Tema: ZADAR VS PARTIZAN Objavljeno: 10 Ožujak 2006 u 11:35 |
|
ja obožavam šibenik jer su moji ali navijan za zadar...a kad su takve tekme onda san naravno za ši.ustvari nisan neki vatreni navijač .
|
||  |
d. broyles
sophmore
Član od: 14 Siječanj 2006
|
Objavljeno: 13 Ožujak 2006 u 16:28 |
Izvorno objavio/la šibenčanka
pozdrav mojima u bilicama,KK ZADAR I HAJDUK ZAUVIK!joj zaboravila pozdravit ljude s a faxa u zd,legende ste..ivona
IGRAJ ZADRE VOLIM TE TORNADO JE UZ TEBE!!!!! |
vidin ja zašto si ti za zadar i split. pa normalno ti si seljanka iz bilica a ne iz šibenika.vi ste gori svi zadrti hajdukon ali ne i zadron.ti si sigurno neka opaljena. i nemoj lagat da si za šibenik kad nikad nisi ni bila na nekoj njihovoj utakmici. vidiš šf-fanatics zašto je koza za njih,jer je seljanka iz bilica  
|
|
ŠI ŠI ŠIBENKA PRAVI JE BORAC UZ NJU SE BORI CRNICA I DOLAC........
|
||  |
šf-fanatics
moderator
Član od: 27 Listopad 2005
|
Objavljeno: 13 Ožujak 2006 u 18:04 |
Izvorno objavio/la d. broyles
Izvorno objavio/la ¹ibenèanka
pozdrav mojima u bilicama,KK ZADAR I HAJDUK ZAUVIK!joj zaboravila pozdravit ljude s a faxa u zd,legende ste..ivona
IGRAJ ZADRE VOLIM TE TORNADO JE UZ TEBE!!!!!
| vidin ja za¹to si ti za zadar i split. pa normalno ti si seljanka iz bilica a ne iz ¹ibenika.vi ste gori svi zadrti hajdukon ali ne i zadron.ti si sigurno neka opaljena. i nemoj lagat da si za ¹ibenik kad nikad nisi ni bila na nekoj njihovoj utakmici. vidi¹ ¹f-fanatics za¹to je koza za njih,jer je seljanka iz bilica  
|
Polako, i naših ima u Bilicama, ne stoje đabe zastava i transparent na stadionu svaku utakmicu.
|
|
Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
|
||  |
šibenčanka
rookie
Član od: 04 Ožujak 2006
|
Objavljeno: 13 Ožujak 2006 u 21:25 |
|
a daj ne vriđaj imaš pravo navijat za kog oceš,nisan opaljena a ni zaluđena košarkom,navijan za zadar vec odavno ali šibenik se poštuje i neceš od mene cuti da san pljucala po njemu,nikada..bila san na par utakmica zašto bi se tebi virovalo da si neki fanatik od navijača i pusti bilice na miru,ne vriđaj bez razloga jer ja tebe nisan s nicim uvridila,a vi u gradu za dinamo naravno,kao da neznam,bog i molim te ne obracaj mi se više
|
||  |
šf-fanatics
moderator
Član od: 27 Listopad 2005
|
Objavljeno: 13 Ožujak 2006 u 22:37 |
Izvorno objavio/la ¹ibenèanka
a daj ne vriðaj ima¹ pravo navijat za kog oce¹,nisan opaljena a ni zaluðena ko¹arkom,navijan za zadar vec odavno ali ¹ibenik se po¹tuje i nece¹ od mene cuti da san pljucala po njemu,nikada..bila san na par utakmica za¹to bi se tebi virovalo da si neki fanatik od navijaèa i pusti bilice na miru,ne vriðaj bez razloga jer ja tebe nisan s nicim uvridila,a vi u gradu za dinamo naravno,kao da neznam,bog i molim te ne obracaj mi se vi¹e |
OK Broyles, pusti je kad bolje pogledaš svačije pravo za koga će navijati iskreno rečeno i nezanima me sve dok poštuje Šibenik i Funcute... Za kraj samo ću reći, pravih Boysa u Šibeniku (koji idu redovito na Dinamove utakmice) ima na prst jedne ruke a Torcidaša niti toliko tako da griješiš. Šibenski su klubovi nama uvik bili i biće na prvom mistu a to šta je nekom draži Dinamo nego Hajduk šta to nije njegovo pravo?
|
|
Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
|
||  |
d. broyles
sophmore
Član od: 14 Siječanj 2006
|
Objavljeno: 14 Ožujak 2006 u 15:27 |
|
neka se onda registrira drugačije a ne ka šibenčanka jer ne postoji pravi šibenčan koji ne voli najviše šibenik
|
|
ŠI ŠI ŠIBENKA PRAVI JE BORAC UZ NJU SE BORI CRNICA I DOLAC........
|
||  |