Novi hrvatski izbornik? |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Autor | |
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Novi hrvatski izbornik?Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 22:22 |
|
Za mene je pravo rješenje Perasović.
Anzulović nikako. Što se motao oko repke kao pomoćnik - motao se. Kao Repeši tako i Zuli, te onima koji nikad nisu bili pravi treneri u klubu a motaju se 4 godine oko stožera repke, treba zahvaliti. |
|
|| ![]() |
|
sime
sophmore
Član od: 03 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 81 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 23:38 |
|
arapovića za izbornika
|
|
|| ![]() |
|
pop84
mvp
Član od: 18 Ožujak 2007 Lokacija: Burkina Faso Online status: Offline Postovi: 492 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 00:02 |
|
Nije važno ko će biti izbornik . Samo da Tomica ostane . Navodno , novi izbornik je srbin , a ako ne bude Tomice ,tko će prevoditi ?
|
|
|
"Bolje ispasti budala nego iz vlaka."
|
|
|| ![]() |
|
sime
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 00:18 |
|
ako je novi izbornik srbin onda triba dovest acu i subotića da prevode a pero popović nek nosi peškire,a dožai i radović nek nam sude
|
|
|| ![]() |
|
tvrdko.puter
champion
Član od: 23 Srpanj 2009 Lokacija: Tuvalu Online status: Offline Postovi: 834 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 08:52 |
|
Ako Jaske nebude nastavljao, ja nebi nista imao i protiv srpskog trenera.
MEni je bitno da zna sta radi, a ne koje je nacionalnosti/vjere itd... |
|
|
FAULe, VRATI SE!!!
Ne daj se Faule Ne daj se godinama moj Faule!!! |
|
|| ![]() |
|
hks-skh
rookie
Član od: 21 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 22 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 11:29 |
|
izbornik mora biti bez kluba i pratiti, pripremati cijele godine.
Danijel Jusup ili Aleksandar Petrović. Perasović je odličan ali se troši u klubu.nacionalni stručni tim mora biti sastavvljen od najboljih mogućih stručnjaka a ne po preporuci menađera ili kvazi stručnog savjeta. |
|
|| ![]() |
|
sime
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 16:06 |
|
aco je sminker,kolko ja znam i on je u turskoj izgubija dobivenu utakmicu,a igraci su na tom prvenstvu skuzili kakav je ljudski,pa on s najskupljom ekipom zadra u povijesti izgubi od vojvodine koja je ispala iz nlba,a da ne govorimo njegovim inozemnim uspjesima...
|
|
|| ![]() |
|
dotepenec33
champion
Član od: 11 Siječanj 2009 Online status: Offline Postovi: 759 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 17:53 |
|
Kao što je nekoliko mandata postavljao predsjednike saveza ( Skansi, Šunker) tako će se i sada na izborničko mjesto sam postaviti vlč. Danko Radić, trener reprezentacije biti će dr. sci Bojan Matković ( zadužen za skijanje), pomoćni trener i savjetnik za mlađe igrače Vlado, genijalni, Vanjak; trener bez portfelja Boris Jakimenko, i naravno PR trener (prevoditelj, stručnjak za skeniranje, fotokopiranje, videonadzor...)Tomislav 1. rodijak Mijatović,
|
|
|| ![]() |
|
lopte
sophmore
Član od: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 120 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 18:07 |
|
sve ti je na mjestu dotepenec osim tomice mijatovica jer decko stvarno zna svoj posao.samo nitko mu neda vece ovlasti od toga sta radi.svaka cast tomo
![]() ![]()
|
|
|
brzi
|
|
|| ![]() |
|
Aco Boskovic
champion
Član od: 26 Travanj 2009 Online status: Offline Postovi: -2 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 19:05 |
|
Da on nema nešto u sebi od stručnosti, kompetencije zašto bi ga itko držao i u Ciboni i u reprezentaciji?
|
|
|
ja sam banniran
|
|
|| ![]() |
|
DCTMedo
sophmore
Član od: 25 Veljača 2009 Online status: Offline Postovi: 154 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 19:44 |
|
Možda bi Perasu bilo dobro da preuzme fotelju!
Svojedobno mu je od napora pozlilo kao treneru u Španjolskoj. Izbornik ipak ima malo manji intenzitet rada! Mislim da je Shija isto dobro riješenje, ali reklo bi se da isti neće Naravno meni (bez ljutnje) ni Repeša nije loš! bolji od igrača koje vodi! |
|
|| ![]() |
|
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 20:20 |
|
Repeša ne da je loš, nego je katastrofalan. Ali ako će recimo biti izbor on ili Zula, onda nek Đasmin ostane doživotno izbornik. Uredio/la No.23 |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |