FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hrvatska-Francuska (za 5. mjesto)

Odgovori Odgovori
Autor
linđo Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 02 Studeni 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat linđo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Hrvatska-Francuska (za 5. mjesto)
    Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:15
REPEŠA kaže:

"....Sada je sve gotovo, u revijalnom susretu protiv Francuske odlučit ćemo tko je peti najbolji u Europi. "Važno je samo da se nitko ne ozljedi. Podijelit ću minute i svima dati šansu....."

S ovim se nikako ne mogu složiti. Netko Jasku mora reći da se na EP nije pošlo igrati revijalne utakmice. Nije isto biti peti u Europi i biti šesti. Jest da peto mjesto ne donosi ništa više nego šesto, ali PETI U EUROPI JE PETI U EUROPI, a šesti je slabiji plasman od petog. Da to o ničemu ne odlučuje da bi i s pobjedom i porazom jednako bili šesti - OK, ali ovako nije u redu pristup. Ako već i imaš takav pristup ne pričaj narodu ništa. Dosta nam je bilo i dosadašnjeg nerviranja, pa da nam uz sve još daju bezveznu reviju.

Uredio/la linđo
  ||   Nazad na vrh
Trigger Vidi meni
professional
professional

Član od: 19 Studeni 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Trigger Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:31
Izvorno objavio/la linđo

REPEŠA kaže:

"....Sada je sve gotovo, u revijalnom susretu protiv Francuske odlučit ćemo tko je peti najbolji u Europi. "Važno je samo da se nitko ne ozljedi. Podijelit ću minute i svima dati šansu....."

pa to je i radija cilo prvenstvo!!! rotira svih 12 igraca 
  ||   Nazad na vrh
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 23:00
Izvorno objavio/la Trigger

Izvorno objavio/la linđo

REPEŠA kaže:<span style="font-style: italic;">"....Sada je sve gotovo, u revijalnom
susretu protiv Francuske odlučit ćemo tko je peti najbolji u Europi.
"Važno je samo da se nitko ne ozljedi. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Podijelit ću minute i svima dati šansu</span>....."</span> <span style="font-weight: bold;"></span>

pa to je i radija cilo prvenstvo!!! rotira svih 12 igraca 

Jest, s tim da sad najavljuje reviju.
  ||   Nazad na vrh
Aco Boskovic Vidi meni
champion
champion

Član od: 26 Travanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Aco Boskovic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 02:52

Sutra će se 4x10min igrati barem dva sata jer će Jasmin raditi izmjene svaki napad. Evo što kaže Aco Petrović na račun Repešinih izmjena:

http://www.youtube.com/watch?v=_1yVPKFhAJk&feature=relat ed

ja sam banniran
  ||   Nazad na vrh
CRITICNET Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat CRITICNET Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 05:19
Izvorno objavio/la Aco Boskovic

Sutra će se 4x10min igrati barem dva sata jer će Jasmin raditi izmjene svaki napad. Evo što kaže Aco Petrović na račun Repešinih izmjena:

http://www.youtube.com/watch?v=_1yVPKFhAJk&feature=relat ed

http://www.youtube.com/watch?v=xVaGubVlSSY&feature=relat ed

a ovo je odgovor D radica preveden u stranom tisku
pick and play
  ||   Nazad na vrh
tvrdko.puter Vidi meni
champion
champion

Član od: 23 Srpanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat tvrdko.puter Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 12:32
Je.b.o vas Medo Brundo! 

I ne izgledamo tako lose, trenuitno protiF france.

Bit 5. bi bio uspjeh!
Opet kazem: Nacin igre je zastrasujuci (bio)
FAULe, VRATI SE!!!
Ne daj se Faule
Ne daj se godinama moj Faule!!!
  ||   Nazad na vrh
Joto Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Joto Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 14:57

Samo se nadam da ovolika miutaža Kusa na playu nije uvod za njegovu stožernu ulogu na SP.

Šalu na stranu, ako taj ikada više prismrdi iti pripremama repke, onda je to strašno.

Kasun se sam potjerao, jer je kao ljut zbog male minutaže (a nije mu jasno da ne zna igrati centra, niti može braniti centra...o čemu dalje pričamo?!)

P.s. jučer je Zula za vrijeme polufinala sa Španjolcima konstatirao da njihov način igre (konstatna agresivna obrana i pregršt lakih koševa iz kontri) predstavlja budućnost europske košarke. Misilm se samo je li to govorio i kao vjerojatno budući izbornik i hoće li konačno potjerati one koji to sigurno nisu u stanju. Prije svega Kusa. Taj čovjek je čista katastrofa. Koliko je danas napada upropastio, lopti u aut poslao, a obrana je prava pišancija. Jedna finta tijelom i on ode po čevape.

Evo i Vujčić se nešto poziva za SP, ali ako njemu nije jasno da je rupa u obrani, a da ne može biti stožerni igrač u napadu, onda što ćemo dalje pričati.

E, kad bi imali nekoga poput Dude, pa da ima petlje napraviti rez i voditi pomlađenu (čitaj: bez gerijatrije rođene prije 1982, koji bi u perspektivi OI 2012 imali više od 30 godina) reprezentaciju, ali i posložiti ih i voditi da igraju agresivno, neustrašivo i nadahnuto. Sve ono što na ovom EP pokazuje Srbija. Eto, nisam mogao vjerovati da ću ih dizati u nebesa, ali čisto sa sportskog stajališta, pravi su primjer uspjeha radom. A mi...pa eto već čujemo da je uspjeh odlazak na SP. Jest, ali s naglaskom na riječ "odlazak" koji uključuje izostanak bilo kakve vizije rezultata, odgovornosti. Dakle, otići će tamo, možda dobiti koju utakmicu i reći da smo ostvarili kontinuitet pojavljivanja Hrvatske na velikim natjecanjima. I to je razlika između nas i istočnim susjeda. Mi odlazimo "sudjelovati" , a ne igrati i pobjeđivati. Žalosno je to, ali izgleda (s ljudima koji nas vode) da bolje i ne možemo.

Sad preostaje pratiti razvoj mlađih igrača kroz predstojeću sezonu, nadati se da će hks uspjeti izlobirati U-20 u Hrvatskoj, pa da barem ovi dečki svoje dvije bronce u juniorskom uzrastu pretoče u medalu i u U-20 uzrastu (našu prvu). To bi svakako bio veliki pomak za nas i pokazatelj da se konačno nešto radi kako treba. Generacija je izuzetna, sada "samo" još treba raditi.

Uredio/la Joto
  ||   Nazad na vrh
Lakers fan Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 06 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Lakers fan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 15:37

eto ono što je napravio kasun trebali su reći prka sandro i takvi... šteta zbog kasuna,meni možda i najdraži igrač repke,uz ukića, hehe....

sada je pitanje tko je sljedeći izbornik... Phil Jackson sa naturaliziranim Odomom i Artestom

LAKERS 4ever - 'till I die, KOBE is my star

||   Nazad na vrh
CRITICNET Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat CRITICNET Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 16:32
  Kasun je otisao jermu je pun fes Zule i Tomice i slicnih likova
pick and play
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni