FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mlade reprezentacije Hrvatske

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Autor
lipi Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Svibanj 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lipi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Mlade reprezentacije Hrvatske
    Objavljeno: 03 Lipanj 2005 u 08:19
Izvorno objavio/la Molecoolarac

Izvorno objavio/la lipi

Tko ti je taj Boki?

Ajde Leąinaru malo razmisli,ako Bog da imat ćeą ti Orlića iz logike pa ćeą početi jako brzo razmiąljati.

Nemam pojma tko ti je taj!

||   Nazad na vrh
Molecoolarac Vidi meni
professional
professional

Član od: 30 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Molecoolarac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2005 u 08:26

Nemaš pojma tko je Boki, ili tko je Orlić?Ako ne znaš tko je Orlić pitaj nekog starijeg,već u 2. ti on predaje psiholgiju.

Ja sam rijeka koja teče, ja sam sjeme što se sije,
moje srce kuca za srce SLAVONIJE
  ||   Nazad na vrh
VeSnA Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat VeSnA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2005 u 10:37
Filipovic je visok 202, 87 godiste. Igra je cini mi se prosle, cak i predprosle godine za repku, i na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Grckoj 2003.
iGrAj ZaDrE VoLiM tE
  ||   Nazad na vrh
lipi Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lipi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2005 u 17:41

Izvorno objavio/la VeSnA

Filipovic je visok 202, 87 godiste. Igra je cini mi se prosle, cak i predprosle godine za repku, i na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Grckoj 2003.

ja mislim da neigra jer imaju dva centra koja su iznad 210 a isto su poprilično dobri

||   Nazad na vrh
lipi Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lipi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2005 u 17:46
Izvorno objavio/la Molecoolarac

Nemaą pojma tko je Boki, ili tko je Orlić?Ako ne znaą tko je Orlić pitaj nekog starijeg,već u 2. ti on predaje psiholgiju.

Shvatio sam tko je boki a za orlićku znam,to što tvoj buraz nije igrao na turniru nam je bila prednost a ne hendikep

||   Nazad na vrh
VeSnA Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat VeSnA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2005 u 21:39
Izvorno objavio/la lipi

ja mislim da neigra jer imaju dva centra koja su iznad 210 a isto su poprilično dobri

Iznad 210?! A ja mislila da je ovaj visok za juniore, heh malo sam se privarila ocito... al 210 je prilicno za juniore moram priznat! TAKO MLADI, A TAKO VELIKI...   Cak sam im i ja do ramena!

iGrAj ZaDrE VoLiM tE
  ||   Nazad na vrh
lipi Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lipi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Lipanj 2005 u 13:37
Izvorno objavio/la VeSnA

Izvorno objavio/la lipi

Iznad 210?! A ja mislila da je ovaj visok za juniore, heh malo sam se privarila ocito... al 210 je prilicno za juniore moram priznat! TAKO MLADI, A TAKO VELIKI...   Cak sam im i ja do ramena!

a koliko si ti visoka?ja sam 195 cm(90. godište)

||   Nazad na vrh
živinski Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Lipanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat živinski Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Lipanj 2005 u 17:14
[QUOTE=Marijanko]

Ajmo ljudi navalite...miąljenja...događaji...rezultati...statistike...S VE O MLAĐIM SELEKCIJAMA HRVATSKE

||   Nazad na vrh
živinski Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat živinski Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Lipanj 2005 u 17:15
Izvorno objavio/la Marijanko

Ajmo ljudi navalite...miąljenja...događaji...rezultati...statistike...S VE O MLAĐIM SELEKCIJAMA HRVATSKE

mislim da je repka 90 sranje
  ||   Nazad na vrh
živinski Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat živinski Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Lipanj 2005 u 17:26

-ovdje moľete pisati sve o mladim selekcijama CRO repke

mislim da je repka 90 sranje zbog onog čelavog idiota koji nezna reći "r" -jurčevića-tip nema pojma o košarci,od toliko dobrih hrvatskih trenera oni njega uzmu za izbornika...
  ||   Nazad na vrh
živinski Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat živinski Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Lipanj 2005 u 17:39

Bio bi sretniji da sam izvan repke i da su ispred mene tri bolja playa nega da sam treći play ovake ąugave repke... 

a koji su to ispred tebe,možda marcel i kone?
  ||   Nazad na vrh
živinski Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat živinski Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Lipanj 2005 u 17:46

repka nam je sranje ,pa mene nema nutra,ja samo doletim u poreč na za**anciju...

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni