Mlade reprezentacije Hrvatske |
Odgovori
|
Stranica <1 34567 10> |
| Autor | |||
lipi
champion
Član od: 28 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 427 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Mlade reprezentacije HrvatskeObjavljeno: 05 Lipanj 2005 u 19:12 |
||
|
jel ti možda igraš za dubravu?
|
|||
|| ![]() |
|||
VeSnA
rookie
Član od: 25 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 9 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Lipanj 2005 u 22:05 |
||
|
a koliko si ti visoka?ja sam 195 cm(90. godiąte) [/QUOTE] Hmmm 193 sam visoka, ma nemos me falit!! Al sam ja vec u seniorskom sastavu (odbojka) i 83 godiste sam. Pa mi smo u Beliscu ove sezone igrali, i to nam je tekma bila taman nakon kosarkasa belisca, pa smo malo bacili oko:) i da, moram rec- tamo smo jeli najbolju pizzu u cjeloj Hrvatskoj!! |
|||
|
iGrAj ZaDrE VoLiM tE
|
|||
|| ![]() |
|||
lipi
champion
Član od: 28 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 427 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Lipanj 2005 u 11:59 |
||
|
Pa naš grad je poznat po famoznoj pizzi!
|
|||
|| ![]() |
|||
mele #12
champion
Član od: 28 Svibanj 2005 Online status: Offline Postovi: 353 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Lipanj 2005 u 12:01 |
||
|
da lipi mozes mislit... lipi tamo pravi pizze pa su zato tako dobre (ogavne)
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|| ![]() |
|||
VeSnA
rookie
Član od: 25 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 9 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Lipanj 2005 u 16:19 |
||
|
-----E, al stvarno je pizza bila dobra :-) E lipi, si vidija popis U-18. Ipak igra Filipovic. Napokon je objavljen popis igraca... ono znam samo za dvojcu, al barem imam jednu nedoumicu manje. Eto. |
|||
|
iGrAj ZaDrE VoLiM tE
|
|||
|| ![]() |
|||
lipi
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Lipanj 2005 u 14:28 |
||
|
Sigurno bolje nego u selu valpovu!! |
|||
|| ![]() |
|||
T.o.m.o.
sophmore
Član od: 03 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 85 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 23 Lipanj 2005 u 23:06 |
||
Ovaj lipi je zbilja seljačina. Treba ga kaznit za glupost
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|| ![]() |
|||
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 30 Svibanj 2005 Lokacija: Bangladesh Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Lipanj 2005 u 20:13 |
||
Morat ćemo ga naučiti da poštuje građane. Tomo, kad prođu rokovi, pokazat ćemo mu kako igra valpovački old school. Lipi možeš naći koga god hoćeš za basket, nemaš šanse (naravno igrač mora biti iz onog sela pokraj Valpova). |
|||
|
Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije, moje srce kuca za srce SLAVONIJE ******************************************* |
|||
|| ![]() |
|||
lipi
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Lipanj 2005 u 13:02 |
||
|
De molim te!!Vi seljaci nemate nikakve šanse protiv mene i marjanka!!
|
|||
|| ![]() |
|||
T.o.m.o.
sophmore
Član od: 03 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 85 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Lipanj 2005 u 15:02 |
||
|
Evo ja i Mele senior protiv tebe i Marjanka! Kolko da vam još damo fore? Jel vam dosta 5:0 ili 7:0 možda? E i trebali bi igrat za nešto... Recimo ko izgubi mora se ovim drugima klanjat svaki put kad ih vidi. Baš bi bilo zanimljivo da npr. u vašim seniorskim danima ja i ovaj molekularac dođemo na utakmicu i vas 2 prekinete zagrijavanje i dođete nam se klanjat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|| ![]() |
|||
lipi
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Lipanj 2005 u 14:11 |
||
|
Dogovoreno!!!Vi recite mjesto i vrijeme okršaja!
|
|||
|| ![]() |
|||
Molecoolarac
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
professional
Član od: 30 Svibanj 2005 Lokacija: Bangladesh Online status: Offline Postovi: 203 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Lipanj 2005 u 09:22 |
||
|
Tomo ti zaista misliš da će Lipi dogurati do seniora? Igrat ćemo kad prođu rokovi i kad se vratimo u Valpovo. Nadam se da ti je jasno kako nemate šanse? |
|||
|
Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije, moje srce kuca za srce SLAVONIJE ******************************************* |
|||
|| ![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 34567 10> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |