FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bolji forum (WebWiz v. 9.x)

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 9>
Autor
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Bolji forum (WebWiz v. 9.x)
    Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 17:26
Čestitke Antonijusu na prijevodu foruma s engleskog na hrvatski Clap ....iako sad treba vremana da se snađem u hrvatskom ....mislim da je sad vrijeme da nam se vrati Pruđe Wink .....

Uredio/la faul u napadu - 01 Ožujak 2010 u 17:28
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Član od: 01 Ožujak 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 18:12
Pozdrav svim forumašima, pogotovo Faulčeku kaj je agitiral za mene u Kremlju da me amnestiraju ali je drug Staljin rekel da NEMERE, evo i ja sam konačno dočekal da se na našemQuestion, forumu piše lijepim našim hrvatskim jezikom. Ja sam radničko dijete tak da sam uvijek kontra svih vrsta birokracije, administracije i ostalih nus poluproizvoda socijalizma, HDZeizma i ostalih izama. Uglavnom, s ovim brisanjem mojeg starog nika, u meni ste dobili kritičara svega i svačegaAngry i od danas od novinara očekujem da se prime posla i pišu bez gramatičkih grešaka. Beer
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 18:33
Svaka čast Antonjoniju kaj si je dal truda da prevede ove engleske kerefeke na hrvatski, samo da podsjetim, posel još nije gotovWink. Ajmooo lektor!!!!
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 18:42
Inače dosta posla po pitanju vračanja forumu hrvatskog štiha obavljeno je u najvišoj kulturno-znanstvenoj ustanovi u Hrvata Wink ....
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 19:07
Thumbs Up
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
  ||   Nazad na vrh
Antonijus Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 26 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Antonijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 19:08
Evo dečki, nešto malo je učinjeno, ali s dvije ozbiljne otegotne okolnosti.

Prva je ta da ja nažalost nisam maher s kompjuterima, softverima i sličnim pa sam morao improvizirati u dijelovima kojima nisam znao točno značenje. "Kak' ćeš nešto prevest na strani jezik ak' ne znaš ni što znači na materinjem", rek'o je prevoditelj i ost'o živ...

Druga je ta da nisam imao mogućnost prevođenja u kontekstu foruma, nego se to radilo preko tih programerskih kodova. Bilo bi puno lakše i uspješnije da se imalo forum pred sobom i prevodilo uz saznanje gdje će se koji tekst nalaziti na samom forumu.

Iz tih razloga postoje pogreške koje su uglavnom na razini sintakse i morfologije, tu i tamo fali koji veznik ili je fulan sufiks ili nešto slično. Radi se na tome da se i to ispravi sad kad je lakše vidljivo. Ako i dalje budete kužili neke kikseve, javite se meni u privatni pretinac ili napišite to na ovoj temi

Športski pozdrav
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 19:10
Nekad je to bil Jazu.........a ni grupa nije bila loša.........tam 80-ihTongue.
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 19:11
Hvala AntonijusBeer.
  ||   Nazad na vrh
pileći klitoris Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 27 Studeni 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pileći klitoris Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 20:05
Dečki.. bi vam bio problem sada to prevesti na češki? Znate..ponekad moje žene čitaju forum i rekle su da bi voljele čitati na njihovom materinjem, našem bratskom jeziku.

Uredio/la pileći klitoris - 01 Ožujak 2010 u 20:06
CIBONA DO LONDONA!
"Heja, heja Cibosi, hrabri kao vukovi,
heja, heja cibosi, vodite nas k pobjedi. "

||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 20:11
 A, je to.........Tongue.........mlado čehičko u tangičko sa golo guzičko...........to je sav češki koji ja poznamBig smile.
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:26
Hvala Antonijusu na prevodu.ClapI Hvala Zapruđu kaj se vrnul.Thumbs Up
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
Giacomo Casanova Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 02 Ožujak 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Giacomo Casanova Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 01:16
Ne gubim vrijeme!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 9>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni