Bolji forum (WebWiz v. 9.x) |
Odgovori
|
Stranica <1 23456 9> |
| Autor | ||
mazohist
veteran
Član od: 22 Listopad 2009 Online status: Offline Postovi: 4216 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Bolji forum (WebWiz v. 9.x)Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 20:07 |
|
|
Ovo je najbolji forum na svijetu, nije ni sekunda prošla kad sam se požalil i evo sad mi je rođendan.
Evo sad bi bil malo bezobrazan pa bih vas zamolil da mi ostvarite jednu želju za rođendan, da Pruđu prevedete njegov osobni sandučić mislim da bi njemu to puno značilo.![]()
|
||
|
Radića za predsjednika Hrvatske
|
||
|| ![]() |
||
mazohist
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 20:08 |
|
Thanks, ti fakat imaš čarobni štapić u rukavu. ![]() |
||
|
|
||
|| ![]() |
||
Pruđe
champion
Član od: 01 Ožujak 2010 Lokacija: Zapruđe Online status: Offline Postovi: 611 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 20:43 |
|
|
||
|
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
|
||
|| ![]() |
||
pileći klitoris
veteran
Član od: 27 Studeni 2009 Lokacija: Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3722 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 00:25 |
|
|
sretan rodjendan pajdo
|
||
|
CIBONA DO LONDONA!
"Heja, heja Cibosi, hrabri kao vukovi, heja, heja cibosi, vodite nas k pobjedi. " |
||
|| ![]() |
||
pileći klitoris
veteran
Član od: 27 Studeni 2009 Lokacija: Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3722 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 00:37 |
|
|
ajmo se zaliti ja sam već fino nacvrckan, pijem 6 jelen pivo... nije uopće loš, donio mi ga je prijatelj iz beograda. radi tamo kao košarkaški trener, sada je ušao na F4 eurolige. po njemu su nazvani kondomi dulex
|
||
|
CIBONA DO LONDONA!
"Heja, heja Cibosi, hrabri kao vukovi, heja, heja cibosi, vodite nas k pobjedi. " |
||
|| ![]() |
||
mazohist
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 09:54 |
|
He vidiš kak sam se ja rano ustal jer sam na teškim žesticama non stop, a ti sad lijepo spavaš od tolke pivice u sebi.Sretan ti rođendan. ![]() Uredio/la mazohist - 17 Travanj 2010 u 09:55 |
||
|
|
||
|| ![]() |
||
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 10:04 |
|
|
Današnji rođendani
Današnji rođendani Pruđe (69), pileći klitoris (59), mazohist (38), stari vuk (97), pascalrolla (26), rider (82), pesic (42), figa (45), faul u napadu (99), Tekma&Vaso (16), maal:) (21), RaKa (16), 19raka_osk94 (9), batistePAO (21) Dečki, SRETAN ROĐENDAN SVIMA! |
||
|| ![]() |
||
mazohist
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 17:06 |
|
|
Sretan vam rođendan papci i fala na informacijama o košarci do kojih je jako teško doć, napravili ste jako puno za košarku i fakat vam svaka čast, nadam se da bute jednog dana možda imali dovoljno neovisnosti, čitaj love, pa da bute organizirano i ciljano počeli kritizirat najgore zlo u našoj košarci, a to je naš krovni savez, još taj veliki zadatak je pred vama, nema tko se njemu suprostavit i otvoreno pisat o najvećem problemu.
![]() |
||
|
|
||
|| ![]() |
||
krepaline
mvp
Član od: 23 Veljača 2010 Online status: Offline Postovi: 945 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 12:31 |
|
|
sretan rodjendan basketbalije
![]()
|
||
|
majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku radich shopack |
||
|| ![]() |
||
pileći klitoris
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 23:33 |
|
![]() |
||
|
CIBONA DO LONDONA!
||
|| ![]() |
||
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 21:54 |
|
|
Admine,
šta topic Splita (člana A1 Lige za opstanak) već godinu dana radi u vrhu foruma, kao stalna tema? Kao da su i dalje NLB ligaši. Treba ka staviti gdje mu je mjesto. I po rangu i zanimanju. Jednako kao ostale A1 ligaše. Kad ponovno zasluže NLB ligu onda ga smjestite gdje je sad. A na njegovo mjesto je već godinu dana trebala doći Cedevita. Uredio/la jordi - 01 Svibanj 2010 u 21:56 |
||
|| ![]() |
||
mazohist
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:09 |
|
|
Kakav je ono tekst o Jamesu u Alkaru ? Pa tko se uopče sjeti pisat takvu parodiju ? Molil bi da se smanji dnevnica tom liku kaj je to napisal. Jako mi je taj tekst debilan, tolko debilan da sam to moral napisat. A moguće da je trebal ispast smješan. A možda nekom i je.
|
||
|
|
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 23456 9> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |