FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

IGRAČI na Sveučilištu u USA

Odgovori Odgovori Stranica  123 18>
Autor
jinchen Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Prosinac 2012
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jinchen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: IGRAČI na Sveučilištu u USA
    Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 04:11
possess marijuana and businesses to sell it."The voters have spoken and we have have knockoff designer handbags have to respect their will," Colorado Gov. John Hickenlooper said a statement. "This will be a complicated process, but we we cheap jordans for sale we intend to follow through. That said, federal law still marijuana is an illegal drug so don't break out the the

cheap replica designer handbags

the Cheetos or gold fish too quickly."A similar measure on ballot in Washington State legalizes small amounts of marijuana for for michael kors factory outlet for people over 21.Even though the measures have passed, they likely to meet legal challenges very quickly.Sabet predicted that the the michael kors factory outlet the federal government would find a way to make clear the passage of the
  ||   Nazad na vrh
jinchen Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Prosinac 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jinchen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 04:21
Ridgeway Murder Suspect Austin Reed Sigg Calm in Court AppearanceAustin AppearanceAustin

designer replica handbags

AppearanceAustin Reed Sigg Was Studying Mortuary Science at Arapahoe Community CLAYTON SANDELL and CHRISTINA NGOct. 25, 2012— The 17-year-old arrested arrested cheap jordans arrested in connection to the abduction, murder and dismemberment of Jessica Ridgeway made his first court appearance today, remaining calm calm

replica designer handbags

calm as the judge announced that he will be tried an adult.Austin Reed Sigg was arrested Wednesday on suspicion of of cheap real air jordans of two counts of first-degree murder, one count of second-degree and two counts of criminal attempts.The charges against Sigg are are cheap jordans for sale are for Jessica's death and for the alleged attempted abduction a jogger in May 2012.Though Sigg will be tried as as

cheap real air jordans

as an adult, if convicted, he is not eligible for death penalty or for a mandatory life sentence without parole, parole,

cheap designer handbags

parole, under Colorado law.Sigg was wearing a bright, light green in court and his hands and feet were both shackled, shackled, cheap jordans for sale shackled, according to ABC News' Denver affiliate KMGH. He was throughout the proceedings, interrupting the judge once to say he he

cheap jordans

he had not understood part of the hearing. It was to him by his court-appointed attorney.Several members of Ridgeway's familly familly

cheap replica designer handbags

familly were in court, including her mother and aunt. The family was dressed in purple, Jessica's favorite color. Sigg's mother mother cheap jordans free shipping mother was also in the courtroom.The teen will be held a juvenile facility without bond until his next court appearance appearance

knockoff designer handbags

||   Nazad na vrh
Scoutathome Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Rujan 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Scoutathome Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Rujan 2012 u 22:24
Dear athletes, parents, coaches and fans,

We are happy to present the opportunity of becoming a student-athlete at some of the top universities in United States. We are a New York based company providing assistance and support for young athletes worldwide in achieving their goals, getting a college scholarship, and following their dreams. Like our Scoutathome Facebook page (and join our website soon) and get a head start in search for your opportunity. If you are interested in getting a college scholarship and want more information about the process send us a private message to our official Facebook Fan Page.

http://www.facebook.com/pages/Scoutathome/410524865673885
  ||   Nazad na vrh
eddyronk Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Srpanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat eddyronk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 09:37
LOLa da ne govorim koliko se vise tamo posvecuje igracima i
kolko su sigurno kvalitetniji treninzi
  ||   Nazad na vrh
frajerko Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat frajerko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 18:45
to bi i mene zanimalo
  ||   Nazad na vrh
basket_4 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Srpanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basket_4 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 12:17
Imam par pitanja.
Zanima me dali se više isplati ic na junior college ili odmah u D2, jer smatram da je prvu godinu tesko upast u D1. Kakve su sanse za odlazak u D1 nakon D2. Kakvi su akademski junior college?
  ||   Nazad na vrh
Andrinooo Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 21 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Andrinooo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 12:59
Sretno decki, budi dobro uporan.
  ||   Nazad na vrh
đikansenior Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat đikansenior Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 12:29
Mali
ajde odma bez razmišljanja.Pokušaj dobiti punu stipendiju taman ti momčad bila u lošijem stanju i natjecateljskom trenutku.
Tu kod nas nećeš biti nikakav student-košarkaš,imat ćeš nerazumijevanje na svakom koraku itd.
Čuvaj se poroka osim cura kojih ima puno,i to je to.
Sretno
  ||   Nazad na vrh
al aziz hassani Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat al aziz hassani Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 22:14
mala nadopuna od maloprije.....

209 po spolu u svakoj ak. godini.

NCAA I D se puni klincima sa prosječnom i nadptosječnom statistikom iz NJCAA.

ima nekoliko naših "managera" koji guraju klince i vise na twiteru, faceu itd...ali svatko je specijaliziran za nešto.

konkurencija bekovi...prestrašna.

centri, krila imaju šanse...

overall....glavni uvjet je da ste "good kid".......

i na kraju....što s njihovom  USA dilpomom kad se vratite tu?

naravno...to bi bilo izuzetno iskustvo za bilo koga od naših mladjih igrača....i neki se razviju u pristojne ligaške igrače....

||   Nazad na vrh
al aziz hassani Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Svibanj 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat al aziz hassani Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 22:04
dečki, mislim da tjelesna predispozija treba biti ključna.

u njcaa je dobra konkurencija i vidi se domah koje zreo za NCAA I D, ako ne...onda otpada u NCAA II D.

inače, nažalost, kako već dugo stvari stoje...."bijelo meso" kotira bolje, ako je egal s tamnoputim igračima

znam slučajeve.....

ako niste "hyper materijal" otpadate, i fokus je na školovanje.

medjutim...u NJCAA dodjeljuju 209 muških i 209 ženksih koš. stipendija....pa bi vidite.
  ||   Nazad na vrh
malo morgen Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat malo morgen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 12:28
frajerko, ne osvrtaj se na gospodina mega boya i takve. Ako želiš neki savjet javi se. Ne želim ostavi broj mobija ovdje, ali ako ima neki način da me kontaktiraš ili daj svoj email. Pa ti se javim. Igro sam na koleđu, završio faks tamo, osto......
  ||   Nazad na vrh
free basket Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 10 Ožujak 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat free basket Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 12:27
Samo idi u Ameriku...Moj frend Bono je otišao prošlo ljeto na Highscool u Los Angeles i napravio je super stvar.Ide u vrhunsku privatnu školu i košarkaški je dogurao do toga da sa najboljim američkim juniorima igra u kampovima i Ljetnu ligu za koledz ekipe.Već ima ponude najboljih američkih sveučilišta.Teško je dobiti plaćenu školarinu i smještaj,ali on je dobio i prezadovoljan je.
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 18>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni