FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

NBA PLAYOFFS 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 54555657>
Autor
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: NBA PLAYOFFS 2010
    Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 19:33
Je imate pravo, čak je i onaj Childres došel u Europu jer je mogel zaradit puno više, kak je sam preveslal gazdu Olimpyakosa. SmileČini se velka lova kad pogledaš one ugovore od superstara, al da bi dobil takvu lovu fakat moraš bit superstar. Evo vidim da naši dečki kaj su u Europskim klubovima čist dobro zarađuju i ništ im ne fali.Embarrassed

Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:50
Izvorno objavio/la mazohist

Je imate pravo, čak je i onaj Childres došel u Europu jer je mogel zaradit puno više, kak je sam preveslal gazdu Olimpyakosa. SmileČini se velka lova kad pogledaš one ugovore od superstara, al da bi dobil takvu lovu fakat moraš bit superstar. Evo vidim da naši dečki kaj su u Europskim klubovima čist dobro zarađuju i ništ im ne fali.Embarrassed

Pa ak Rozinjo vozi drama auteka moš mislit kak si oni vani finu pinkicu spremaju Embarrassed
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 23:15
Izvorno objavio/la stari vuk

Izvorno objavio/la mazohist

Pa ak Rozinjo vozi drama auteka moš mislit kak si oni vani finu pinkicu spremaju Embarrassed

He, odosmo mi of topic dost, al nema veze ljeto je i nemamo ni očemu pametnom a i plejoff je odavno završilLOLZnaš kaj bum ti rekel kaj se tiče njegove love i zarade od košarke ? Mislim da je Roza svaku lipu zaradil pošteno i nikad mu to ne bi osporil, on oduvijek daje sve od sebe i uistinu je pravi profeionalac.Druga je stvar sad kaj je on dospjel do mjesta kapetana Cibone i igrača repke al nije on za to kriv.Embarrassed
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
znalac02 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Svibanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat znalac02 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 00:38
Evo izgleda da je Lebron donio odluku,on i Bosh idu u bullse ali ne direktno nego preko sign n trade-a.
  ||   Nazad na vrh
krepaline Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat krepaline Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 00:50
nije

u sto kn da se radi o marketingu lige i citanosti medija

budi sigurad da ce setrakavica james protezat dosta dugo i d ce bit jos ovakvih "bombi" i kad brojcanik potencijalno zaradjenog novca poraste james, bosh i ostali ce potpisat za nekoga
majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku
radich shopack
  ||   Nazad na vrh
Martras Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 19 Travanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Martras Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 09:19
da, bilo bi ljeto pre dosadno kada bi već na početku marketing sezone potpisali i LB i Bosh za Bullse... Mora se malo medije podignut,da pišu o nećem...
  ||   Nazad na vrh
pascalrolla Vidi meni
champion
champion

Član od: 26 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pascalrolla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 11:59
Izvorno objavio/la krepaline

nije

u sto kn da se radi o marketingu lige i citanosti medija

budi sigurad da ce setrakavica james protezat dosta dugo i d ce bit jos ovakvih "bombi" i kad brojcanik potencijalno zaradjenog novca poraste james, bosh i ostali ce potpisat za nekoga

malo vjerovatno...zapravo ovo free agency ljeto je totalno preludo....tračeva i glasina tko ide gdje svaki dan...doslovno svi idu svagdje...čini mi se da je jedino sigurno da wade ostaje u miamiu
  ||   Nazad na vrh
dwade03 Vidi meni
professional
professional

Član od: 08 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dwade03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 13:48
Izvorno objavio/la znalac02

Evo izgleda da je Lebron donio odluku,on i Bosh idu u bullse ali ne direktno nego preko sign n trade-a.

Da to i je istina, koliko bi igrača ostalo Bullsima poslje tradeaLOL
  ||   Nazad na vrh
petrinja_rules Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 30 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat petrinja_rules Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 13:56
Izvorno objavio/la t-mac3

napokon se i Petrinja pojavio...samo da je malo ćešće tu da radi reda...

ajde dečki nemoj te se više prepirat.

Kobe rule,mi ostali kuliramo na tvoje postove,ali nama se neda prepirat,a nit obazirat na to.ali činjenica je da tu nepotrebno spammaš.ako imaš nešto za pametno za napisat,napiši da svi zajedno komentiramo i raspravljamo,a ne ovako bzvz Kobe MVP i LA all the wayConfused
vjerujem da zato mnogi tebe i tvoje postove ne shvaćaju ozbiljno...
nije ovo neka uvreda i pljuvanje,pa se nadam da se nećeš uvrijeditWink

a falio sam ti?Big smile
krecem malo brisat postove.
i konacno je otkad vec gotova moja oklada sa starim clanovima,pa micem celticse iz avatara cim stignem prvom prilikom.sto se tice finala,uzasno mi je drago jer sam citiram:"LA FAN ALL THE WAY!"Tongue...sam se nadam da ce phil ostat.
p.s. ovo s boshom i lebronom je patka :)
http://www.nba.com/2010/news/06/25/cavs.coach/index.html?ls=iref:nbahpt2

Uredio/la petrinja_rules - 28 Lipanj 2010 u 14:10

||   Nazad na vrh
t-mac3 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 16 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat t-mac3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 19:06
a jesi,fali ovdje jedan aktivni moderator da kontrolira stanje jer zna nekad bit sranjeBig smile
a i dio si one stare ekipeWink

mislim da bi ova tema mogla lagano pod lock,i da otvorimo novu gdje ćemo komentirat transfere i burzu ovog ljeta...

i još da editiram: nakon što sam se log off,vidio sam dole da je Brandu rođendan danas,pa evo odma sam se logiro on da napišem,sretan rođenday Brando,gdje god bio!Tongue

Uredio/la t-mac3 - 28 Lipanj 2010 u 19:11
  ||   Nazad na vrh
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 22:13
Volio bi vidjet Jamesa u dresu Bullsa ipak moje srce kuca samo za jednog crnca ( znam kak ovo zvuci al ovo je forum o šici pa to tako i shvatite) Embarrassed tad bi mi možda bio i simpatičan i ne bi mu zamjerio ak bi donio koji naslov u vjetroviti grad dugo se tam nije igrala vrhunska košarica
  ||   Nazad na vrh
dwade03 Vidi meni
professional
professional

Član od: 08 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dwade03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 14:10

Paul Pierce dokazao koliko mu je ''stalo'' do novog naslova, sa ovim pravim ''timskim potezom''. Prema riječima njegovog agenta, odrekao se zadnje godine ugovora (21.5 milijuna) da bi potpisao novi četverogodišnji ugovor od preko 90 milijuna. Neki igrači uzmu manje novca da bi ekipa bila jača, a neki opet odbiju puno da bi dobili još više.

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 54555657>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni