|
Odgovori
|
Stranica 123 6> |
| Autor | |
šibenčanka
rookie
Član od: 04 Ožujak 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 14 |
Tema: ZADAR VS PARTIZANObjavljeno: 04 Ožujak 2006 u 15:59 |
|
ZADAR DANAS DOČEKUJE LJUTE RIVALE BEOGRADSKI PARTIZAN,NAKON OSVOJENA KUPA I POBJEDE U GOSTIMA ZADRANI OČEKUJU POBJEDU I DOBRU PREDSTAVU VEČERAS U JAZINAMA...DOBIT CEMO IMAN FILING.IAKO BI NAS MOGLA CIBONA ZAJ...AL NECE VALJDA
|
|
|| ![]() |
|
Domination
rookie
Član od: 23 Siječanj 2006 Online status: Offline Postovi: 45 |
Objavljeno: 04 Ožujak 2006 u 16:07 |
|
+23 za zadar gecevski 34 kosa milojevic
2
|
|
|
potpis
|
|
|| ![]() |
|
Tracy
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 15 Studeni 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 2406 |
Objavljeno: 04 Ožujak 2006 u 19:38 |
|
Otkud tebi ti podaci? Gečevski je zabio 12, a Milojević 16, a za dar vodi +8.
|
|
|
Zaradi novce!
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=Hocu_pare |
|
|| ![]() |
|
Loki
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 09 Studeni 2005 Lokacija: Montserrat Online status: Offline Postovi: 1578 |
Objavljeno: 04 Ožujak 2006 u 20:06 |
|
Nevjerojatno.90-90 je.
Inače Tracy,ono je bila njegova šaljiva prognoza.Na kraju krajeva pogledaj vrijeme posta. |
|
|| ![]() |
|
šf-fanatics
moderator
Član od: 27 Listopad 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 504 |
Objavljeno: 04 Ožujak 2006 u 20:21 |
|
Umisto da si na Stanovma sa nama, ti najavljivaš utakmicu Zadra i Partizana???? |
|
|
Šibeniče samo stoj, voli te Baldekin tvoj
|
|
|| ![]() |
|
zadar#8
mvp
Član od: 08 Veljača 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1084 |
Objavljeno: 04 Ožujak 2006 u 20:57 |
|
Evo bio sam na utakmici i vratio se nazad. Ja ne znam kako bi opisao svoje raspolozenje. place mi se, osjecam bijes, ljutnju Ja nisam u zivotu mom vidio utakmicu s vise lopovluka sa strane sudaca. cisti kriminal! One slovencine, treba macom od 5kg, jedan po jedan prst, pa ruke i noge, onda mu jaja zdrobit i na kraju ga ostaviti da pati u tim mukama. Ne znam jeli to zato sto se boje da Slovan ne bude na F8 pa je zadar morao izgubit... bili smo bolji cijelu utakmicu i u zadnje 2 minute imali 8 razlike, zatim oni smanje na 5 razlike. tada jure lalic od 3 njihovih igraca bude fauliran ispod kosa ali suci to ne vise i dolazi do 3 razlike i tada produzeci.... u produzecima, sudci sviraju tehnicku za zadar, sve im uzmu, zadar u izgubljenoj situaciji -8 koseva, u zadnjih 15sec, Juby pogodi 3, smanjer na 3 razlike, partizanov igrac pogodi 1 slobodno bacanje. ostaje 3.48sec do kraja. Oliver uzme loptu i otrci do trice puca pod faulom i pogodi sa zvukom sirene, JEDAN od trojice sudaca svira faul i kos, skupe se sva trojica i pobignu u svlacionicu.... rezultat 111-110. ponajprije bi cestitao nasim igracima na odlicnoj utakmici i borbenosti, ali ovaj put nam nije sudjeno, ipak su suci ti koji reziraju ovaj film.... |
|
|
Bez Pina Karlovac!!!
|
|
|| ![]() |
|
Lebron
mvp
Član od: 14 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 635 |
Objavljeno: 04 Ožujak 2006 u 21:38 |
|
**iga Zadrani.Cibona je sad u formi i ja mislim da Zadar nema šanse protiv Cibone.
|
|
|
Hrvatska 4
Cibona 10 Nets 3 Naš jedini kapetan!!! |
|
|| ![]() |
|
zadar#8
mvp
Član od: 08 Veljača 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1084 |
Objavljeno: 04 Ožujak 2006 u 21:49 |
|
realno daleko je jos PH i zavrsnica. a Zadar da bi osigurao EL trebaju biti prvi u ligi za prvaka i mogu komodno izgubit u finalu! |
|
|
Bez Pina Karlovac!!!
|
|
|| ![]() |
|
zadar 1#
veteran
Član od: 24 Veljača 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1051 |
Objavljeno: 04 Ožujak 2006 u 22:24 |
|
daj lebron ne seri sad s cibonom.
Zadar#8 zaboravija si da je tribala bit namjerna na Jubyju, da su tribali bit koraci partizana minut prije kraja, da na Damiru nisu sudili faul pred kraj, da je u par zadnjih napada skoro svaki bio faul za Zadar koji nije sviran.
Ljudi nemojte mislit da se izvlacimo ili da pretjerujemo. Zadar ima dio krivice sto su se doveli u tu situaciju, ali moras poludit kad sudci ocito sude za srbe.
I slovencima svaka cast pogotovo za zadnji napad.
Zadar#8 jesi vidija!!! Diga je sudac ruke i pogledali su se, a onda crta u svlacionicu
i nikom nista. ![]() |
|
|
sto te briga!
|
|
|| ![]() |
|
Loki
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 09 Studeni 2005 Lokacija: Montserrat Online status: Offline Postovi: 1578 |
Objavljeno: 04 Ožujak 2006 u 22:45 |
|
Pustite sada Cibonu i Zadar.Vidjeli smo ove sezone 2 lica i jednih i drugih.Još je rano o tome govoriti.
Ne znam kako je izgledala utakmica,ali vjerujem vam.I na iskonu sam pročitao da su se Zadrani bunili kod Oliverove trice,ali sada to više nije ni važno.Inače ako je i bilo krađe,ne bi to trebalo biti jednim dijelom zbog Slovana,nego zbog Bosne koja je domaćin final eighta. U svakom slučaju,vidi se da se Zadar borio(po rezultatu),a i mogao doći do pobjede protiv 1.ekipe GYL. |
|
|| ![]() |
|
king-zton
rookie
Član od: 20 Veljača 2006 Lokacija: Cameroon Online status: Offline Postovi: 26 |
Objavljeno: 04 Ožujak 2006 u 22:55 |
|
Mislin da suci uopće nisu krivi za poraz nego igraći sami jer kod 9 razlike za nas 1,25 do kraja da to samo kreteni mogu izgubit svaka ćast na borbenosti ali se mora priznat Partizan je danas bila bolja ekipa.Onaj Milojević nas je sam dobia i svaka mu ćast.
|
|
|
BOG JE STVORIA ĆOVIKA A ZADAR KOŠARKU
|
|
|| ![]() |
|
Pastor
professional
Član od: 24 Rujan 2005 Lokacija: United States Online status: Offline Postovi: 237 |
Objavljeno: 04 Ožujak 2006 u 22:56 |
|
Dobro zadrane sta kenjas majke ti?
Pogl;edaj broj slobvodnih za zadar ; 71?????? Da li ste ciuli da je neko u skotrije vreme izveo 71 solobodno i da se ljuti na sudije. Svi znamo da uslovi u toj rupcagi koju neki zovu sportska dvorana nmikada nisu bili regularni; svi se secamo cuvenog ljuljanja koseva kada gosti izvode slobodna i slicnih gluposti. zadar ne zasluzuje final eight i ne treba ni da ide za sarajevo. |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 6> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |