FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

IGRAČI na Sveučilištu u USA

Odgovori Odgovori Stranica  <1 15161718>
Autor
malo morgen Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Travanj 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat malo morgen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: IGRAČI na Sveučilištu u USA
    Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 18:47
ovisi kako ti ide...i tko ti ponudi stipendiju
  ||   Nazad na vrh
frajerko Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat frajerko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 19:47
pa s juniorima sam dosao do regionalnog i tamo ispao i u prosjeku sam imo 17 poena po tekmi a u seniorima sam igrao nesto sitno u a2 s 2 poena po tekmi. di da se svrstam?
  ||   Nazad na vrh
mega_boy Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mega_boy Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 22:23
frajerko brate mili ti s tim brojkama planiraš u ameriku?nadam se da ti je prioritet škola a ne košarka..pa moji frendovi koji su 94' god. ni ne planiraju ići u ameriku a kao zaštićeno godište su u a2 postizali u prosjeku 15 koševa..imam i još jednog frenda koji je 93' i igra a1 ligu u prosjeku više od 30 minuta i pozvan je u reprezentaciju i on također ni u mašti ne planira ić u ameriku jer to je samo gubljenje vremena..bolje da igraš onda a2 ligu jer ćeš samo spiskat punk** para a dobit ćeš ništa..večina tih igrača završit će kao onaj lik koji je igrao u libanonu jer računaj koliko svake godine izlazi iz ncaa igrača..
  ||   Nazad na vrh
frajerko Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat frajerko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 23:54
Sta mislis zasto pokusavam ic u SAD? Da postanem profic il da igram jos 4 godine sport koji volim u normalnim uvjetima i da se vratim kuci sa diplomom u ruci i zivim normalan zivot? Mislim da su rjetki oni koji odu i postanu vrhunski sportasi,ti vec sa 16-17 godina znas dal imas sanse zivjet od sporta ili ne. Ja za sebe osobno znam da ne. A zasto? Zato jer sam lijen ko i vecina klinaca koji samo sanjaju da postanu profici a kad mqlo porastu i skuze da su mogli a nisu onda zele izvuc iz sporta koji vole i ono malo sta mogu. Nije meni problem upisat faks u RH,ali nazalost bih morao stavit kosarku na minimalac i bilo bi mi zao. Registrirao sam se na forum u potrazi savjeta i uputa za odlazak tamo a ne da mi se,nazalost,neki kompleksas hvali sa svojim "frendovima".
  ||   Nazad na vrh
free basket Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 10 Ožujak 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat free basket Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 12:27
Samo idi u Ameriku...Moj frend Bono je otišao prošlo ljeto na Highscool u Los Angeles i napravio je super stvar.Ide u vrhunsku privatnu školu i košarkaški je dogurao do toga da sa najboljim američkim juniorima igra u kampovima i Ljetnu ligu za koledz ekipe.Već ima ponude najboljih američkih sveučilišta.Teško je dobiti plaćenu školarinu i smještaj,ali on je dobio i prezadovoljan je.
  ||   Nazad na vrh
malo morgen Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat malo morgen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 12:28
frajerko, ne osvrtaj se na gospodina mega boya i takve. Ako želiš neki savjet javi se. Ne želim ostavi broj mobija ovdje, ali ako ima neki način da me kontaktiraš ili daj svoj email. Pa ti se javim. Igro sam na koleđu, završio faks tamo, osto......
  ||   Nazad na vrh
al aziz hassani Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat al aziz hassani Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 22:04
dečki, mislim da tjelesna predispozija treba biti ključna.

u njcaa je dobra konkurencija i vidi se domah koje zreo za NCAA I D, ako ne...onda otpada u NCAA II D.

inače, nažalost, kako već dugo stvari stoje...."bijelo meso" kotira bolje, ako je egal s tamnoputim igračima

znam slučajeve.....

ako niste "hyper materijal" otpadate, i fokus je na školovanje.

medjutim...u NJCAA dodjeljuju 209 muških i 209 ženksih koš. stipendija....pa bi vidite.
  ||   Nazad na vrh
al aziz hassani Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat al aziz hassani Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 22:14
mala nadopuna od maloprije.....

209 po spolu u svakoj ak. godini.

NCAA I D se puni klincima sa prosječnom i nadptosječnom statistikom iz NJCAA.

ima nekoliko naših "managera" koji guraju klince i vise na twiteru, faceu itd...ali svatko je specijaliziran za nešto.

konkurencija bekovi...prestrašna.

centri, krila imaju šanse...

overall....glavni uvjet je da ste "good kid".......

i na kraju....što s njihovom  USA dilpomom kad se vratite tu?

naravno...to bi bilo izuzetno iskustvo za bilo koga od naših mladjih igrača....i neki se razviju u pristojne ligaške igrače....

||   Nazad na vrh
đikansenior Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat đikansenior Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 12:29
Mali
ajde odma bez razmišljanja.Pokušaj dobiti punu stipendiju taman ti momčad bila u lošijem stanju i natjecateljskom trenutku.
Tu kod nas nećeš biti nikakav student-košarkaš,imat ćeš nerazumijevanje na svakom koraku itd.
Čuvaj se poroka osim cura kojih ima puno,i to je to.
Sretno
  ||   Nazad na vrh
Andrinooo Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 21 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Andrinooo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 12:59
Sretno decki, budi dobro uporan.
  ||   Nazad na vrh
basket_4 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Srpanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basket_4 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 12:17
Imam par pitanja.
Zanima me dali se više isplati ic na junior college ili odmah u D2, jer smatram da je prvu godinu tesko upast u D1. Kakve su sanse za odlazak u D1 nakon D2. Kakvi su akademski junior college?
  ||   Nazad na vrh
frajerko Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat frajerko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 18:45
to bi i mene zanimalo
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 15161718>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni