Mlade reprezentacije Hrvatske |
Odgovori
|
Stranica 123 10> |
| Autor | |
Marijanko
sophmore
Član od: 02 Svibanj 2005 Online status: Offline Postovi: 104 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Mlade reprezentacije HrvatskeObjavljeno: 05 Svibanj 2005 u 23:52 |
|
-ovdje možete pisati sve o mladim selekcijama CRO repke |
|
|| ![]() |
|
Marijanko
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Svibanj 2005 u 23:53 |
|
Ajmo ljudi navalite...mišljenja...događaji...rezultati...statistike...S VE O MLAĐIM SELEKCIJAMA HRVATSKE |
|
|| ![]() |
|
caka#10
sophmore
Član od: 29 Travanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 299 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 12:54 |
|
a jel tko opće zna što o njima. jel tko igra od vas tu s foruma za neku reprezentaciju? vi iz belišča?
|
|
|
1.hrvatski nba portal
www.nba-croatia.com |
|
|| ![]() |
|
Chronic Ice Tea
sophmore
Član od: 05 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 84 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 15:41 |
|
Potrebna profesionalizacija trenera u savezu,jer se stalno događa da jedno godište za 2 prvenstva promijeni 3 trenera... Kod nas okupljanja počinju sa 13-14 god... U srbiji,znam iz prve ruke,dečki su mi rekli da prva okupljanja počinju sa 11(jedanaest) godina,i oni su zajedno svake godine,bez obzira na natjecanja, minimalno 2 mjeseca.. |
|
|| ![]() |
|
Marijanko
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 01:23 |
|
Imam neka iskustva s repkom i nemogu se baš pohvaliti da su dobra.Sa mojih 180cm koliko sam visok izbornik me na turniru u Sloveniji stavio na beka šutera a na toj poziciji su igrali igrači iz Srbije s visinom od 195cm,tako da se nisam baš najbolje proveo protiv njih...
|
|
|| ![]() |
|
Marijanko
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 01:25 |
|
Inače,iz pouzdanih izvora znam da u toj našoj repki igraju igrači koji nemogu zicer pogoditi a kamoli nešto odigrati... |
|
|| ![]() |
|
Marijanko
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Svibanj 2005 u 22:42 |
|
Ajmo ljudi pišite nešto...sa jednom temom sam pogodio("Cibona ili Zadar") i mislio sam da će i ova privući pozornost i da će se tema zahuktati ali čini se da neće,ili da trebam malo prićekati da dođu ljudi koji su možda dio ove teme ili im je zanimljiva i možda nešto znaju o tome...?!?! |
|
|| ![]() |
|
S.S.# 7
rookie
Član od: 02 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 41 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Svibanj 2005 u 23:42 |
|
Ha,ha,ha...
Tema ti je pun pogodak... A evo da ne budeš tužan što nitko ništa ne komentira ja ću malo. Također se slažem s tobom da bi repka mogla biti puno bolja nego što je sada,i da ima igrača(a i ti si među njima) koji zaslužuju biti tamo,a nisu jer igraju neki šmokljani...
|
|
|| ![]() |
|
Marijanko
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Svibanj 2005 u 22:36 |
|
Bio bi sretniji da sam izvan repke i da su ispred mene tri bolja playa nega da sam treći play ovake šugave repke... |
|
|| ![]() |
|
VeSnA
rookie
Član od: 25 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 9 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Svibanj 2005 u 00:09 |
|
----Jel zna tko uopce postavu juniorske repke? Nisam nasla nijedan clanak o tome, pise se samo o seniorima ........... znam samo neke pojedince, al tocnu ekipu nemam pojma!! Mislim mozda sam slabo upucena al.... uputite me, ako znate, ful me zanima!! |
|
|| ![]() |
|
mele #12
champion
Član od: 28 Svibanj 2005 Online status: Offline Postovi: 353 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 28 Svibanj 2005 u 11:29 |
|
evo da ti i ja nesto prokomentiram... kao sto sveky kaze i ti bi trebao biti u toj repki i to u prvoj petorci... a hebiga kad ti sad sve u hrvatskoj ide preko veze marijanko the |
|
|| ![]() |
|
lipi
champion
Član od: 28 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 427 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 28 Svibanj 2005 u 19:41 |
mhghg......mislim da si nekog zaboravio!!! |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 10> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |