FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kvalifikacije za A1 ligu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 12>
Autor
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 02 Listopad 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Kvalifikacije za A1 ligu
    Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 17:34
Prilično uvjerljiva pobjeda Sokola, više nego sam se nadao
  ||   Nazad na vrh
Pavle Siljak Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 05 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pavle Siljak Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 23:40
Gledao sam utakmicu,a kad sam vidio ekipu Međimurja na zagrijavanju,nisam mogao vjerovati da je
ta ekipa bila prva u nekoj od A2 liga.

Izgledali su zaista kao skupljena grupa rekreativaca,koji jednom tjedno odigraju 2-3 basketa.

Većinu utakmice je Osijek je bio s lakoćom na 10-15 razlike,s tim da se je samo u jednom momentu Međimurje približilo na -6 krajem 3/4.

U prvom dijelu je izdominirao Žeravica s par atraktivnih zakucavanja,a kasnije je većina lopti išla na jedinog pravog centra Sokola Srđana Helbicha (205 cm).

Ridl,standardno borben,ali se vidi nedostatak tjelesne pripremljenosti....Katavić pogodio par trica u momentu kad se Međimurje približilo.

Osijek je sveden na samo jednog playa: Aljošu Šarca koji igra gotovo svih 40 minuta,i u nekim momentima se gubi,odnosno bezglavo juri prema košu,bez ikakve namjere organiziranja napada.

Osijek prosječan i veoma će teško parirati,bilo kojem predzadnjem A1 ligašu,koji će u kvalifikacije.

||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Član od: 06 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 08:10
A ta ekipa Međimurja je i pojačana za kvalifikacije sa 3 igrača!

http://kk-medjimurje.hr/novosti/klaric-poljak-i-ljoljic-novi-konji
  ||   Nazad na vrh
Spike Lee Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spike Lee Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:49
Koliko sam čuo Međimurje igra cijele kvalifikacije bez svojeg najboljeg beka,Gorana Fodora (1990.godište). Paklen šuter,dvometraš,imao značajnu ulogu u kadetskoj reprezentaciji
www.officeshoes.hr
  ||   Nazad na vrh
Pavle Siljak Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 05 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pavle Siljak Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 15:24
Vjeruj mi da tako skromnoj ekipi Međimurja, ni Michael Jordan ne bi previše pomogao...

Čak su se i gostujući navijači uzbuđivali kad god se Međimurje približilo na manje od 15 razlike....

Tongue
  ||   Nazad na vrh
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 02 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 23:20
Znači ipak ništa od Međimuraca
  ||   Nazad na vrh
Boris Mutic Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Prosinac 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Boris Mutic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 23:33
  ||   Nazad na vrh
Hans Pravi Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Siječanj 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Hans Pravi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 13:25
  ||   Nazad na vrh
Spike Lee Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spike Lee Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 00:29
U srijedu će biti jako zanimljivo ui Crikvenici koja protiv Sokola ima šansu sasvim zakomplicirati borbu za prva 2 mjesta
www.officeshoes.hr
  ||   Nazad na vrh
BlakeG Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Veljača 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat BlakeG Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 20:38
Osijek dobio Crikvenicu

||   Nazad na vrh
sting Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sting Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 16:21
6.kolo – sub.14.04.2012.   rezultati ???

Osječki Sokol – Poličnik    
Međimurje - Dubrava

tablica ???    please ;)   
  ||   Nazad na vrh
Pearl Jam Vidi meni
professional
professional

Član od: 05 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pearl Jam Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 19:59
Međimurje - Dubrava 76 - 91, a Sokol i Poličnik igraju danas
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni