FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

. KK Novska

Odgovori Odgovori
Autor
. kk novska Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Rujan 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat . kk novska Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: . KK Novska
    Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 12:40

Za sve ogorcene i nepravdom uništene košarkaške talente ovo je pravo mjesto za izljev emocija protiv kk novske

čuo sam da prka dolazi u Novsku

||   Nazad na vrh
ne kužim Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ne kužim Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 21:57
  a čime sinko nisi zadovoljan?jel znas da postoje i drugi klubovi...kk savia ima odlične juniore...eto braća gajic nose igru savie...
  ||   Nazad na vrh
pop84 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 18 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pop84 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 15:34
O čemu se ovdje radi ? Iako mislim da tema ima smisla . Molim kk novsku da pojasni . A Prka definitivno ne dolazi , bio je na probi ali Pjacun je kud i kamo fizički spremniji , tako da Prki ostaje mjesto samo u reprezentaciji , nažalost kk Novske  ,nije u stanju podnijeti napore koje zahtjeva C- liga

Uredio/la pop84
"Bolje ispasti budala nego iz vlaka."
  ||   Nazad na vrh
pop84 Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pop84 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 15:41
Izvorno objavio/la ne kužim

a čime sinko nisi zadovoljan?jel znas da postoje i drugi klubovi...kk savia ima odlične juniore...eto braća gajic nose igru savie...

Dva brata uboga j...li jedan drugoga (stara narodna - nepoznati autor )
  ||   Nazad na vrh
transfer Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 28 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat transfer Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 16:53
Izvorno objavio/la pop84

Izvorno objavio/la ne kužim

Dva brata uboga j...li jedan drugoga (stara narodna - nepoznati autor )
  ne nego tvoju(zenski rod)nova narodna
  ||   Nazad na vrh
pop84 Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pop84 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 18:05
transfer

uvažavamo poslovice samo od autohtonih stanovnika RH .

||   Nazad na vrh
transfer Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 28 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat transfer Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 18:50

Izvorno objavio/la pop84

transfer

uvažavamo poslovice samo od autohtonih stanovnika RH .

Pa gdje si zalizani!!? Pazi ove godine se ispada u c2!!

Kako pojačanja, čujem da se Nikaš gadno sprema opet će biti po bulji!!!

Sve dolazi i prolazi samo Novska ostaje vjerna c ligi svaka vam čast na principijelnosti!

||   Nazad na vrh
pop84 Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pop84 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:33
transfer
Nema problema, sa ovom ekipom Novljani su osigurali ostanak u C-1 . Malo više će platiti strance i uspjeh je zagarantiran ! Kako čika Gajo ? Priča se da je htio osnovati košarkašku akademiju , zašto nije?
  ||   Nazad na vrh
sime Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 03 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sime Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:36
  sve najbolje novskoj u nastupima u c ligi mora neko i to odigrati samo naprijed
  ||   Nazad na vrh
i ja bi .... Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat i ja bi .... Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 10:58

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni