Polufinale EP |
Odgovori
|
Stranica <1234> |
| Autor | ||
1995
sophmore
Član od: 07 Svibanj 2009 Online status: Offline Postovi: 102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Polufinale EPObjavljeno: 19 Rujan 2009 u 16:31 |
|
i pariza...nakon kaj je popa protiv francuza izvadil 2 minute do kraja nakon kaj je zabil tricu za -4 a u toj tekmi imo 30 koševa |
||
|
[/IMG] http://media.photobucket.com/image/kobe%20bryant/OLBAP1995/K obe-Bryant.jpg [/IMG]
|
||
|| ![]() |
||
Šćetarže
sophmore
Član od: 22 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 248 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 18:15 |
|
To sam se ja pitao već davno još u onom drugom krugu po skupinama...Lončar nas je spasio, najprije protiv Njemaca, pa danas svojom obranom protiv Rusa. Meni je to osobno jedna od najvećih enigmi zašto taj dečko nije igrao više, jer sjetimo se kako je i velikog Nowitzkog bio u stanju čuvati, a i zabiti pored njega... |
||
|| ![]() |
||
Stefanino
sophmore
Član od: 27 Veljača 2009 Lokacija: Serbia Online status: Offline Postovi: 240 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 19:24 |
|
|
Spanci ocekivano vode na poluvremenu jedna od lepsih utakmica na prvenstvu!
|
||
|
Stefanino
|
||
|| ![]() |
||
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 21:55 |
|
|
Slovenci na poluvremenu imaju +10....tvrda utakmica....ide se u kost....Srbi zaustavili Lakoviča,ali ne i braću Lorbek i Nachbara.....3-4 tisuče Slovenaca pri svakoj akciji Svetog Erazmusa skandira MVP,MVP....i apsolutno su u pravu....Erazem Lorbek je moj idol
......nadam se da svih naših 6 centara gledaju kako igra vrhunski centar....a isto tako da naši stručnjaci za tjelesnu pripremu gledaju kako izgledaju vrhunski pripremljene ekipe ....Uredio/la faul u napadu |
||
|| ![]() |
||
Hoot
rookie
Član od: 15 Rujan 2009 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 10 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:00 |
|
|
je, Lorbek je dobar. slažem se.
ali 20 slobodnih bacanja samo u prvom poluvremenu. lako je igrati čvrsto kad Radovan Lorbek, otac braće Lorbek, dirigira sa strane. i to je ono što uvijek, ali baš uvijek pokopa europsku košarku. sitni interesi i sranja. i ta košarka postane negledljiva. |
||
|| ![]() |
||
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:02 |
|
Ne misliš valjda da je za ta slobodna bacanja zaslužan Rade Lorbek....po meni suci sude vrlo dobro.... |
||
|| ![]() |
||
Hoot
rookie
Član od: 15 Rujan 2009 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 10 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:13 |
|
|
gle, frende ja sam košarkaški sudac A-1 serije i mogu ti reći da je suđenje katastrofalno. evo sad upravo nisu odsudili čiste tri sekunde i onda naravno su zaljepili tehničku ivkoviću. to je alibi suđenje. jer čvrsta obrana sa slovenske i srpske strane se ne tolerira jednako.
|
||
|| ![]() |
||
Stefanino
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:21 |
|
|
Ma sudjenje kriminalno dali trojku posle isteka napada plus sut za tri pod kosem dodirne igrac i opet pruznaju trojku umesto dva samo tu su ukrali 4 poena plus pre tehnicke dudi ivkovicu tri sec ma strasno navijaju za sloveniju!!!
Ima boga stigli smo ih sad da ih dokrajcimo u zadnjem periodu. Uredio/la Stefanino |
||
|
Stefanino
|
||
|| ![]() |
||
smoki
rookie
Član od: 19 Rujan 2009 Lokacija: Slovenia Online status: Offline Postovi: 6 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:35 |
|
|
Stefanino - ma bi se težko povsem strinjal s teboj....predvsem glede sodniškega kriterija..... |
||
|| ![]() |
||
faul u napadu
legend
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:39 |
|
ajde da ti vjerujem....malo prije sam i ja vidio nesvirane korake Kosti Peroviću .......a kaj se tiče sitnih interesa u eurospkoj košarci....mislim da smo mi tu u vrhu....pogotovo oni koji nam vode košarku....a tu znaš i sam ima jako puno bivših sudaca ..... |
||
|| ![]() |
||
Hoot
rookie
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:42 |
|
slažem se s tobom. kako utakmica ide kraju, sve je više čudnih odluka. I s jedne i s druge strane. isjeckali su utakmicu užasno. ali moraš se složit da ovoliko slobodnih bacanja za slovence je ipak previše. |
||
|| ![]() |
||
Stefanino
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:58 |
|
|
Kakva utakmica ludilo ufffffffff strasno. Sta je pogodio Jagodnik zamalo covek da sam na kraju dobije utakmicu.
|
||
|
Stefanino
|
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1234> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |