Ante Tomić |
Odgovori
|
Stranica <12345 12> |
| Autor | |||
mazohist
veteran
Član od: 22 Listopad 2009 Online status: Offline Postovi: 4216 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Ante TomićObjavljeno: 08 Ožujak 2010 u 17:10 |
||
Nema šanse, on bu uvijek bil čista 5. Mogu ga stavljat da u obrani čuva četvorke u napadu nema šanse iz razloga kaj je bokser rekel, danas 4 mora imat solidan šut za tri. A Ante je previsok i predobar tehnički da bi ga se izvlačilo na tricu. A ja sam ga gledal kad je čuval ove sezone onog centra iz Partizana koji je dost jak i nije bilo tak loše, no Kasun je brdo mišića i takvih nema preveć u Europi, ali ak ne skupi još malo mišića teško bu otišel u NBA. I primjetil sam da se dost poboljšal u obrani prilikom preuzimanja niskih igrača s kojim je imal problema kad je došel u Real, a vidim da je i počel skakat u zadnje vrijeme, nema straha za njega taj zaista ima glavu i zna gdje još mora delati da bi napredoval. Po meni sam još par kila snage nabacit. ![]() |
|||
|
Radića za predsjednika Hrvatske
|
|||
|| ![]() |
|||
pascalrolla
champion
Član od: 26 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 902 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 17:32 |
||
nadam se mazo...stvarno strašan talent...al već su mu 23 mora počet pokazivat da može igrat na vrhunskom europskom nivou...zasad u realu igra dosta solidno...kažem solidno jer očekujem od njega puno bolje i velike stvari |
|||
|| ![]() |
|||
mazohist
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 20:38 |
||
|
Pokazuje on to već jako dugo sam smo imali papka za izbornika kojem su neki pokazivali puno više. Papak, nema veze kaj ima 23 godine, za razliku od većine naših klinaca otišel je tam ko gotov igrač na završnu doradu, a sad kolku bu ga doradili bumo vidli. Kad sam pogledam Tomasa na kaj liči nakon tri sezone gdje se i nije preveć naigral nemam sumnji zato jer je Ante zaista poseban, al bumo videli, još je prerano, al ja ga obožavam pa me ponjelo, nažalost mene često ponese.
|
|||
|
|
|||
|| ![]() |
|||
pascalrolla
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 01:26 |
||
ma budu on i tomas ok...obojica imaju odlične sezone...evo ante se probija u realu...messinu mu sve više vjeruje i to je super |
|||
|| ![]() |
|||
mazohist
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 23:02 |
||
|
Nisam baš zadovoljan s igrom al adj 4 blokade i onak Andersona skeljit na zakucavanju, svaka čast.
|
|||
|
|
|||
|| ![]() |
|||
poen
champion
Član od: 22 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 563 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 23:02 |
||
|
Protiv Maccabija opet je dobio i to jako veliku minutažu. Čak 28:30 minuta. Zabio je 10 poena, ali uz loš šut 5/12, imao 4 skoka i 4 blokade, ali je i popio dvije, imao je i 3 asista, ali i dvije izgubljene lopte. Uz sve imao je valorizaciju 12, najviše u Realu. Toliko su još imali Garbajosa i Llull. Izgubili su od Maccabija, ali mislim da su osgurali plasman u 1/4 finale i prije, obzirom da su bili bolji u međusobnim susretima i od Montepaschia i Efesa.
|
|||
|| ![]() |
|||
mazohist
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 16:06 |
||
|
Je osigural je plasman i igra protiv Barce i tu bu Anti kraj svoje prve polusezone
u Euroligi, ne vidim način da njegovi kompići iz vanjske linije zaustave Barcu, on zasad svoj posel odrađuje čist solidno i skuplja neprocjenjivo iskustvo.Več dugo nisam ,pa da ne zaboravim Repeša kaj ti je to trebalo da mi je znat ?
|
|||
|
|
|||
|| ![]() |
|||
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 20:01 |
||
|
U večerašnjoj tijesnoj pobijedi protiv Gran Canarije je bio najbolji u Realu.
Za 27:15 min 19 poena, 6 sk, 4 ass...valorizacija 28 Samo je još Llull bio dvocifren s 10 poena i valorizacija 12. Nitko drugi ni po poenima ni valorizaciji. |
|||
|| ![]() |
|||
pascalrolla
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 20:24 |
||
![]()
|
|||
|| ![]() |
|||
mazohist
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 11:25 |
||
|
Ma Ante je zakon, sam tak dalje i nema zime.
|
|||
|
|
|||
|| ![]() |
|||
mazohist
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 22:34 |
||
|
čini mi se da ga je Messina zavolil maksimalno, pa igra mu non stop i to u bitnim trenutcima. Nažalost jučer je opet dobival brzo osobne pogreške i više je bil na klupi neg na terenu. Šteta, imal je velku priliku jučer iznenadit Barcu. Al hebemnu zaboli mene za Real, bitno je da mi danas možemo pisat o tom kak Ante igra protiv jedne Barce u četvrtfinalu Eurolige i jedan od najcjenjenijih Europskih trenera njega konstantno koristi. ma bravo za Antu.
Repeša koja si ti budaletina na kvadrat pa tebi je onaj Prka bil u repki kaj sad nemre 3 minute igrat pokraj Žorića. Joj Repeša papčino.
|
|||
|
|
|||
|| ![]() |
|||
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 22:53 |
||
|
A stvarno **ote Repeša uzme Prkačina u repku koji nit je tada nit kasnije ove sezone može išta ozbiljno odigrat. Pa **em mu mater kakva je to institucija državna reprezentacija kad se tako biraju igrači. Plus, mislim da mu ni Vujčić na prošlo EP nije došao spreman i da nije slučajno što ništa nije pokazao.
Repeša je što se tiče zadnjeg EP stvarno maksimalno za**o stvar. Uredio/la jordi - 24 Ožujak 2010 u 22:54 |
|||
|| ![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <12345 12> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |