FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Danko odlazi!!!!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Autor
Manu Vidi meni
professional
professional

Član od: 28 Svibanj 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Manu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Danko odlazi!!!!
    Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 01:02
Molim te odi, plizEmbarrassed i svi navijaci pridruzite se akciji Danko ODLAZI! aj makni se vise i pliz ne kopiraj postove drugih ljudi sa drugih foruma, nije pristojnoEmbarrassedLOLLOLLOLClapDead
http://www.youtube.com/watch?v=jrby7HFRSRI

Hvala vam majstori!
  ||   Nazad na vrh
subsonikđou Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Listopad 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat subsonikđou Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 09:10
DOVIĐENJA DANKO
:) www.officeshoes.hr
manijakakaka@net.hr
  ||   Nazad na vrh
malo morgen Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat malo morgen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 16:03
ODLAZI LUZERU!!
  ||   Nazad na vrh
Andrinooo Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 21 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Andrinooo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 12:58
Zbogom luzeru....
  ||   Nazad na vrh
sovjet Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 12 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sovjet Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 14:33
Danko Radić,hvala ti za sva poniranja HR košarke,i laka ti penzija.
Pozdravi svoje fanove i lijepo otiđi kad te se moli.
  ||   Nazad na vrh
sovjet Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 12 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sovjet Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 14:36
Brzo li administrator dela,dok se spomene ime D.R.onda te upozorava da si opravdano sumnjiv.
Neka,i to je pubertet demokracija.
  ||   Nazad na vrh
Manu Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Manu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 20:12
zato uskoro krece crosarka.com, neovisni kosarkaski portalSmile

do tad svi na neovisni kosarkaski forumSmile

Hvala vam majstori!
  ||   Nazad na vrh
sisport Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 10 Lipanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sisport Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 21:45
crosarka.com

jedva čekam da vidim kako će to izgledati...
  ||   Nazad na vrh
Mario kk Novska Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 11 Travanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Mario kk Novska Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 23:38
Danko će imati duži mandat od Josipa Broza Tita . Mogu se pokretati bilo kakve peticije , i slične  pizdarije , ali od toga nema ništa . Kakva država takav i sport . Neki dan sam se oduševio u našoj dvorani , stigao je novi namet zvan Hrvatska Košarka , smeće koje se štampa u Širokom Brijegu ili kako ga još uvijek zovem Lištica . Cjelo sranje koje se zove košarka je u biti izvlačenje novaca od ionako dekintiranih klubova . To je jedini cilj ovog  pokvarenog Radića . Ali , bilo tko da podcjeni Radića , za**ao se . On sigurno nije glup čovjek i do najmanje sitnice je razradio sistem u kojemu on i njegova svita uživaju u blagodatima kotizacija , kazni , članarina i još puno toga . Spali smo na to da se patimo protiv reprezentacije Finske , Makedonije i drugih sličnih ekipa ( niti najmanje ne podcjenjujem navedene ekipe ) Silom se hoće utuviti u glavu ljudima da je Jasmin Repeša znalac i spas Cibone , Reprezentacije , jedan od glavnih iniciatora za spas Tibeta , zaštičenih vrsta flore i faune , aktivist Greenpeacea i svega ostalog humanog .A žalosno je što ljudi gutaju takve priče .To je najobičnije smeće iz iz bosne , Čapljine kojega jedino zanima kako izvući što više novca , koje jadan parazit i nametnik može izvući . Sve je to kartel ....od Repeše , Radića,Jablana ,Drakšića Bilića i ostatka . Županijski savezi su pod kontrolom Radića , sudci su nedodirljivi , napumpane košarkaške " zvjezde" kao nekakvi Hezonje , Šarići ... ni ne znam ta sva slavna imena . Ako hoćeš u reprezentaciju , ili u nekakav klub sa " imenom " , zna se tko ti mora biti menađer . I to će tako ostati , nema promjena . Tako da novi , neovisni portali neće ništa napraviti .Ne znam , kome je na pamet pala takva briljantna ideja ( iako je podržavam , tek toliko da ljudi imaju više izbora ) Ako je svrha tih novih portala da se pljuje po Radiću , a da mu se ne brišu postovi , onda je to plan na nivou Baldricka iz Crne Guje . Ovi koji se saskrivaju iza nickova , i pametuju , nemaju se hrabrosti niti potpisati !? Pa gdje će te naći hrabrosti da se nekome otvoreno suprostavite i nešto promjenite . Hrpa srenja , istih kao i sranja kao iz HKS-a . 
Mario Baier
  ||   Nazad na vrh
Manu Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Manu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 02:50
nije cilj pljuvanje po radicu, niti njegovo svrgavanje. cilj je azurirano pisanje o kosarci, slobodno pisanje bez placenih clanaka i cenzure. i potpisano imenom i prezimenom. a forum je davno otvorene, jer se ovde nije smjelo pisati slobodno. ima ljudi koji se predstavili, ima i onih koji to nisu...nebitno, bitno da se moze izrazit svoje misljenje i stav i jos bitnije pisati slobodno o kosarci

Hvala vam majstori!
  ||   Nazad na vrh
RajkaRajka Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Kolovoz 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat RajkaRajka Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 14:56
Da Manu, sloboda je najbitnija...
  ||   Nazad na vrh
Manu Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Manu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 01:53
nova sramota hrvatskog klosarkaskog saveza. junakovic starter u u-18. u ekipi crnjevic, proleta, zovko. nije bio dosta dosen, repesa, desen drugi, spahija, vanjak, pulja itd.

sramite se, sramite!!!!

sramite se!!!

Hvala vam majstori!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni