FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mlade reprezentacije Hrvatske

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 10>
Autor
lipi Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Svibanj 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lipi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Mlade reprezentacije Hrvatske
    Objavljeno: 01 Lipanj 2005 u 10:01
Izvorno objavio/la Molecoolarac

Izvorno objavio/la S.S.# 7

Da si malo bolje informiran(a nisi lose informiran),onda bi znao da su ta dva turnira bili za '89. godiste,a ne za nese-'90. I ja ne kazem da bi Marko trebao uci u repku za '89.,ali za '90. sigurno da...

A da si ti malo bolje informiran, a nisi, znao bi tko stoji iza mog nicka ili bi barem pitao Bokija ili provjerio pm.Ne znam koje su godiąte bili igrači Bosne u Velikoj Gorici, ali znam da sam gledao jedno od većih uniątavanja u zadnjih godinu dana.Čak su i suci bili na vaąoj strani ąto nije bio slučaj prije dvije godine protiv ©ibenke.A kad smo već kod toga,neąto sam čuo da je onaj play ©ibenke,mislim da je 89. ili 90. godiąte prestao igrati (onaj mali ąto je imao 25 kila s krevetom,ali vam je zabio par trica,od toga jednu sa 7-8 metara).Taj je (bio) bolji od Marka.

[/QUOTE

Na tom turniru belišće je imalo jedan hendikep!!Ja nisam igrao

||   Nazad na vrh
Molecoolarac Vidi meni
professional
professional

Član od: 30 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Molecoolarac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Lipanj 2005 u 23:20
Izvorno objavio/la lipi

Baš i nisam siguran da je to bio hedikep.Isto kao što nije bio hedikep to što Boki nije igrao na prvomajskom turniru.

Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije,
moje srce kuca za srce SLAVONIJE
  ||   Nazad na vrh
RAJA Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat RAJA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 10:24
 DE ŠTA VI BALJEZGATE BELIŠĆE ĆE OPET BITI PRVAK HRVATSKE I DOKAZATI DA BAREM 4 IGRAĆA TREBAJU IMATI NA ŠIREM SPISKU REPREZENTACIJEŽ.
  ||   Nazad na vrh
RAJA Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat RAJA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 10:26
 PA NA DRŽAVNOM ĆE BELIŠĆE SVE ZGAZIT I PRI TOME SVE  OVO DOKAZATI.
  ||   Nazad na vrh
ragusa Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Travanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ragusa Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 11:27

Kad će se više objaviti sastavi igrača koji su pozvani na pripreme U16, U18 i U20?

Ima poneki izvještaj ovdje na Košarci u svezi s pripremama, ali nikako da se objave imena svih pozvanih. Ne znam šta je to tako teško objaviti.

Daj sastave, to je najbitnije, pa pričaj onda koliko hoćeš i o čemu hoćeš!

||   Nazad na vrh
mele #12 Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mele #12 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 14:15

o pa vidi i raja nam se javio tako je raja zgazit cemo ih sve...

P.S. dziki ne se**

||   Nazad na vrh
Manu Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Manu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 14:41
 Po meni jedino nešto više u toj repki vrjede Ugrinoski i Tomić. Ove priče da je Ugrinoski stariji već su jadne, on je cijeli život `88. godište i takav je bio prezentiran od kad je došo u Hrvatsku. Niti je prošle godine bio `87., niti pretplošle `86. samo druga je stvar što on ima dovoljno kvalitete da se nosi sa starijima. Uostalom prošle godine je igrao i u juniorskoj i kadetskoj repki. Te izmišljotine proizlaze iz jedne ljubomore starijih igrača koji zbog Makedonca ne mogu igrati u repki. Gledao sam ga i Sisku kad su se igrale kvalifikacije za juniorsko EP i moram reći kako izgleda barem tri godine mlađi od ostalih, a da spomenem kako se uspješno nosio s njima. Neznam zbog čega ga neki ne podnose jer on je jedna stvarno super osoba, a na terenu se uopće ne ponaša kao neka zvjezda. Dečko igra sa srcem i velikom borbenošću. Gledao sam zadnju utakmicu protiv Latvije i moram reći da je bio miljenik fenomenalne Sisačke publike jer stvarno čovjek kad ga gleda nemože ostat ravnodušan osim navedene borbenosti dećko je pun fenomenalnih poteza. Uvjek igra za momčad, a ima najprofinjeniji osjećaj za asist kojeg sam ja u životu vidio i sigurno će biti veliki igrač, ma i da je `86. bit će odličan. Inaće nisam ljubitelj stranaca u repki ali on igra sa srcem za Hrvatsku, a dokaz tomu je činjenica da se rasplakao nakon što su naši tu utakmicu izgubili i drag mi je ko da je Hrvat. Sigurno nije zaslužio takav tretman jer možemo biti presretni što imamo takvog igrača.
  ||   Nazad na vrh
lipi Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lipi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 20:17
 Labude pa gdje si dosad!!!
  ||   Nazad na vrh
lipi Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lipi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 20:20
Izvorno objavio/la Molecoolarac

Izvorno objavio/la lipi

Na tom turniru beliąće je imalo jedan hendikep!!Ja nisam igrao

Baą i nisam siguran da je to bio hedikep.Isto kao ąto nije bio hedikep to ąto Boki nije igrao na prvomajskom turniru.

Tko ti je taj Boki?

||   Nazad na vrh
Molecoolarac Vidi meni
professional
professional

Član od: 30 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Molecoolarac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 21:06
Izvorno objavio/la lipi

Tko ti je taj Boki?

Ajde Lešinaru malo razmisli,ako Bog da imat ćeš ti Orlića iz logike pa ćeš početi jako brzo razmišljati.

Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije,
moje srce kuca za srce SLAVONIJE
  ||   Nazad na vrh
VeSnA Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat VeSnA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2005 u 21:31
Nebi li triba igrat u U-18 i decko iz Rijeke inace centar juniora Zadra, Franko Filipovic? 
iGrAj ZaDrE VoLiM tE
  ||   Nazad na vrh
lipi Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lipi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2005 u 08:18

Izvorno objavio/la VeSnA

Nebi li triba igrat u U-18 i decko iz Rijeke inace centar juniora Zadra, Franko Filipovic? 

Koliko je on visok?

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 10>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni