Ante Tomić |
Odgovori
|
Stranica 123 12> |
| Autor | |
poen
champion
Član od: 22 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 563 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Ante TomićObjavljeno: 25 Veljača 2010 u 22:31 |
|
Igra Ante sjajno večeras protiv Siene!
Bravo ovo će zbilja biti njegova odlična prestava. |
|
|| ![]() |
|
sven
champion
Član od: 15 Veljača 2006 Online status: Offline Postovi: 536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 22:36 |
|
Po valorizaciji prvi igrač Reala po valorizaciji (18), drugi po poenima (12), prvi po skokovima (9), drugi po asistima (3). I što je najbitnije. Igrao zadnjih 12-13 minuta kad su okrenuli i minus 7 i pretvorili ih u plus 8... Svaka čast majstore...
|
|
|| ![]() |
|
poen
champion
Član od: 22 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 563 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 22:38 |
|
U pobjedi Reala protiv Siene bio je najbolji igrač Reala!
Valorizacija 18. 20:46 minuta 12 poena 9 skokova 3 asistencije Bravo Ante! |
|
|| ![]() |
|
mazohist
veteran
Član od: 22 Listopad 2009 Online status: Offline Postovi: 4216 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 22:47 |
|
Bravo majstore.
Već sam se bil uplašil, tolko strepim nad tobom. Očigledno je Messina shvatil na onom kupu kralja gdje ga nije koristil da nije problem bil u njemu. Itekako on ima tam mjesta. Gledal sam nekih 8 min. zadnje četvrtine i zaista je izvukal Real sa svojim skokovima u napadu i elegantnim polaganjima. Nadam se da je sad zadobil Mesinino povjerenje, sigurno bu pomoglo ovih 9 skokova.
|
|
|
Radića za predsjednika Hrvatske
|
|
|| ![]() |
|
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 23:04 |
|
Bravo Ante!
Da, Mesina je moram priznati i meni bio neshvatljiv u onoj tekmi kupa protiv Barce. Jasno je bilo da realu ne ide, pogotovo pod koševima, ali on nije htio ništa radikalnije mijenjat. Gubio je od početka, vrlo brzo s dvocifrenim rezultatom, pa preko petnaest, pa uskoro i preko dvadeset, a držao je u igri cijelo vrijeme igrače koji su krivi za to i za koje je bilo jasno da stvar ne mogu popraviti. Morao je Antu uvesti. Siguran sam da mu je to postalo jasno, ali kad je kasno bilo. I sad s Antom nije ponovio grešku. Nadam se da ni u buduće neće, da će mu dati solidnu minutažu. |
|
|| ![]() |
|
lovro
rookie
Član od: 22 Kolovoz 2009 Online status: Offline Postovi: 68 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 23:14 |
|
Pozdrav Anti iz Dubrovnika
Bravo majstore ![]() ![]() |
|
|| ![]() |
|
mazohist
veteran
Član od: 22 Listopad 2009 Online status: Offline Postovi: 4216 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 23:24 |
Gledal sam sve tekme Reala na tom kupu i Mesina ga nije koristil ni u četvrtfinalu, ni u polufinalu, jednostavno je pretpostavljam poludil na Antu jer mu je dal odmah velku priliku a Ante nažalost to nije znal iskoristit, zakaj? O tome je bokser napisal nekaj na onom prvom Antinom topicu točno 100%. U te dvije tekme je Real razvalil suparnike s vanjskim igračima i u jednoj je Lavrinović odigral odlično i to je Mesinu zavaralo i nije ništ mjenjal protiv Barce jer je mislil da Ante nemre odgovorit obrambenim skokom protiv Barcinih letaća. Naalost po njega jednako tako to nisu mogli ni Lavrinović, Veličković, Garbahosa i Rejes. Nadam se da bu Ante i dalje napredoval, odličan mu je to potez da ode u tak velik klub da osjeti vrhunsku košarku, prilagodba još traje i ova tekma mu mora bit još veći motiv da zapne. A čini mi se da Ante ima glavu i da on to jako dobro zna.![]() |
|
|
Radića za predsjednika Hrvatske
|
|
|| ![]() |
|
haklerscvjetnog
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 10 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 2432 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 23:26 |
|
gledao sam Messinu više puta ove sezone i to je jedna jako čudna biljka... na početku sezone je vadio veličkovića koji mu je najbolji šuter postao , vadioga je za bilo kakvu pogrešku ili nesporazum.... a stalno stavljao onog lika.. zaboravio sam ime... ugl. stariji igrač poznat po dobroj trici koju nemre zabit zadnjih 3 godine... nebitno... ugl. jako čudne rotacije ....
|
|
|
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
|
|
|| ![]() |
|
pesic
sophmore
Član od: 28 Kolovoz 2009 Online status: Offline Postovi: 306 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 23:45 |
|
bravo Ante.....nakon dugo vremena potpuno nelimitiran igrac za repku a za takve sam mislio da su izumrli.tomic daje nadu...
|
|
|| ![]() |
|
pascalrolla
champion
Član od: 26 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 902 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 00:47 |
aj lijepo sam da ne završi ko tomas prikovan za klupu reala |
|
|| ![]() |
|
Trigger
professional
Član od: 19 Studeni 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 371 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 00:49 |
|
bravo
|
|
|| ![]() |
|
stari vuk
mvp
Član od: 11 Listopad 2009 Lokacija: Ulica Online status: Offline Postovi: 1359 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 01:00 |
Apsolutno se slažem i mrzim teoriju o 12 jednakih , MRZIM , to valjda jedino pali kod debelog ( al on je svoja vrsta) , imamo pre**enu centarsku liniju Kas , Lončar , Tomić , Vujičić i Banić to je kod mene prvih 5 a pošto je Kas reko da više neće igrat onda Barać umjesto njega. |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 12> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |