Mlade reprezentacije Hrvatske |
Odgovori
|
Stranica <12345 10> |
| Autor | ||
lipi
champion
Član od: 28 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 427 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Mlade reprezentacije HrvatskeObjavljeno: 01 Lipanj 2005 u 10:01 |
|
Na tom turniru belišće je imalo jedan hendikep!!Ja nisam igrao |
||
|| ![]() |
||
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 30 Svibanj 2005 Lokacija: Bangladesh Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Lipanj 2005 u 23:20 |
|
Baš i nisam siguran da je to bio hedikep.Isto kao što nije bio hedikep to što Boki nije igrao na prvomajskom turniru. |
||
|
Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije, moje srce kuca za srce SLAVONIJE ******************************************* |
||
|| ![]() |
||
RAJA
rookie
Član od: 12 Svibanj 2005 Lokacija: American Samoa Online status: Offline Postovi: 39 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 10:24 |
|
|
DE ŠTA VI BALJEZGATE BELIŠĆE ĆE OPET BITI PRVAK HRVATSKE I DOKAZATI DA BAREM 4 IGRAĆA TREBAJU IMATI NA ŠIREM SPISKU REPREZENTACIJEŽ.
|
||
|| ![]() |
||
RAJA
rookie
Član od: 12 Svibanj 2005 Lokacija: American Samoa Online status: Offline Postovi: 39 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 10:26 |
|
|
PA NA DRŽAVNOM ĆE BELIŠĆE SVE ZGAZIT I PRI TOME SVE OVO DOKAZATI.
|
||
|| ![]() |
||
ragusa
mvp
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 600 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 11:27 |
|
|
Kad će se više objaviti sastavi igrača koji su pozvani na pripreme U16, U18 i U20? Ima poneki izvještaj ovdje na Košarci u svezi s pripremama, ali nikako da se objave imena svih pozvanih. Ne znam šta je to tako teško objaviti. Daj sastave, to je najbitnije, pa pričaj onda koliko hoćeš i o čemu hoćeš! |
||
|| ![]() |
||
mele #12
champion
Član od: 28 Svibanj 2005 Online status: Offline Postovi: 353 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 14:15 |
|
|
o pa vidi i raja nam se javio
P.S. dziki ne se** |
||
|| ![]() |
||
Manu
professional
Član od: 28 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 384 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 14:41 |
|
|
Po meni jedino nešto više u toj repki vrjede Ugrinoski i Tomić. Ove priče da je Ugrinoski stariji već su jadne, on je cijeli život `88. godište i takav je bio prezentiran od kad je došo u Hrvatsku. Niti je prošle godine bio `87., niti pretplošle `86. samo druga je stvar što on ima dovoljno kvalitete da se nosi sa starijima. Uostalom prošle godine je igrao i u juniorskoj i kadetskoj repki. Te izmišljotine proizlaze iz jedne ljubomore starijih igrača koji zbog Makedonca ne mogu igrati u repki. Gledao sam ga i Sisku kad su se igrale kvalifikacije za juniorsko EP i moram reći kako izgleda barem tri godine mlađi od ostalih, a da spomenem kako se uspješno nosio s njima. Neznam zbog čega ga neki ne podnose jer on je jedna stvarno super osoba, a na terenu se uopće ne ponaša kao neka zvjezda. Dečko igra sa srcem i velikom borbenošću. Gledao sam zadnju utakmicu protiv Latvije i moram reći da je bio miljenik fenomenalne Sisačke publike jer stvarno čovjek kad ga gleda nemože ostat ravnodušan osim navedene borbenosti dećko je pun fenomenalnih poteza. Uvjek igra za momčad, a ima najprofinjeniji osjećaj za asist kojeg sam ja u životu vidio i sigurno će biti veliki igrač, ma i da je `86. bit će odličan. Inaće nisam ljubitelj stranaca u repki ali on igra sa srcem za Hrvatsku, a dokaz tomu je činjenica da se rasplakao nakon što su naši tu utakmicu izgubili i drag mi je ko da je Hrvat. Sigurno nije zaslužio takav tretman jer možemo biti presretni što imamo takvog igrača.
|
||
|| ![]() |
||
lipi
champion
Član od: 28 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 427 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 20:17 |
|
|
Labude pa gdje si dosad!!!
|
||
|| ![]() |
||
lipi
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 20:20 |
|
Tko ti je taj Boki? |
||
|| ![]() |
||
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 30 Svibanj 2005 Lokacija: Bangladesh Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 21:06 |
|
Ajde Lešinaru malo razmisli,ako Bog da imat ćeš ti Orlića iz logike pa ćeš početi jako brzo razmišljati. |
||
|
Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije, moje srce kuca za srce SLAVONIJE ******************************************* |
||
|| ![]() |
||
VeSnA
rookie
Član od: 25 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 9 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 21:31 |
|
|
Nebi li triba igrat u U-18 i decko iz Rijeke inace centar juniora Zadra, Franko Filipovic?
|
||
|
iGrAj ZaDrE VoLiM tE
|
||
|| ![]() |
||
lipi
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Lipanj 2005 u 08:18 |
|
|
Koliko je on visok? |
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12345 10> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |