FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ante Tomić

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 12>
Autor
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Listopad 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Ante Tomić
    Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 16:34
I da jbt zaboravio sam Lončara koji igra košarku života on će vjerovatno umjesto Kasa koji neće više igrat.

Jednostavno ne vidim mjesta za Žorića.
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 17:12
Izvorno objavio/la stari vuk

I da jbt zaboravio sam Lončara koji igra košarku života on će vjerovatno umjesto Kasa koji neće više igrat.

Mislim da će Žorić proći prvi krug selekcije 33 i biti među 16 onih koji će biti na završnim pripremama...a onda će otpasti prije puta u Tursku....iako Žora ovu sezonu igra odlično....ne vidim ga među 12 reprezentativaca za SP....

Uredio/la faul u napadu - 25 Ožujak 2010 u 17:12
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
  ||   Nazad na vrh
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 17:21
Izvorno objavio/la faul u napadu

Izvorno objavio/la stari vuk

Mislim da će Žorić proći prvi krug selekcije 33 i biti među 16 onih koji će biti na završnim pripremama...a onda će otpasti prije puta u Tursku....iako Žora ovu sezonu igra odlično....ne vidim ga među 12 reprezentativaca za SP....

Na cetrima jednostavno imamo najveću konkurenciju i mislim da je njegov zenit neki španjolski prvoligaš što je sasvim solidno
  ||   Nazad na vrh
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 21:26
Ante Tomić 14 poena razbija Barcelonu daleko najbolji igrač na parketu s daleko najviše minuta ( uz Jarica), kakvu igračinu imamo!
  ||   Nazad na vrh
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 21:38
Ante za 27 minuta u prve tri četvrtine 18 poena! Bravo!
  ||   Nazad na vrh
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 21:57
Tomic i Prigioni dobili Barcelonu!
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:07
ClapKakav igrač.ClapMa kaj ima veze ko bu s njim, on je dovoljan .
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
rigoleto Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Lipanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rigoleto Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:15
Bravo za Tomića i Real...Ne bi me čudilo da ih Real izbaci...obistinile su se moje prognoze da bi barca mogla past protiv neke disciplinirane momčad, a koliko god mi ide na živce Messina je tu majstor...Clap
  ||   Nazad na vrh
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:18
Ante daleko najbolji igrač u pobjedi nad Barcom!

Tj. najbolji na parketu od igrača jedne i druge ekipe!

33:05 min, 22 poena, za dva 10-15, sl.bac. 2-2,
5 sk, 1 os.l., 1 iz.l., 1 ass, 4 blokade i
valorizacija 26!

Bravo Ante!
  ||   Nazad na vrh
hkkzrinjskifan Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat hkkzrinjskifan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:33
ante,przi sve redom....
  ||   Nazad na vrh
Manu Vidi meni
professional
professional

Član od: 28 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Manu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:38
"Dečko ima talent da uz nedodirljivog Krešu Ćosića izraste u drugog naboljeg centra u povjest hr košarke, samo se nada da neće završit kao Sesar, Zemljić i ostali naši upropašteni vječiti talenti"

Mislim da ovo više nije smiješno kao nekad kad sam prije pet-šest godina govorio ljudima ove riječiWink
http://www.youtube.com/watch?v=jrby7HFRSRI

Hvala vam majstori!
  ||   Nazad na vrh
pileći klitoris Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 27 Studeni 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pileći klitoris Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 22:43
Ante majstorski si odigrao, kaj ne bi bilo bolje da si ostao? Sada bi Bajra skakao od sreće jer biste bili na F4. Zamisli koja bi to sezona bila da si ostao. Kup, F4 NLB-a, PH, F4 Europe...
CIBONA DO LONDONA!
"Heja, heja Cibosi, hrabri kao vukovi,
heja, heja cibosi, vodite nas k pobjedi. "

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni