FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kvalifikacije za A1 ligu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112>
Autor
BARBA BOJLER Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Veljača 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat BARBA BOJLER Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Kvalifikacije za A1 ligu
    Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 20:14
hvala i nadam se da zeli. jedno iskustvo vise. 3 i4/4 odigrala crikva s juniorima nadam se da su osjetili dobru atmosferu. koliko je bilo gledalaca vozdra
  ||   Nazad na vrh
jug2os Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jug2os Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 20:23
Niski su pod košem, nema mišića Crikva. Razlika i odljepljivanje u prvoj četvrtini je bila sve pod košem. Čak je i smotani Šarac spremio par trica na početku. Lijep oproštaj od dresa Osijeka, ali nek se više ne vrati. Malo gledatelja s obzirom da je bila presudna utakmica. Kao i uvijek, 100 ak standardnih faca koje uvijek hodočaste utakmicama. Ipak je bio bio nogomet u isto vrijeme..hehe..(ovo čak nije ni ironično)
  ||   Nazad na vrh
BARBA BOJLER Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat BARBA BOJLER Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 13:02
moze li sveloliko pucanstvo dobiti obavijest kad su utakmice izmedu kk crikvenice i kk dubrovmika? pisem knjizevni za one koji ne razimiju cakavstinu. s postovanjem i hvala unaprijed
  ||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Član od: 06 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 13:07
Na ovom usr..om sajtu nema ni slova o završenim kvalifikacijama.... Važno da prepisuju vijesti o Bošovima, Igokeama, lok autima i ostalim vijestima od neizrecive  važnosti za sve. Halo KOŠARKA, ajd se malo trgnite... ili se ugasite...
  ||   Nazad na vrh
Boris Mutic Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Prosinac 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Boris Mutic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 13:34
  ||   Nazad na vrh
Taliban Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Taliban Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 21:11
Izvorno objavio/la BARBA BOJLER

moze li sveloliko pucanstvo dobiti obavijest kad su utakmice izmedu kk crikvenice i kk dubrovmika? pisem knjizevni za one koji ne razimiju cakavstinu. s postovanjem i hvala unaprijed
Samo ti piši na čakavskom, sve je to naše lijepo i razumljivo hrvatsko.
Termini za Crikva - Dubrovnik su 19. i 22. 05.
http://free-zg.htnet.hr/bligacentar/
  ||   Nazad na vrh
BARBA BOJLER Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat BARBA BOJLER Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 16:46
kadi se igra prva utakmica i u koliko sati se igraju
  ||   Nazad na vrh
sting Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sting Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 21:03
@jaskevičijus
u pravu si da je web site košarka u nekoj stagnaciji, ali moraš ih razumjeti vlada ona opća "...nema se para...", pa i sam vidiš da nas admin, možda i jedini novinar košarke.hr,tzk.Boris Mutić,onak  samo s visoka prati, a nit glas od njega ili bolje nit slova od njegovog pera...ono malo što se na košarka. hr piše...nazovo to pisanjem, jest "copy-paste" s drugih sajtova...al ne stigne se sve pratiti...pa tako nit, Novi list, nit Međimurske novine,nit  Zadrski list, a oni su pisali o kvalifikacijama za ulazak u A1...

About završnice, Crikva - Dubrovnik,..Jug2os, piše u ranijem postu o Crikvi:"Niski su pod košem, nema mišića Crikva"..e to ti isto vrijedi i protiv Dubrovnika,koji ipak realno je jači i od Osiječana, te na žalost za Kirce, A1 liga ipak nije dostižna s tim rosterom...tj.ne rastu gorostasi u Hrv.primorju ;)          
  ||   Nazad na vrh
krištafor Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Ožujak 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat krištafor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 21:47
Stvarno će biti interesantno pogledati da li Crikva ima snage iznenaditi Dubrovčane ili su sva svoja iznenađenja već iskoristili ??!!
  ||   Nazad na vrh
BARBA BOJLER Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat BARBA BOJLER Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 13:17
crikvenica - dubrovnik se igra u subotu u18 sati. naprijed crikva iznenadi samu sebe
  ||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Član od: 06 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 15:24
Kakav savez, takve i lige, a ja se bunim zbog portala...
Ajd neka mi netko objasni kako to da Dubrovnik ostane u ligi, a imao je samo 3 (tri) pobjede cijelu sezonu?!
I onda ovi koji su pobijedili Brod, Split, Zadar... to ne važi i sa duplo više pobjeda ukupno od Dubrovnika ispadnu!
A ono idijotsko pravilo juniora bolje ni da ne spominjem...
  ||   Nazad na vrh
sting Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sting Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 18:30
@jaskevičijus ...igraju tkz ZAŠTIĆENA GODIŠTA..od čega su zaštićena ...od playstationa, od cuge, cigara, od teretane koju ne koriste, od tehniciranja loptom, od skokova na obruč,pih zaštićeno godište...klinci općenito ne vrijede niš...čast izuzecima...
...košarka je u Hr postala bezvezna...šteta...svi napreduju...mi također napredujemo prema našim evropskim susjedima....mađarima i austrijancima kvalitetom basketa  ;P prc prc
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni