FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

IGRAČI na Sveučilištu u USA

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718>
Autor
ncaafan Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Studeni 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ncaafan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: IGRAČI na Sveučilištu u USA
    Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 08:59
Domagoj Samac je u Americi!!!!!
  ||   Nazad na vrh
ncaafan Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ncaafan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 09:00
I još 30 hrvatskih igrača..predvodnici DRAGAN ŠEKELJA (BAYLOR),HRVOJE VUČIĆ (VALPARAISO)...
  ||   Nazad na vrh
sve_ispočetka Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 08 Prosinac 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sve_ispočetka Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 15:12
Šekelja koji je grijao klupu i igrao na "mrvice"
  ||   Nazad na vrh
ncaafan Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ncaafan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 15:37
gledaj šekelju ove sezone,igra na takvom nivou gdje još nit jedan hrvatski igrač nije igrao do sada......
  ||   Nazad na vrh
sve_ispočetka Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 08 Prosinac 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sve_ispočetka Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 23:00
Izvorno objavio/la ncaafan

gledaj šekelju ove sezone,igra na takvom nivou gdje još nit jedan hrvatski igrač nije igrao do sada......

LOL Clap Clap
Fala Bogu pa ti objektivnosti ne fali... Wink

Clap
  ||   Nazad na vrh
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 19:46
Po završetku srednje škole Marko Petrović je ostao u Americi na faksu i igra za Sveučilište San Francisco.

Već u prvoj tekmi bio je vrlo uspješan.

Vidi:http://www.kosarkasi.com/aco-uzivao-u-igri-sina-marka/

To je bilo prije mjesec dana, a šta se u međuvremenu događalo, zna li tko što o njemu?
  ||   Nazad na vrh
frajerko Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat frajerko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 22:09
zanima me koliko dobar moras bit da odes u neku nizu college ligu igrat,tipa naia?
  ||   Nazad na vrh
malo morgen Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat malo morgen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 22:41
Dosta dobar, momak:-) Naia ti je u rangu NCAA2 i nešto po kvalitete kao naša druga liga. Obrane se igraju veoma dobro. U napadu nisu nešto posebno dobri, ali večinom crnci i dobri u defense. Sve škole ti nedaju stipendije u tim rangovima, tako da je i nešto što te može spriječiti.
  ||   Nazad na vrh
ptica Vidi meni
champion
champion

Član od: 30 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ptica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 07:23
Baš ste se lijepo raspisali,svo to igranje na koledžima je jedna velika pušiona,bar za naše igrače.Nabrojite mi u zadnjih 15 godina koji je to naš igrač postao faca nakon igranja na bilo kojem koledžu,bilo gdje u Americi ili Europi
Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje,ali žalim što nemaju svoje.
  ||   Nazad na vrh
subsonikđou Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Listopad 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat subsonikđou Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 08:47
ja
:) www.officeshoes.hr
manijakakaka@net.hr
  ||   Nazad na vrh
malo morgen Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat malo morgen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 09:22
Ptica, mladiću....Poanta nije da ideš u Ameriku i postaneš igrač. Ako sa 18 nemaš več visoki talent za profesionalnu košarku(od koje možeš dobro živjet), sumnjam da ćeš to dobit u americi. Pogotovo u manjem rangu....Radi se o školovanju i cijelom iskustvu.
  ||   Nazad na vrh
frajerko Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat frajerko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 10:47
Izvorno objavio/la malo morgen

Ptica, mladiću....Poanta nije da ideš u Ameriku i postaneš igrač. Ako sa 18 nemaš več visoki talent za profesionalnu košarku(od koje možeš dobro živjet), sumnjam da ćeš to dobit u americi. Pogotovo u manjem rangu....Radi se o školovanju i cijelom iskustvu.

na to i ja ciljam, ja sam 94' godiste i igram poziciju 1,2 (190cm,bez tenki)pa me zanima na koju diviziju ciljat?
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni