FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bolji forum (WebWiz v. 9.x)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 9>
Autor
chmar Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Prosinac 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat chmar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Bolji forum (WebWiz v. 9.x)
    Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 15:59
čini se da pileći nije platio obveze prema svom operateru...nema njegovih mudrolija već dugih par dana
bolje zelenit od para nego od muke
  ||   Nazad na vrh
poen Vidi meni
champion
champion

Član od: 22 Srpanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat poen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 16:29
U zadnje vrijeme povremeno mi se javljaju veliki problem i s portalom i forumom.
Pretpostavljam da se to ne odnosi samo na mene.
Naime, vrlo teško se otvaraju, treba i nekoliko minuta da se otvore, kako prva pa još toliko
za svaku sljedeću stranicu.
Posebno je to bilo sinoć, ali i danas u neko vrijeme popodne.
I nije to tek od jučer (sinoć).
Povremeno su ti problemi prisutni i od ranije.
Molio bi uredništvo košarke hr. da konačno nešto poduzme po tom pitanju i da se ti problemi
definitivno riješe.

Hvala.

Uredio/la poen - 17 Srpanj 2010 u 16:30
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 09:40
Da li meni netko može objasnit tko je taj hebeni Mileković da je on udarna vijest na ovom portalu već dva dana. Pa zaboli me za nekakavog polovnog igrača kaj jadan nije dobil ugovor u Širokom i jako je dobar mladić u duši. Kaj vam je on neki kompić pa sad mene tu hebete s tim košarkašem za kojeg ja nikad u životu nisam čul ?Embarrassed
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
slana srdela Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Lipanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat slana srdela Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 11:29
SRAMOTA je da se piše o Milekoviću, a ne kak faul veli o turniru za naše pojmove dogadjajem godine. Barem medju nama starijima od 40 a na ovom portalu i forumu 90% populacije čini ta uzrasna kategorija. Petrinovići i ostali ne želim vam reći da ste bagra ali prodali ste dušu crnom vragu.
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Kolovoz 2010 u 20:09
Super vam je izvještaj sa EP veterana na portalu....kad ga već niste objavili na vrijeme niste ga trebali objaviti ni 10 dana nakon što je to natjecanje održano.....da ne govorim da se po vašem izvještaju može zaključiti da su igrale samo žene....naravno da naše veteranke zaslužuju sve čestitke za dobar nastup i ostvarene rezultate...ali i muški su zavrijedili više od jedne rečenice....ipak je na ovom natjecanju nastupilo 70 muških ekipa...i 23 ženske Wink .....
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
  ||   Nazad na vrh
slana srdela Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat slana srdela Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 18:22
ma pusti ih... većinom su to djeca balija i strogih muslimanskih pravila... jugooficiri su za njih 10 B zapovijedi. ali neće nas zavaditi. Srbi i muslimani su moji prijatelji ali ima onih koji su poremeceni i zele nas svih zavaditi, nece im to uspjeti zato jer ce im JOCA AMSTERDAM hebati mater i to ne u amsterdamu vec u p...
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 19:16
Izvorno objavio/la slana srdela

ma pusti ih... većinom su to djeca balija i strogih muslimanskih pravila... jugooficiri su za njih 10 B zapovijedi. ali neće nas zavaditi. Srbi i muslimani su moji prijatelji ali ima onih koji su poremeceni i zele nas svih zavaditi, nece im to uspjeti zato jer ce im JOCA AMSTERDAM hebati mater i to ne u amsterdamu vec u p...

Već sam se pital kad ćeš im udijeliti već tradicionalnog Jocu LOL .....mislio sam ali ti se nisam htio miješati u posao....a i nemam autorska prava da se služim Jocinim intimnim životom u svrhu vrijeđanja (s pravom) nekog....
  ||   Nazad na vrh
slana srdela Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat slana srdela Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 20:48
JOCA ne oprašta nikome Embarrassed
  ||   Nazad na vrh
basket88 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 21 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basket88 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 18:16
Izvorno objavio/la slana srdela

JOCA ne oprašta nikome Embarrassed

Pozdravio te, znaš tko? JOCA.
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 07:50
Izvorno objavio/la thesnare

Upravo sam saznao da je prijenos ove utakmice bio i na portalu košarka . hr Stern Smile ...dvije su mi stvari nejasne :
1.kako to da NITKO od nas za to nije znao
2.gdje ste vi svi administratori,moderatori i ostali seronje , da nas niste obavijestili o tome ?Angry

...koji nemar,,,katastrofa...Dead

Ne znam zašto me ne iznenađuje sve ovo Wink ....a možda je ovo ipak sve skupa malo prezahtijevno za one koji vode portal..... 
  ||   Nazad na vrh
slana srdela Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat slana srdela Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 13:50

Uredio/la slana srdela - 18 Kolovoz 2010 u 04:17
Ili ja ili Danko Radić!
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 19:07
Utorak (17.8.2010)....19,08 h...na forumu Kosarka.hr.....11 aktivnih članova.....na forumu Kosarka.rs. 259 Wink .....
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 9>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni