FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bolji forum (WebWiz v. 9.x)

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 9>
Autor
pop.84. Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Ožujak 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pop.84. Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Bolji forum (WebWiz v. 9.x)
    Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 21:19
Izvorno objavio/la Giacomo Casanova

ma čekaj... jesi to ti pop84???

Ma nisam . tiskarska greška . Sorry i meni nedostajeWink
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 15:44
Sam sam čekal da pruđe popizdi. A kaj ćeš bit će da im je to bitan sponzor, a nikak da mu objasne da stavi neku košarkašku dvoranu u pozadini. Ajde momci daj probajte to nekak sredit, ajd to bi bar mogli ak već rukometne golmanice delaju na portalu daj bar sredite da negledamo taj stadion za sva vremena, nije to teško ima vas tam kaj se kužite u te stvari, ajd pliz.Embarrassed
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Član od: 01 Ožujak 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 13:18
....hallo antonjoni!....., a kaj je sa prijevodom poštanskih pretinacaQuestion....
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
  ||   Nazad na vrh
yordan Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 25 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat yordan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 14:48
malo previše tražiš...uostalom, neka starija populacija na neki način malo vježba engleski
  ||   Nazad na vrh
pileći klitoris Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 27 Studeni 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pileći klitoris Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:26
ja bum vam prevel, ni problem. ali zauzvrat molim povlastice moderatora.
CIBONA DO LONDONA!
"Heja, heja Cibosi, hrabri kao vukovi,
heja, heja cibosi, vodite nas k pobjedi. "

||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 11:32

Privatni pretinac Pretinac  Privatni pretinac Inbox Inbox  Privatni pretinac Outbox Outbox  New Private Message New Message

Dobrodošli Pruđe to your Private Messenger
With this Private Messenger you can send and receive Messages to other Forum Members. Messages you send will be viewable only by your recipients.

Inbox Status
Inbox Status
You have no new messages in your inbox. Go to your inbox

Private Messenger Overview
Inbox
Just like your Email 'inbox', the incoming Private Messages Inbox stores any Private Messages that have been sent to yourself, from here you can view or delete any messages you have received.

Outbox
This is where outgoing Private Messages are stored. Messages remain in your Outbox until the recipient has deleted the message.

New Private Message
From this option you can compose new Private Messages and send them to other forum members.

......hallooooo, bude kaj od tog prijevoda?.....ili čekate da se donese zakon o obaveznoj upotrebi hrvatskog jezika?.....fakat sam hlebinacConfused
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 11:37
Inbox Outbox pretinac Nova poruka

Dobrodošli Pruđe na svoj privatni Glasnik
Uz ovaj kod Glasnik možete slati i primati poruke drugim Članovi foruma. Poruke možete slati će vidjeti samo primateljima.

Primljeno Status

Nemate novih poruka u Vašu pristiglu poštu. Idi na Vašu pristiglu poštu

Privatni Glasnik Pregled
Primljeno
Baš kao i vašu e-mail 'inbox', dolazni Privatne Poruke Primljeno trgovine bilo Privatne Poruke koje su poslane na sebe, iz ovdje možete vidjeti ili izbrisati bilo koje poruke koju ste primili.

Nadmašiti u boksu
Ovo je mjesto gdje odlasku Privatne Poruke su pohranjene. Poruke ostati u izlazni spremnik sve dok je primatelj izbrisati poruku.

Novi Private Message
Iz ove opcije možete sastaviti novi Privatne poruke i poslati ih na druge članove foruma
Priložite bolji prijevod

Uredio/la Pruđe - 16 Travanj 2010 u 11:41
  ||   Nazad na vrh
CRITICNET Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat CRITICNET Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 11:56
Chinese Letter Welcome

pick and play
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 11:59
....blaženi google.....Thumbs Up
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 19:15
Iako ne volim priznavati vlastite greške sada moram Embarrassed .....kada sam onomad prilikom prelaska sa stare verzije na novu foruma rogoborio u stilu "Kaj je sad to" ili "Vratite nam stari forum" ili "Dardani su seljačine"....sada nakon mjesec-dva novog foruma moram priznati i konstatirati da je ovaj puno bolji od starog.....meni osobno najviše se sviđa što mogu pratiti savakog forumaše koji je on-line kaj trenutno radi Wink .....i da vam ne padne na pamet ponovo nekaj mijenjati na forumu.....hebiga,navika je zahebana stvar......
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 19:57
Je dobar je al me malo nervira kaj me svako malo izbaci i non stop se moram ulogiravat, a i jako me smeta kaj ja nikak da dođem na red za rođendan.Smile
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 20:05
Izvorno objavio/la mazohist

....a i jako me smeta kaj ja nikak da dođem na red za rođendan.Smile

Mazo...sretan ti rođendan Smile .....
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 9>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni