Bolji forum (WebWiz v. 9.x) |
Odgovori
|
Stranica <1 34567 9> |
| Autor | |
chmar
sophmore
Član od: 14 Prosinac 2009 Online status: Offline Postovi: 224 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Bolji forum (WebWiz v. 9.x)Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 15:59 |
|
čini se da pileći nije platio obveze prema svom operateru...nema njegovih mudrolija već dugih par dana
|
|
|
bolje zelenit od para nego od muke
|
|
|| ![]() |
|
poen
champion
Član od: 22 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 563 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 16:29 |
|
U zadnje vrijeme povremeno mi se javljaju veliki problem i s portalom i forumom.
Pretpostavljam da se to ne odnosi samo na mene. Naime, vrlo teško se otvaraju, treba i nekoliko minuta da se otvore, kako prva pa još toliko za svaku sljedeću stranicu. Posebno je to bilo sinoć, ali i danas u neko vrijeme popodne. I nije to tek od jučer (sinoć). Povremeno su ti problemi prisutni i od ranije. Molio bi uredništvo košarke hr. da konačno nešto poduzme po tom pitanju i da se ti problemi definitivno riješe. Hvala. Uredio/la poen - 17 Srpanj 2010 u 16:30 |
|
|| ![]() |
|
mazohist
veteran
Član od: 22 Listopad 2009 Online status: Offline Postovi: 4216 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 09:40 |
|
Da li meni netko može objasnit tko je taj hebeni Mileković da je on udarna vijest na ovom portalu već dva dana. Pa zaboli me za nekakavog polovnog igrača kaj jadan nije dobil ugovor u Širokom i jako je dobar mladić u duši. Kaj vam je on neki kompić pa sad mene tu hebete s tim košarkašem za kojeg ja nikad u životu nisam čul ?
|
|
|
Radića za predsjednika Hrvatske
|
|
|| ![]() |
|
slana srdela
champion
Član od: 28 Lipanj 2010 Lokacija: Bugojno Online status: Offline Postovi: 568 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 11:29 |
|
SRAMOTA je da se piše o Milekoviću, a ne kak faul veli o turniru za naše pojmove dogadjajem godine. Barem medju nama starijima od 40 a na ovom portalu i forumu 90% populacije čini ta uzrasna kategorija. Petrinovići i ostali ne želim vam reći da ste bagra ali prodali ste dušu crnom vragu.
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Kolovoz 2010 u 20:09 |
|
Super vam je izvještaj sa EP veterana na portalu....kad ga već niste objavili na vrijeme niste ga trebali objaviti ni 10 dana nakon što je to natjecanje održano.....da ne govorim da se po vašem izvještaju može zaključiti da su igrale samo žene....naravno da naše veteranke zaslužuju sve čestitke za dobar nastup i ostvarene rezultate...ali i muški su zavrijedili više od jedne rečenice....ipak je na ovom natjecanju nastupilo 70 muških ekipa...i 23 ženske
.....
|
|
|
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
|
|
|| ![]() |
|
slana srdela
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 18:22 |
|
ma pusti ih... većinom su to djeca balija i strogih muslimanskih pravila... jugooficiri su za njih 10 B zapovijedi. ali neće nas zavaditi. Srbi i muslimani su moji prijatelji ali ima onih koji su poremeceni i zele nas svih zavaditi, nece im to uspjeti zato jer ce im JOCA AMSTERDAM hebati mater i to ne u amsterdamu vec u p...
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 19:16 |
Već sam se pital kad ćeš im udijeliti već tradicionalnog Jocu .....mislio sam ali ti se nisam htio miješati u posao....a i nemam autorska prava da se služim Jocinim intimnim životom u svrhu vrijeđanja (s pravom) nekog.... |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
slana srdela
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 20:48 |
|
JOCA ne oprašta nikome
|
|
|| ![]() |
|
basket88
sophmore
Član od: 21 Veljača 2010 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 227 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 18:16 |
Pozdravio te, znaš tko? JOCA. |
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 07:50 |
Ne znam zašto me ne iznenađuje sve ovo
|
|
|
|
|
|| ![]() |
|
slana srdela
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 13:50 |
|
Uredio/la slana srdela - 18 Kolovoz 2010 u 04:17 |
|
|
Ili ja ili Danko Radić!
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 19:07 |
|
Utorak (17.8.2010)....19,08 h...na forumu Kosarka.hr.....11 aktivnih članova.....na forumu Kosarka.rs. 259
.....
|
|
|
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 34567 9> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |