FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

NBA PLAYOFFS 2010

Odgovori Odgovori Stranica  123 57>
Autor
KOBE_rules Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Svibanj 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat KOBE_rules Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: NBA PLAYOFFS 2010
    Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 14:13
Lebron i Bosh u majamiju...
  ||   Nazad na vrh
Roelteb Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Roelteb Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 13:35

Joe Johnson potipisao šestogodišnji ugovor od 119 miljuna dolara!

||   Nazad na vrh
petrinja_rules Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 30 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat petrinja_rules Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 11:52
Ispraznio im blagajnu.

||   Nazad na vrh
Roelteb Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Roelteb Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 01:00

Amare u New Yorku.

||   Nazad na vrh
dwade03 Vidi meni
professional
professional

Član od: 08 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dwade03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 00:08
Izvorno objavio/la dwade03

Paul Pierce dokazao koliko mu je ''stalo'' do novog naslova, sa ovim pravim ''timskim potezom''. Prema riječima njegovog agenta, odrekao se zadnje godine ugovora (21.5 milijuna) da bi potpisao novi četverogodišnji ugovor od preko 90 milijuna. Neki igrači uzmu manje novca da bi ekipa bila jača, a neki opet odbiju puno da bi dobili još više.

Moj bed.Dead Neznam ko laže Fox Sports ili menađer (prije bi rekao potonji). Sad sam pročitao da je Paul ''ipak timski igrač'' Pierce dogovorio novi četverogodišnji ugovor vrijedan $60 milijuna.
  ||   Nazad na vrh
KOBE_rules Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat KOBE_rules Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 17:32
Phil Jackson ce biti trener i slijedecu sezonu.TOOOOOO
  ||   Nazad na vrh
dwade03 Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dwade03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 14:15
Channing Frye dogovorio novi petogodišnji ugovor vrijedan 30 milijuna sa Phoenix Sunsima, dok će Drew Gooden za isto godina od Milwaukee Bucksa dobiti 2 milijuna više.

Rudy Gay dogovorio s Grizzliesima petogodišnje produženje za više od 65 milijuna.
  ||   Nazad na vrh
dwade03 Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dwade03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 14:10

Paul Pierce dokazao koliko mu je ''stalo'' do novog naslova, sa ovim pravim ''timskim potezom''. Prema riječima njegovog agenta, odrekao se zadnje godine ugovora (21.5 milijuna) da bi potpisao novi četverogodišnji ugovor od preko 90 milijuna. Neki igrači uzmu manje novca da bi ekipa bila jača, a neki opet odbiju puno da bi dobili još više.

||   Nazad na vrh
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 22:13
Volio bi vidjet Jamesa u dresu Bullsa ipak moje srce kuca samo za jednog crnca ( znam kak ovo zvuci al ovo je forum o šici pa to tako i shvatite) Embarrassed tad bi mi možda bio i simpatičan i ne bi mu zamjerio ak bi donio koji naslov u vjetroviti grad dugo se tam nije igrala vrhunska košarica
  ||   Nazad na vrh
t-mac3 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 16 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat t-mac3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 19:06
a jesi,fali ovdje jedan aktivni moderator da kontrolira stanje jer zna nekad bit sranjeBig smile
a i dio si one stare ekipeWink

mislim da bi ova tema mogla lagano pod lock,i da otvorimo novu gdje ćemo komentirat transfere i burzu ovog ljeta...

i još da editiram: nakon što sam se log off,vidio sam dole da je Brandu rođendan danas,pa evo odma sam se logiro on da napišem,sretan rođenday Brando,gdje god bio!Tongue

Uredio/la t-mac3 - 28 Lipanj 2010 u 19:11
  ||   Nazad na vrh
petrinja_rules Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 30 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat petrinja_rules Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 13:56
Izvorno objavio/la t-mac3

napokon se i Petrinja pojavio...samo da je malo ćešće tu da radi reda...

ajde dečki nemoj te se više prepirat.

Kobe rule,mi ostali kuliramo na tvoje postove,ali nama se neda prepirat,a nit obazirat na to.ali činjenica je da tu nepotrebno spammaš.ako imaš nešto za pametno za napisat,napiši da svi zajedno komentiramo i raspravljamo,a ne ovako bzvz Kobe MVP i LA all the wayConfused
vjerujem da zato mnogi tebe i tvoje postove ne shvaćaju ozbiljno...
nije ovo neka uvreda i pljuvanje,pa se nadam da se nećeš uvrijeditWink

a falio sam ti?Big smile
krecem malo brisat postove.
i konacno je otkad vec gotova moja oklada sa starim clanovima,pa micem celticse iz avatara cim stignem prvom prilikom.sto se tice finala,uzasno mi je drago jer sam citiram:"LA FAN ALL THE WAY!"Tongue...sam se nadam da ce phil ostat.
p.s. ovo s boshom i lebronom je patka :)
http://www.nba.com/2010/news/06/25/cavs.coach/index.html?ls=iref:nbahpt2

Uredio/la petrinja_rules - 28 Lipanj 2010 u 14:10

||   Nazad na vrh
dwade03 Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dwade03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 13:48
Izvorno objavio/la znalac02

Evo izgleda da je Lebron donio odluku,on i Bosh idu u bullse ali ne direktno nego preko sign n trade-a.

Da to i je istina, koliko bi igrača ostalo Bullsima poslje tradeaLOL
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 57>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni