...HRVATSKA REPREZENTACIJA... za EP... |
Odgovori
|
Stranica 123 9> |
| Autor | |
Robson
rookie
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 47 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: ...HRVATSKA REPREZENTACIJA... za EP...Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 11:09 |
|
mogući... playevi: ukic, popovic, planinic četvorke: žiža, vujcic, banic, i dosta - tu smo najjaci ... i naravno nadamo se procvatu hr košarke nakon ovoga EP ... |
|
|| ![]() |
|
Zgubidan
professional
Član od: 29 Travanj 2005 Online status: Offline Postovi: 292 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 16:19 |
|
1. Nema nikake sanse da Rimac zaigra za repku 2. Joke je strasan igrac ali mislim da njega nebi trebali pozvati jer je dosta star i treba uigravati jednu mladu repku???? 3. Smatram da treba pozvati Rancica i Loncara????? 4. Ne slazem se da smo na centrima najslabiji tu su Kasun, Bagara Prkačin je solidan a i VUjo moze zaigrati kad je to potrebno na centru(mislim da to cak i igra u Maccabiu |
|
|| ![]() |
|
Chronic Ice Tea
sophmore
Član od: 05 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 84 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 21:21 |
|
joku treba zvati tako da bude kapetan,izdere se na naše kad počnu kenjkat,uđe na 10 min i odigra obranu na raznim zvjezdicama,napravi tri krvnička faula... Joke ima srca... To našima najviše fali... Spahija mi se gadi zato što ne zove cara rikija,a forsira baždarića,stojića i razne druge napadačke netalente... Riki je igrač za velike tekme.. |
|
|| ![]() |
|
Zgubidan
professional
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 21:49 |
|
To je istina ali ja mislim da su spahija i rimac u nekoj svađi a obojica su poznati kao tvrdoglavci i nece ni jedan da popusti?????
|
|
|| ![]() |
|
Vuk&Dino
sophmore
Član od: 06 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 65 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 22:00 |
|
Nikako
nismo najslabiji na centrima jer pola naših četvorki može igrat centra,
vjerojatno će škripit na tricama jer je joke pravi igrač ali mislim da
neće izdržat tempo,no kad bi mogo bilo bi skoro savršeno!!! Ali kad se
sjetim onih bacanja na zadnjem prvenstvu (onda mi se gira malo zamjeril)
|
|
|| ![]() |
|
T.o.m.o.
sophmore
Član od: 03 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 85 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 22:26 |
|
Najslabiji smo na trojci - samo Mamić i Tomas, eventualno tu može uskočit baždarić, dok za Joku, koliko sam ja shvatio, mjesta u repki nema, bar po dosadašnjim Spahijinim naznakama.
|
|
|| ![]() |
|
Vule
sophmore
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 129 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 11:08 |
Slazem se, Joke bi 'trebao' zaigrati za repku.. Ove sezone je po meni u Ciboni bio alfa&omega.. Popovic je zabijao i sve to, i Zizic dok je bio. No Joke je nosio onu dozu sigurnosti, iskustva, smirenosti, a da ne spominjem njegov sut za tricu i njegove famozne ulaze na poluhorok.. Trebalo bi uigravat mladju ekipu no ne nikako da se svi drugi izbace. Mislim da bi Joke mogao stosta nauciti i Ukica, Popovica i kompaniju.. |
|
|| ![]() |
|
maligan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
rookie
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 18 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 11:42 |
|
|
|
mi smo sinjani alkar je naš....
|
|
|| ![]() |
|
Robson
rookie
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 47 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 14:29 |
|
pa da... može i to bit... trebala bi nam neka vođa u ekipi pa da krene... a giriček to nije, a vujčić bi mogao bit ali nije to za njega, nije on takav čovjek... i tu ostaje jedino joke... i josip sesar
a što se trojke tiće... tomas je bolji u napadu, a mamić u obrani, a i on zna namjestit ruku za tricu... tako da nije loše...
a kakvi centri... katastrofa... da bagra ne igra kod jasmina ne bi niti dobio tih 7-8 minuta po tekmi... |
|
|| ![]() |
|
Zgubidan
professional
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 14:35 |
|
bagra ne igra kod jasmina ne bi niti dobio tih 7-8 minuta po tekmi... Bagara neigra vise samo zato sto je bio ozljeđen a dok se on oporavljo ekipa se uigrala a onda se tesko izboriti za mjesto!!!! Sto sezona vise odmice on sve vise igra!!!! |
|
|| ![]() |
|
Robson
rookie
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 14:56 |
|
ali igra i dalje ostaje ista... ajd valjda će ga jasko dovest u red... potencijal je tu
|
|
|| ![]() |
|
NYK
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 12 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 211 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Svibanj 2005 u 00:47 |
|
Uigravamo mladu ekipu već deset godina, vrijeme je da se nešto i osvoji |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 9> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |