FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Novi hrvatski izbornik?

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Autor
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Novi hrvatski izbornik?
    Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 22:22
Za mene je pravo rješenje Perasović.

Anzulović nikako. Što se motao oko repke kao pomoćnik - motao se. Kao Repeši tako i Zuli, te onima koji nikad nisu bili pravi treneri u klubu a motaju se 4 godine oko stožera repke, treba zahvaliti.
  ||   Nazad na vrh
sime Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 03 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sime Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 23:38
  arapovića za izbornika
  ||   Nazad na vrh
pop84 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 18 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pop84 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 00:02
  Nije važno ko će biti izbornik . Samo da Tomica ostane . Navodno , novi izbornik je srbin , a ako ne bude Tomice ,tko će prevoditi ?
"Bolje ispasti budala nego iz vlaka."
  ||   Nazad na vrh
sime Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sime Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 00:18
  ako je novi izbornik srbin onda triba dovest acu i subotića da prevode a pero popović nek nosi peškire,a dožai i radović nek nam sude
  ||   Nazad na vrh
tvrdko.puter Vidi meni
champion
champion

Član od: 23 Srpanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat tvrdko.puter Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 08:52
Ako Jaske nebude nastavljao, ja nebi nista imao i protiv srpskog trenera.
MEni je bitno da zna sta radi, a ne koje je nacionalnosti/vjere itd...
FAULe, VRATI SE!!!
Ne daj se Faule
Ne daj se godinama moj Faule!!!
  ||   Nazad na vrh
hks-skh Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 21 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat hks-skh Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 11:29
 izbornik mora biti bez kluba i pratiti, pripremati cijele godine.
Danijel Jusup ili Aleksandar Petrović. Perasović je odličan ali se troši u klubu.nacionalni stručni tim mora biti sastavvljen od najboljih mogućih stručnjaka a ne po preporuci menađera ili kvazi stručnog savjeta.
  ||   Nazad na vrh
sime Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sime Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 16:06
  aco je sminker,kolko ja znam i on je u turskoj izgubija dobivenu utakmicu,a igraci su na tom prvenstvu skuzili kakav je ljudski,pa on s najskupljom ekipom zadra u povijesti izgubi od vojvodine koja je ispala iz nlba,a da ne govorimo njegovim inozemnim  uspjesima...
  ||   Nazad na vrh
dotepenec33 Vidi meni
champion
champion

Član od: 11 Siječanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dotepenec33 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 17:53
 Kao što je nekoliko mandata postavljao predsjednike saveza ( Skansi, Šunker) tako će se i sada na izborničko mjesto sam postaviti vlč. Danko Radić, trener reprezentacije biti će dr. sci Bojan Matković ( zadužen za skijanje), pomoćni trener i savjetnik za mlađe igrače Vlado, genijalni, Vanjak;  trener bez portfelja Boris Jakimenko, i naravno PR trener (prevoditelj, stručnjak za skeniranje, fotokopiranje, videonadzor...)Tomislav 1. rodijak Mijatović,
  ||   Nazad na vrh
lopte Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lopte Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 18:07
sve ti je na mjestu dotepenec osim tomice mijatovica jer decko stvarno zna svoj posao.samo nitko mu neda vece ovlasti od toga sta radi.svaka cast tomo
brzi
  ||   Nazad na vrh
Aco Boskovic Vidi meni
champion
champion

Član od: 26 Travanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Aco Boskovic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 19:05
Da on nema nešto u sebi od stručnosti, kompetencije zašto bi ga itko držao i u Ciboni i u reprezentaciji? 
ja sam banniran
  ||   Nazad na vrh
DCTMedo Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 25 Veljača 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat DCTMedo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 19:44
Možda bi Perasu bilo dobro da preuzme fotelju!
Svojedobno mu je od napora pozlilo kao treneru u Španjolskoj.
Izbornik ipak ima malo manji intenzitet rada!

Mislim da je Shija isto dobro riješenje, ali reklo bi se da isti neće

Naravno meni (bez ljutnje) ni Repeša nije loš!
bolji od igrača koje vodi!
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 06 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 20:20

Izvorno objavio/la DCTMedo

Možda bi Perasu bilo dobro da preuzme fotelju!
Svojedobno mu je od napora pozlilo kao treneru u Španjolskoj.
Izbornik ipak ima malo manji intenzitet rada!

Mislim da je Shija isto dobro riješenje, ali reklo bi se da isti neće

Naravno meni (bez ljutnje) ni Repeša nije loš!
bolji od igrača koje vodi!

Repeša ne da je loš, nego je katastrofalan.

Ali ako će recimo biti izbor on ili Zula, onda nek Đasmin ostane doživotno izbornik.

Uredio/la No.23
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni