šta slušate |
Odgovori
|
Stranica <1 1213141516 19> |
| Autor | |
melo_iver$onBOO
rookie
Član od: 10 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 14 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: šta slušateObjavljeno: 15 Prosinac 2007 u 10:53 |
|
nebi rekla...eo sad ces vidit koje sve znam... fort minor: believe me,whered you go,remember the name,cigarettes lupe fiasco:kick push,i gotcha,daydreamin,hurt me soul... eto..nemoj me podcjenjivat... |
|
|
Only the strong survives...carpe diem...
|
|
|| ![]() |
|
Bezimeni
rookie
Član od: 29 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Prosinac 2007 u 18:05 |
|
E ovo je fenomenalna tema, svaka čast onom tko ju je otvorio!!!! Ja slušam svaku vrstu muzike osim narodnjaka i teškog punk rock heavy metala (onih sotonista!!!!!).
Naravno, preferiram rap i hip hop, obožavam trance i techno, jazz najmanje slušam, ali i tu se da naći odličnih izvedbi!!! Trenutačno kao što vidite slušam Notoriousa, skinuo sam si njegovu cijelu diskografiju i stvarno je fenomenalan! Njegova najbolja stvar je kao što i piše dolje Hold Your Head, a vjerovali ili ne, čovjek ima "pjesmu" u kojoj su samo zvukovi trebe i njega dok mu treba puši k.... Isprike na prostotama, ali to sam morao reći!!! Preporučejem i mladog Seana Kingstona, mladac je odličan. Nadam se da ću ovdje naći puno odličnih pjesama. Uživajte! Uredio/la Bezimeni |
|
|
seljak
|
|
|| ![]() |
|
t-mac3
mvp
Član od: 16 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1000 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Prosinac 2007 u 19:37 |
|
nemoj mi reć da si tek sad skužio za ovu temu...cccc...dobar je B.I.G...al ja više volim Drea i one Old school-ere s Westa
|
|
|| ![]() |
|
Bezimeni
rookie
Član od: 29 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Prosinac 2007 u 19:50 |
|
Da, tek sad sam vidio ovu temu, jer ja kad dolazim na forum imam spremljen link koji me odmah odbaci na NBA, tako da ovo drugo zapravo nisam ni pregledavao, eto danas mi palo na pamet zbog dosade i eto me!!!
|
|
|
seljak
|
|
|| ![]() |
|
melo_iver$onBOO
rookie
Član od: 10 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 14 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Prosinac 2007 u 14:05 |
|
bolje ikad nego nikad...hehe..hiphop 4 life!!!
|
|
|
Only the strong survives...carpe diem...
|
|
|| ![]() |
|
ljatko
professional
Član od: 18 Studeni 2007 Online status: Offline Postovi: 190 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Prosinac 2007 u 00:39 |
|
balkanski rep...........marčela obožavam........dobri su i edo,frenki,woo........i cajke naravno
|
|
|| ![]() |
|
ljatko
professional
Član od: 18 Studeni 2007 Online status: Offline Postovi: 190 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Prosinac 2007 u 00:48 |
|
i milana stankovića
|
|
|| ![]() |
|
mrižničar
champion
Član od: 24 Studeni 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 538 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 11:30 |
|
Najbolji je the one and only notorius JOSIP KATALENIĆ !!
|
|
|| ![]() |
|
howard12
rookie
Član od: 13 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 28 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 20:09 |
|
ja bih ga prije usporedio s hrvatskom seljackom verzijom raspjevanog davida bekema ne znam kako se to pise na engleskom , ne pratim nogomet
|
|
|| ![]() |
|
simpatizer_zd
professional
Član od: 25 Svibanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 244 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Siječanj 2008 u 23:41 |
|
mladen grdović
|
|
|
Zadar je najbolji,
Zadar je slavan, niko u Europi njemu nije ravan |
|
|| ![]() |
|
ballerica #14
rookie
Član od: 13 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 28 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Siječanj 2008 u 23:46 |
|
ma hiphop i rap je košarkaška mjuza!! 4 ever |
|
|
basket,rap,hiphop..
4 eva... |
|
|| ![]() |
|
WW CIBONA
mvp
Član od: 04 Veljača 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 748 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Siječanj 2008 u 23:55 |
|
Radio, televiziju.........
|
|
|
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 1213141516 19> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |