Bolji forum (WebWiz v. 9.x) |
Odgovori
|
Stranica 123 9> |
| Autor | |
admin
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
administrator
Član od: 24 Travanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 71 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Bolji forum (WebWiz v. 9.x)Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 12:36 |
|
Upgrade na pet godina noviju verziju foruma donijelo je TONU poboljsanja u perfomansama, Nova je i "kategorizacija" clanova. Aktivnoscu napredujete na ovoj ljestvici, kako slijedi: rookie - 0-99 postova Uzivajte! |
|
|
kosarka.hr & crobasket.com
|
|
|| ![]() |
|
admin
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
administrator
Član od: 24 Travanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 71 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 12:58 |
|
i dopuna - radi se na prijevodu cijelog foruma na HR jezik. velik je posao, ali i to ce biti dostupno kroz nesto vremena
|
|
|
kosarka.hr & crobasket.com
|
|
|| ![]() |
|
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 19:33 |
|
BRAVO ZA KOŠARKU HR!!
BRAVO ZA ADMINA!! |
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 18:19 |
|
Ne bi volio da me admin ponovo pozove na red,ali ja ipak moram primjetiti kako se od jučer puno manje piše na forumu....e sad da li je to direktno vezano za novi izgled foruma ili je ova južina ostavila traga i na forumaše....stvarno ne znam....ali znam da se s foruma maknuo meni drag forumaš Prudje....pa ga sada već kao legenda
....pozivam da nam se vrati....
Uredio/la faul u napadu - 24 Veljača 2010 u 18:25 |
|
|
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
|
|
|| ![]() |
|
mazohist
veteran
Član od: 22 Listopad 2009 Online status: Offline Postovi: 4216 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 22:57 |
|
Kaj ? Zapruđe odmah se vraćaj. Pa ko bu sad onu dečicu pratil i normalno izvještaval kak se momci igraju.Pa hebemu trebaju nam normalni roditelji od klinaca na ovom forumu.a kaj bu sa Zapruđem ? Pa hebemnu sad bu se Tonček skinul za žute, pa nemreš to propustit.
Uredio/la mazohist - 24 Veljača 2010 u 22:57 |
|
|
Radića za predsjednika Hrvatske
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 10:56 |
|
Samo zato kaj je to Prudje tražio....imam info iz prve ruke da se započelo sa prevođenjem foruma s engleskog na hrvatski jezik
|
|
|
|
|
|| ![]() |
|
Antonijus
rookie
Član od: 26 Veljača 2010 Online status: Offline Postovi: 6 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 11:09 |
|
Evo dragi prijatelji, bit će forum za koji dan preveden na hrvatski. Osobno sam za to odgovoran pa vas molim da ako u hrvatskoj verziji foruma uočite bilo kakve kikseve koji su nastali u prijevodu, pošaljite mi u privatnoj poruci ili ostavite post u ovoj temi. Ugodnu raspravu želim
|
|
|| ![]() |
|
krepaline
mvp
Član od: 23 Veljača 2010 Online status: Offline Postovi: 945 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 20:22 |
|
Smije li se sad na novom forumu nesto rec o Radicu u negativnom kontekstu?
Pa bar bi nam ljudski mogli objasnit i rec zasto je sve o Radicu brisano, cak i ono sto nema veze s nikakvom potencijalnom klevetvom?
Pa zar je doslo do toga da nesmijemo izjavit nezadovoljstvo radom sefa i iznijet neke opce poznate cinjenice?
Pa da ste rekli nemoze, sef je reko tako vec bi nas zadovoljili
ali nista, samo dilit
|
|
|
majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku radich shopack |
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 20:51 |
Daj šuti...opet bum izgubil svoj nick ....Hebote,admin nas je razvalil ko beba zvečku....neki se do danas nisu oporavili od toga... |
|
|
|
|
|| ![]() |
|
reket
champion
Član od: 05 Prosinac 2006 Lokacija: Antarctica Online status: Offline Postovi: 557 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 00:38 |
|
ovaj novi forum je bomba. meni se svidja. isto kao i radić.
|
|
|| ![]() |
|
krepaline
mvp
Član od: 23 Veljača 2010 Online status: Offline Postovi: 945 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 00:39 |
|
ne mogu kad me kopa
ocu da se objavi sluzbeno razlog za javnost, pa makar i bio izmisljen
toliko smo valjda zasluzili zbog nase ljubavi prema radosti loptanja pod obrucima
ajde admini meni za unutarnji mir
pa budem zbog danka i naseg basketa u vrapcu zavrsio Uredio/la krepaline - 27 Veljača 2010 u 00:41 |
|
|
majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku radich shopack |
|
|| ![]() |
|
mazohist
veteran
Član od: 22 Listopad 2009 Online status: Offline Postovi: 4216 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 00:44 |
|
Evo ti razlog i prihvati ga kak hoćeš. Kaj misliš kad se pojavi onakav post oko kojeg su nastale polemike dal bi bilo u redu da se onaj tko je to napisal potpiše punim imenom i prezimenom ?Zahebi to , kaj ti nije dovoljno da pišemo o košarkašima.
|
|
|
Radića za predsjednika Hrvatske
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 9> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |