FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Juniorske lige

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Autor
mrca Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Svibanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mrca Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Juniorske lige
    Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 17:40
Zato ga je trener nagradio sa 26,45 min. tokom cijele sezone.Uglavnom smeće minutaža,na kraju utakmica.FUUUJ !!!
  ||   Nazad na vrh
tripl-dabl Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Studeni 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat tripl-dabl Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 01:55
Izvorno objavio/la mrca

Zato ga je trener nagradio sa 26,45 min. tokom cijele sezone.Uglavnom smeće minutaža,na kraju utakmica.FUUUJ !!!

A koga to, nejasan si.

Cestitke Dardi, stvarno su najbolji i vise nego zasluzeno prvi. Sretno na poluzavrsnici.
  ||   Nazad na vrh
mrca Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mrca Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 07:57
Radoša,a trener je Senad Muminović.
  ||   Nazad na vrh
lega31 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Lipanj 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lega31 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 08:49
Zato dečko ima ful minutažu u juniorima i A-2, pa može pokazati svoje vrijednosti, normalno da treba obratiti pažnju na ukupan učinak ( a ne samo broj postignutih koševa). Od njega se u Rijeci očekuje puno, a vjerujem da i on želi da tamo njegova ekipa postigne zapažen uspjeh.

Uredio/la lega31 - 31 Ožujak 2012 u 08:52
  ||   Nazad na vrh
Marshal Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 09 Siječanj 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Marshal Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 09:23
Pa nagradio ga je s toliko i nek bude sretan, jer pored Pandurića nema šta tražit u igri!
pogotovo sad nakon što su otjerali onog smiješnog Juga...pa ima Panduric igra 1icu a uz to je zaštićen igrač!
a Radoš nek počne igrat obranu(svaka čast za napad)...il nek ode u rukomet, pa tamo može igrat samo napad!
sretno na završnici Wink
  ||   Nazad na vrh
mrca Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mrca Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 10:45
Pandurić igra obranu.Sad si sve reko.
  ||   Nazad na vrh
Marshal Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 09 Siječanj 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Marshal Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 11:16
igra ili ne, tebi ostavljam na procjeni...al ak igra cijelu tekmu, a ostali zaštićeni igrači ne, očito je da ima
 prednost pred njima i da je bolji u nekim segmentima igre od istih!!!
nebi ga trener držao u igri po 40min da ne valja
  ||   Nazad na vrh
lega31 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lega31 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 11:48

Radoš po meni nije 1ica, znači neide usporedba sa Pandurićem.

http://www.officeshoes.hr

Uredio/la lega31 - 31 Ožujak 2012 u 11:49
  ||   Nazad na vrh
Marinko55 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 31 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Marinko55 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 12:41
Usporedba je za obranu.a ne za poziciju.To što igra 40 minuta nije mu usluga. Zato se išlepa u obrani.Bolesni trener igra sa 6 igrača u ritmu srijeda subota.
  ||   Nazad na vrh
lega31 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lega31 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 12:54

da, to stoji, više kombinatorike u petorkama kako bi se moglo odmoriti najbolje, koji bi onda bili još bolji, ali to je već struka... ili možda zdrava logika, ili  možda slab roster ne dopušta  veću rotaciju igrača.

http://www.officeshoes.hr
  ||   Nazad na vrh
leonardo001 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Travanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat leonardo001 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 01:11
Da li se zna raspored i satnica juniorskih poluzavršnica i gdje se to može vidjeti i pročitati ?
  ||   Nazad na vrh
deni71 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Svibanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat deni71 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 19:27
sorry,pošto nemam dopuštenje za otvaranje nove teme,malo ću iskoristiti ovaj prostor da ukažem na nelogičnosti pri određivanju termina poluzavršnice kadetskog prvenstva Hrvatskekao i državnog prvenstva osnovnih škola.Poluzavršnica državnog prvenstva u košarci(kadeti) održava se od 02.05.-06.05.2012 pa se stoga preklapa sa završnicom državnog prvenstva školskih športskih društava od 02.05-08.05.2012.Pitam se,da li postoji međusobna komunikacij,da se to uskladi,jer ima dijece koja bi trebala biti na oba prvenstva a to je prosto nemoguće.Nadam se da će netko poraditi na tome jer djeci je i jedno i drugo drago.....
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni