FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mlade reprezentacije Hrvatske

Odgovori Odgovori Stranica  123 10>
Autor
Marijanko Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 02 Svibanj 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Marijanko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Mlade reprezentacije Hrvatske
    Objavljeno: 05 Svibanj 2005 u 23:52

-ovdje možete pisati sve o mladim selekcijama CRO repke

||   Nazad na vrh
Marijanko Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Marijanko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Svibanj 2005 u 23:53

Ajmo ljudi navalite...mišljenja...događaji...rezultati...statistike...S VE O MLAĐIM SELEKCIJAMA HRVATSKE

||   Nazad na vrh
caka#10 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 29 Travanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat caka#10 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 12:54
  a jel tko opće zna što o njima. jel tko igra od vas tu s foruma za neku reprezentaciju? vi iz belišča?
1.hrvatski nba portal
www.nba-croatia.com
  ||   Nazad na vrh
Chronic Ice Tea Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 05 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Chronic Ice Tea Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Svibanj 2005 u 15:41

Potrebna profesionalizacija trenera u savezu,jer se stalno događa da jedno godište za 2 prvenstva promijeni 3 trenera...

Kod nas okupljanja počinju sa 13-14 god...

U srbiji,znam iz prve ruke,dečki su mi rekli da prva okupljanja počinju sa 11(jedanaest) godina,i oni su zajedno svake godine,bez obzira na natjecanja, minimalno 2 mjeseca..

||   Nazad na vrh
Marijanko Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Marijanko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 01:23

Imam neka iskustva s repkom i nemogu se baš pohvaliti da su dobra.Sa mojih 180cm koliko sam visok izbornik me na turniru u Sloveniji stavio na beka šutera a na toj poziciji su igrali igrači iz Srbije s visinom od 195cm,tako da se nisam baš najbolje proveo protiv njih...

||   Nazad na vrh
Marijanko Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Marijanko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2005 u 01:25

Inače,iz pouzdanih izvora znam da u toj našoj repki igraju igrači koji nemogu zicer pogoditi a kamoli nešto odigrati...

||   Nazad na vrh
Marijanko Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Marijanko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Svibanj 2005 u 22:42

Ajmo ljudi pišite nešto...sa jednom temom sam pogodio("Cibona ili Zadar") i mislio sam da će i ova privući pozornost i da će se tema zahuktati ali čini se da neće,ili da trebam malo prićekati da dođu ljudi koji su možda dio ove teme ili im je zanimljiva i možda nešto znaju o tome...?!?! 

||   Nazad na vrh
S.S.# 7 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat S.S.# 7 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Svibanj 2005 u 23:42
 Ha,ha,ha...Tema ti je pun pogodak... A evo da ne budeš tužan što nitko ništa ne komentira ja ću malo. Također se slažem s tobom da bi repka mogla biti puno bolja nego što je sada,i da ima igrača(a i ti si među njima) koji zaslužuju biti tamo,a nisu jer igraju neki šmokljani...
  ||   Nazad na vrh
Marijanko Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Marijanko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Svibanj 2005 u 22:36

Bio bi sretniji da sam izvan repke i da su ispred mene tri bolja playa nega da sam treći play ovake šugave repke... 

||   Nazad na vrh
VeSnA Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat VeSnA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Svibanj 2005 u 00:09

----Jel zna tko uopce postavu juniorske repke? Nisam nasla nijedan clanak o tome, pise se samo o seniorima ........... znam samo neke pojedince, al tocnu ekipu nemam pojma!! Mislim mozda sam slabo upucena al.... uputite me, ako znate, ful me zanima!!

||   Nazad na vrh
mele #12 Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mele #12 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Svibanj 2005 u 11:29

evo da ti i ja nesto prokomentiram... kao sto sveky kaze i ti bi trebao biti u toj repki i to u prvoj petorci... a hebiga kad ti sad sve u hrvatskoj ide preko veze

marijanko the 

||   Nazad na vrh
lipi Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lipi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Svibanj 2005 u 19:41
Izvorno objavio/la mele #12

evo da ti i ja nesto prokomentiram... kao sto sveky kaze i ti bi trebao biti u toj repki i to u prvoj petorci... a hebiga kad ti sad sve u hrvatskoj ide preko veze

marijanko the 

mhghg......mislim da si nekog zaboravio!!!

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 10>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni