FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KOŠARKA:HR

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>
Autor
edis64 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Ožujak 2012
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat edis64 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: KOŠARKA:HR
    Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 19:57
markota,stipcevic,rudes ,svi su igrali al ima puno vise igraca u hrvatskoj repki ,bolje da je saric i hezonja  
  ||   Nazad na vrh
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 02 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 20:13
Rudeš je kvart u Zagrebu,igrač se preziva Rudež :))

||   Nazad na vrh
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 20:16
A kad već nabrajamo kakvi su sve promašaji igrali za našu repku, kako se samo nismo sjetili Rančića Big smile

||   Nazad na vrh
edis64 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat edis64 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 21:32
pa majstore preletilo,znam dobro sta je rudes a sta rudez , i mislim da je bolje da je otso u cedeviti nego ovde u ciboni sto je sad
  ||   Nazad na vrh
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 22:19
Ja mislim da mu je svejedno,ionako je to igrač samo za aba ligu,za neku jaču ligu ili klubove nema kvalitet
  ||   Nazad na vrh
Boris Mutic Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Prosinac 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Boris Mutic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 23:03
  ||   Nazad na vrh
shoot an run Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shoot an run Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 23:53
Izvorno objavio/la central kž

A kad već nabrajamo kakvi su sve promašaji igrali za našu repku, kako se samo nismo sjetili Rančića Big smile

rancic je dobar suter nista vise ni manje,nije kalibar za reprezentaciju ali me ne iritira toliko koliko markota
officeshoes.hr

skallmaster@gmail.com
  ||   Nazad na vrh
shoot an run Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shoot an run Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 23:54
Izvorno objavio/la edis64

pa majstore preletilo,znam dobro sta je rudes a sta rudez , i mislim da je bolje da je otso u cedeviti nego ovde u ciboni sto je sad
cedeviti ne treba takav po meni prosjecan igrac
officeshoes.hr

skallmaster@gmail.com
  ||   Nazad na vrh
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 00:24
Rančić osim šuta nema ništa drugo, obrana mu je tragikomična, bolje ju igraju klinci u pretkadetskoj ligi
  ||   Nazad na vrh
shoot an run Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shoot an run Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 00:55
i ne stoji u obrambenom stavu,hahah taj i ne zna savinuti koljena
officeshoes.hr

skallmaster@gmail.com
  ||   Nazad na vrh
edis64 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat edis64 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 09:54
rancic ,markota nezna se ko je gori ni jedan ne igra odbranu ,nece koljena da saviju a kamol da uvate neku loptu u odbrani da im nije kasuna ne bi zagreb imo ukupno 10 uhvacenih lopti
  ||   Nazad na vrh
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 12:08
Šarić dok uđe u igru uvijek skupi puno skokova,gotovo uvijek pri vrhu u toj kategoriji
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni