FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bolji forum (WebWiz v. 9.x)

Odgovori Odgovori Stranica  123 9>
Autor
admin Vidi meni
administrator
administrator

Član od: 24 Travanj 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat admin Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Bolji forum (WebWiz v. 9.x)
    Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 12:36

Upgrade na pet godina noviju verziju foruma donijelo je TONU poboljsanja u perfomansama,
napredak u postavkama sigurnosti i nove opcije za same clanove i moderatore. 

Nova je i "kategorizacija" clanova. Aktivnoscu napredujete na ovoj ljestvici, kako slijedi:

rookie - 0-99 postova
sophmore 100+ postova  
professional 350+ postova  
champion 500+ postova  
mvp 1000+ postova
veteran 2500+ postova  
legend 5000+ postova

Uzivajte!

kosarka.hr & crobasket.com
  ||   Nazad na vrh
admin Vidi meni
administrator
administrator

Član od: 24 Travanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat admin Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 12:58
i dopuna - radi se na prijevodu cijelog foruma na HR jezik. velik je posao, ali i to ce biti dostupno kroz nesto vremena
kosarka.hr & crobasket.com
  ||   Nazad na vrh
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 19:33
BRAVO ZA KOŠARKU HR!!

BRAVO ZA ADMINA!!
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 18:19
Ne bi volio da me admin ponovo pozove na red,ali ja ipak moram primjetiti kako se od jučer puno manje piše na forumu....e sad da li je to direktno vezano za novi izgled foruma ili je ova južina ostavila traga i na forumaše....stvarno ne znam....ali znam da se s foruma maknuo meni drag forumaš Prudje....pa ga sada već kao legenda Smile ....pozivam da nam se vrati....

Uredio/la faul u napadu - 24 Veljača 2010 u 18:25
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 22:57
Kaj ? Zapruđe odmah se vraćaj. Pa ko bu sad onu dečicu pratil i normalno izvještaval kak se momci igraju.Pa hebemu trebaju nam normalni roditelji od klinaca na ovom forumu.a kaj bu sa Zapruđem ? Pa hebemnu sad bu se Tonček skinul za žute, pa nemreš to propustit.Tongue

Uredio/la mazohist - 24 Veljača 2010 u 22:57
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 10:56
Samo zato kaj je to Prudje tražio....imam info iz prve ruke da se započelo sa prevođenjem foruma s engleskog na hrvatski jezik Smile ....
  ||   Nazad na vrh
Antonijus Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 26 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Antonijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 11:09

Evo dragi prijatelji, bit će forum za koji dan preveden na hrvatski. Osobno sam za to odgovoran pa vas molim da ako u hrvatskoj verziji foruma uočite bilo kakve kikseve koji su nastali u prijevodu, pošaljite mi u privatnoj poruci ili ostavite post u ovoj temi.

Ugodnu raspravu želim
  ||   Nazad na vrh
krepaline Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat krepaline Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 20:22
Smije li se sad na novom forumu nesto rec o Radicu u negativnom kontekstu?Embarrassed Ili i dalje vlada doba diktature, cenzure i represije?Embarrassed

Pa bar bi nam ljudski mogli objasnit i rec zasto je sve o Radicu brisano, cak i ono sto nema veze s nikakvom potencijalnom klevetvom?

Pa zar je doslo do toga da nesmijemo izjavit nezadovoljstvo radom sefa i iznijet neke opce poznate cinjenice?

Pa da ste rekli nemoze, sef je reko tako vec bi nas zadovoljiliSmile

ali nista, samo dilit

majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku
radich shopack
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 20:51
Izvorno objavio/la krepaline

Smije li se sad na novom forumu nesto rec o Radicu u negativnom kontekstu?Embarrassed 

Daj šuti...opet bum izgubil svoj nick Angry ....Hebote,admin nas je razvalil ko beba zvečku....neki se do danas nisu oporavili od toga...
  ||   Nazad na vrh
reket Vidi meni
champion
champion

Član od: 05 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat reket Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 00:38
ovaj novi forum je bomba. meni se svidja. isto kao i radić.Embarrassed
  ||   Nazad na vrh
krepaline Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat krepaline Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 00:39
ne mogu kad me kopa

ocu da se objavi sluzbeno razlog za javnost, pa makar i bio izmisljen

toliko smo valjda zasluzili zbog nase ljubavi prema radosti loptanja pod obrucima

ajde admini meni za unutarnji mirEmbarrassed

pa budem zbog danka i naseg basketa u vrapcu zavrsioBig smile

Uredio/la krepaline - 27 Veljača 2010 u 00:41
majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku
radich shopack
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 00:44
Evo ti razlog i prihvati ga kak hoćeš. Kaj misliš kad se pojavi onakav post oko kojeg su nastale polemike dal bi bilo u redu da se onaj tko je to napisal potpiše punim imenom i prezimenom ?Zahebi to , kaj ti nije dovoljno da pišemo o košarkašima.Embarrassed
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 9>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni