FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

...HRVATSKA REPREZENTACIJA... za EP...

Odgovori Odgovori Stranica  123 9>
Autor
Robson Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Travanj 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Robson Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: ...HRVATSKA REPREZENTACIJA... za EP...
    Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 11:09

mogući...

playevi: ukic, popovic, planinic
dvice: rimac, giricek, longin, bazdaric
trice: m.tomas, joke vrankovic, mamic

četvorke: žiža, vujcic, banic, i dosta - tu smo najjaci
petice: tu smo najslabiji.. bagaric, kasun, nicevic, skelin, prkačin

... i naravno nadamo se procvatu hr košarke nakon ovoga EP ...

||   Nazad na vrh
Zgubidan Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Zgubidan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 16:19

1. Nema nikake sanse da Rimac zaigra za repku

2. Joke je strasan igrac ali mislim da njega nebi trebali pozvati jer je dosta star i treba uigravati jednu mladu repku????

3. Smatram da treba pozvati Rancica i Loncara?????

4. Ne slazem se da smo na centrima najslabiji tu su Kasun, Bagara Prkačin je solidan a i VUjo moze zaigrati kad je to potrebno na centru(mislim da to cak i igra u Maccabiu

||   Nazad na vrh
Chronic Ice Tea Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 05 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Chronic Ice Tea Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 21:21

joku treba zvati tako da bude kapetan,izdere se na naše kad počnu kenjkat,uđe na 10 min i odigra obranu na raznim zvjezdicama,napravi tri krvnička faula... Joke ima srca... To našima najviše fali...

Spahija mi se gadi zato što ne zove cara rikija,a forsira baždarića,stojića i razne druge napadačke netalente... Riki je igrač za velike tekme..

||   Nazad na vrh
Zgubidan Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Zgubidan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 21:49
 To je istina ali ja mislim da su spahija i rimac u nekoj svađi a obojica su poznati kao tvrdoglavci i nece ni jedan da popusti?????
  ||   Nazad na vrh
Vuk&Dino Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 06 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Vuk&Dino Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 22:00
Nikako nismo najslabiji na centrima jer pola naših četvorki može igrat centra, vjerojatno će škripit na tricama jer je joke pravi igrač ali mislim da neće izdržat tempo,no kad bi mogo bilo bi skoro savršeno!!! Ali kad se sjetim onih bacanja na zadnjem prvenstvu (onda mi se gira malo zamjeril)
  ||   Nazad na vrh
T.o.m.o. Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 03 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat T.o.m.o. Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 22:26
Najslabiji smo na trojci - samo Mamić i Tomas, eventualno tu može uskočit baždarić, dok za Joku, koliko sam ja shvatio, mjesta u repki nema, bar po dosadašnjim Spahijinim naznakama.
  ||   Nazad na vrh
Vule Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Vule Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 11:08
Izvorno objavio/la Chronic Ice Tea

joku treba zvati tako da bude kapetan,izdere se na naąe kad počnu kenjkat,uđe na 10 min i odigra obranu na raznim zvjezdicama,napravi tri krvnička faula... Joke ima srca... To naąima najviąe fali...

Spahija mi se gadi zato ąto ne zove cara rikija,a forsira baľdarića,stojića i razne druge napadačke netalente... Riki je igrač za velike tekme..

Slazem se, Joke bi 'trebao' zaigrati za repku.. Ove sezone je po meni u Ciboni bio alfa&omega.. Popovic je zabijao i sve to, i Zizic dok je bio. No Joke je nosio onu dozu sigurnosti, iskustva, smirenosti, a da ne spominjem njegov sut za tricu i njegove famozne ulaze na poluhorok..

Trebalo bi uigravat mladju ekipu no ne nikako da se svi drugi izbace. Mislim da bi Joke mogao stosta nauciti i Ukica, Popovica i kompaniju..

||   Nazad na vrh
maligan Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat maligan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 11:42
Izvorno objavio/la Zgubidan

To je istina ali ja mislim da su spahija i rimac u nekoj svađi a obojica su poznati kao tvrdoglavci i nece ni jedan da popusti?????
 s kim rimac nije u svađi???..petrović, spahija, anzulović,pepsi-božić.......e **iga
mi smo sinjani alkar je naš....
  ||   Nazad na vrh
Robson Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Robson Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 14:29

pa da... može i to bit... trebala bi nam neka vođa u ekipi pa da krene... a giriček to nije, a vujčić bi mogao bit ali nije to za njega, nije on takav čovjek... i tu ostaje jedino joke... i josip sesar

a što se trojke tiće... tomas je bolji u napadu, a mamić u obrani, a i on zna namjestit ruku za tricu... tako da nije loše...

a kakvi centri... katastrofa... da bagra ne igra kod jasmina ne bi niti dobio tih 7-8 minuta po tekmi...

||   Nazad na vrh
Zgubidan Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Zgubidan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 14:35

bagra ne igra kod jasmina ne bi niti dobio tih 7-8 minuta po tekmi...

Bagara neigra vise samo zato sto je bio ozljeđen a dok se on oporavljo ekipa se uigrala a onda se tesko izboriti za mjesto!!!!

Sto sezona vise odmice on sve vise igra!!!!

||   Nazad na vrh
Robson Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Robson Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 14:56
 ali igra i dalje ostaje ista... ajd valjda će ga jasko dovest u red... potencijal je tu
  ||   Nazad na vrh
NYK Vidi meni
professional
professional

Član od: 12 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat NYK Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Svibanj 2005 u 00:47

Izvorno objavio/la Zgubidan

2. Joke je strasan igrac ali mislim da njega nebi trebali pozvati jer je dosta star i treba uigravati jednu mladu repku????

Uigravamo mladu ekipu već deset godina, vrijeme je da se nešto i osvoji

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 9>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni