FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bolji forum (WebWiz v. 9.x)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 9>
Autor
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Bolji forum (WebWiz v. 9.x)
    Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 20:07
Ovo je najbolji forum na svijetu, nije ni sekunda prošla kad sam se požalil i evo sad mi je rođendan.Thumbs UpEvo sad bi bil malo bezobrazan pa bih vas zamolil da mi ostvarite jednu želju za rođendan, da Pruđu prevedete njegov osobni sandučićWinkmislim da bi njemu to puno značilo.PartyBeer
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 20:08
Izvorno objavio/la faul u napadu

Izvorno objavio/la mazohist

....a i jako me smeta kaj ja nikak da dođem na red za rođendan.Smile

Mazo...sretan ti rođendan Smile .....

Thanks, ti fakat imaš čarobni štapić u rukavu.Wink
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Član od: 01 Ožujak 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 20:43
Izvorno objavio/la mazohist

Je dobar je al me malo nervira kaj me svako malo izbaci i non stop se moram ulogiravat, a i jako me smeta kaj ja nikak da dođem na red za rođendan.Smile
Sretan ti rođendanHug.......Beer.....kaj se prijevoda tiče, imam googleBig smile....
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
  ||   Nazad na vrh
pileći klitoris Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 27 Studeni 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pileći klitoris Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 00:25
sretan rodjendan pajdo Beer..
CIBONA DO LONDONA!
"Heja, heja Cibosi, hrabri kao vukovi,
heja, heja cibosi, vodite nas k pobjedi. "

||   Nazad na vrh
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pileći klitoris Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 00:37
ajmo se zaliti ja sam već fino nacvrckan, pijem 6 jelen pivo... nije uopće loš, donio mi ga je prijatelj iz beograda. radi tamo kao košarkaški trener, sada je ušao na F4 eurolige. po njemu su nazvani kondomi dulex
CIBONA DO LONDONA!

||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 09:54
Izvorno objavio/la pileći klitoris

ajmo se zaliti ja sam već fino nacvrckan, pijem 6 jelen pivo... nije uopće loš, donio mi ga je prijatelj iz beograda. radi tamo kao košarkaški trener, sada je ušao na F4 eurolige. po njemu su nazvani kondomi dulex

He vidiš kak sam se ja rano ustal jer sam na teškim žesticama non stop, a ti sad lijepo spavaš od tolke pivice u sebi.Sretan ti rođendan.Party

Uredio/la mazohist - 17 Travanj 2010 u 09:55
  ||   Nazad na vrh
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 10:04
Današnji rođendani
Današnji rođendani      Pruđe (69), pileći klitoris (59), mazohist (38), stari vuk (97), pascalrolla (26), rider (82), pesic (42), figa (45), faul u napadu (99), Tekma&Vaso (16), maal:) (21), RaKa (16), 19raka_osk94 (9), batistePAO (21)

Dečki,

SRETAN ROĐENDAN SVIMA!
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 17:06
Sretan vam rođendan papci i fala na informacijama o košarci do kojih je jako teško doć, napravili ste jako puno za košarku i fakat vam svaka čast, nadam se da bute jednog dana možda imali dovoljno neovisnosti, čitaj love, pa da bute organizirano i ciljano počeli kritizirat najgore zlo u našoj košarci, a to je naš krovni savez, još taj veliki zadatak je pred vama, nema tko se njemu suprostavit i otvoreno pisat o najvećem problemu.Embarrassed

||   Nazad na vrh
krepaline Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat krepaline Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 12:31
sretan rodjendan basketbalijePartyBeer

majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku
radich shopack
  ||   Nazad na vrh
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pileći klitoris Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 23:33
Beer
CIBONA DO LONDONA!

||   Nazad na vrh
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 21:54
Admine,

šta topic Splita (člana A1 Lige za opstanak) već godinu dana radi u vrhu foruma, kao stalna tema?
Kao da su i dalje NLB ligaši. Treba ka staviti gdje mu je mjesto. I po rangu i zanimanju. Jednako kao ostale A1 ligaše.
Kad ponovno zasluže NLB ligu onda ga smjestite gdje je sad.
A na njegovo mjesto je već godinu dana trebala doći Cedevita.

Uredio/la jordi - 01 Svibanj 2010 u 21:56
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:09
Kakav je ono tekst o Jamesu u Alkaru ? Pa tko se uopče sjeti pisat takvu parodiju ? Molil bi da se smanji dnevnica tom liku kaj je to napisal. Jako mi je taj tekst debilan, tolko debilan da sam to moral napisat. A moguće da je trebal ispast smješan. A možda nekom i je.Embarrassed
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 9>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni