FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tema zatvorenaZADAR VS PARTIZAN

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Autor
šibenčanka Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Ožujak 2006
Online status: Offline
Izravna poveznica na ovaj post Tema: ZADAR VS PARTIZAN
    Objavljeno: 10 Ožujak 2006 u 11:35
 ja obožavam šibenik jer su moji ali navijan za zadar...a kad su takve tekme onda san naravno za ši.ustvari nisan neki vatreni navijač .
  ||   Nazad na vrh
d. broyles Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Siječanj 2006
Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Ožujak 2006 u 16:28
Izvorno objavio/la šibenčanka

pozdrav mojima u bilicama,KK ZADAR I HAJDUK ZAUVIK!joj zaboravila pozdravit ljude s a faxa u zd,legende ste..ivona

IGRAJ ZADRE VOLIM TE TORNADO JE UZ TEBE!!!!!

vidin ja zašto si ti za zadar i split.
pa normalno ti si seljanka iz bilica a ne iz šibenika.vi ste gori svi zadrti hajdukon ali ne i zadron.ti si sigurno neka opaljena.
i nemoj lagat da si za šibenik kad nikad nisi ni bila na nekoj njihovoj utakmici.
vidiš šf-fanatics zašto je koza za njih,jer je seljanka iz bilica
ŠI ŠI ŠIBENKA PRAVI JE BORAC UZ NJU SE BORI CRNICA I DOLAC........
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 27 Listopad 2005
Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Ožujak 2006 u 18:04
Izvorno objavio/la d. broyles

Izvorno objavio/la ¹ibenèanka

pozdrav mojima u bilicama,KK ZADAR I HAJDUK ZAUVIK!joj zaboravila pozdravit ljude s a faxa u zd,legende ste..ivona

IGRAJ ZADRE VOLIM TE TORNADO JE UZ TEBE!!!!!

vidin ja za¹to si ti za zadar i split.
pa normalno ti si seljanka iz bilica a ne iz ¹ibenika.vi ste gori svi zadrti hajdukon ali ne i zadron.ti si sigurno neka opaljena.
i nemoj lagat da si za ¹ibenik kad nikad nisi ni bila na nekoj njihovoj utakmici.
vidi¹ ¹f-fanatics za¹to je koza za njih,jer je seljanka iz bilica

Polako, i naših ima u Bilicama, ne stoje đabe zastava i transparent na stadionu svaku utakmicu.

Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
  ||   Nazad na vrh
šibenčanka Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Ožujak 2006
Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Ožujak 2006 u 21:25
 a daj ne vriđaj imaš pravo navijat za kog oceš,nisan opaljena a ni zaluđena košarkom,navijan za zadar vec odavno ali šibenik se poštuje i neceš od mene cuti da san pljucala po njemu,nikada..bila san na par utakmica zašto bi se tebi virovalo da si neki fanatik od navijača i pusti bilice na miru,ne vriđaj bez razloga jer ja tebe nisan s nicim uvridila,a vi u gradu za dinamo naravno,kao da neznam,bog i molim te ne obracaj mi se više
  ||   Nazad na vrh
šf-fanatics Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 27 Listopad 2005
Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Ožujak 2006 u 22:37

Izvorno objavio/la ¹ibenèanka

a daj ne vriðaj ima¹ pravo navijat za kog oce¹,nisan opaljena a ni zaluðena ko¹arkom,navijan za zadar vec odavno ali ¹ibenik se po¹tuje i nece¹ od mene cuti da san pljucala po njemu,nikada..bila san na par utakmica za¹to bi se tebi virovalo da si neki fanatik od navijaèa i pusti bilice na miru,ne vriðaj bez razloga jer ja tebe nisan s nicim uvridila,a vi u gradu za dinamo naravno,kao da neznam,bog i molim te ne obracaj mi se vi¹e

OK Broyles, pusti je kad bolje pogledaš svačije pravo za koga će navijati iskreno rečeno i nezanima me sve dok poštuje Šibenik i Funcute... Za kraj samo ću reći, pravih Boysa u Šibeniku (koji idu redovito na Dinamove utakmice) ima na prst jedne ruke a Torcidaša niti toliko tako da griješiš. Šibenski su klubovi nama uvik bili i biće na prvom mistu a to šta je nekom draži Dinamo nego Hajduk šta to nije njegovo pravo? 

Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
  ||   Nazad na vrh
d. broyles Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Siječanj 2006
Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Ožujak 2006 u 15:27
  neka se onda registrira drugačije a ne ka šibenčanka jer ne postoji pravi šibenčan koji ne voli najviše šibenik
ŠI ŠI ŠIBENKA PRAVI JE BORAC UZ NJU SE BORI CRNICA I DOLAC........
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni