FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Polufinale EP

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Autor
1995 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 07 Svibanj 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat 1995 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Polufinale EP
    Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 16:31
Izvorno objavio/la Joto

Je li mi dopušteno ovdje reći da smo ipak smogli snage osvojiti plasitčnu nedalju (čitaj: kvalificirali se na SP). NA žalost, sa anti-igrom koju smo pokazivali većinom ovog natjecanja i nismo zaslužili više.

P.s. ako koga zanima objektivna prosudba jučerašnje tekme, neka ode na fiba europe stranicu. Fino su iznijeli razloge našeg poraza. Jedan od tih (osim Popovićeve idiotarije) jest da je Repeša izvadio iz igre Vujčića koji je izrežirao preokret u zadnjoj četvrtini i...nije ga više vraćao u igru. Bravo Jasko! Zaslužuje lentu počasnog građanina Ljubljane.

Slovencima svaka čast, onako se vratiti sa desetkovanom momčadi.

Pitam se samo (ako je tko gledao ovo sada sa Rusijom), zašto Lončar od početka EP nije igrao više (čovječe, pa on sa 2,10 stisne Bikova nakon pick-a i ne da mu proći i stisne ga u kut polovine igrališta) i zašto nismo igrali ovakvu obranu. Jel' mi to može netko odgovoriti. Očito smo tek dijelom u sinoćnjoj i današnjoj utakmici "naučili" braniti pick. Za nepopravljivog optimistu (mene) sada počinje drukanje za SP.

i pariza...nakon kaj je popa protiv francuza izvadil 2 minute do kraja nakon kaj je zabil tricu za -4 a u toj tekmi imo 30 koševa

[/IMG] http://media.photobucket.com/image/kobe%20bryant/OLBAP1995/K obe-Bryant.jpg [/IMG]
  ||   Nazad na vrh
Šćetarže Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 22 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Šćetarže Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 18:15
Izvorno objavio/la Joto

Pitam se samo (ako je tko gledao ovo sada sa Rusijom), zašto Lončar od početka EP nije igrao više (čovječe, pa on sa 2,10 stisne Bikova nakon pick-a i ne da mu proći i stisne ga u kut polovine igrališta) i zašto nismo igrali ovakvu obranu. Jel' mi to može netko odgovoriti. Očito smo tek dijelom u sinoćnjoj i današnjoj utakmici "naučili" braniti pick. Za nepopravljivog optimistu (mene) sada počinje drukanje za SP.

To sam se ja pitao već davno još u onom drugom krugu po skupinama...Lončar nas je spasio, najprije protiv Njemaca, pa danas svojom obranom protiv Rusa. Meni je to osobno jedna od najvećih enigmi zašto taj dečko nije igrao više, jer sjetimo se kako je i velikog Nowitzkog bio u stanju čuvati, a i zabiti pored njega...

||   Nazad na vrh
Stefanino Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Veljača 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Stefanino Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 19:24
 Spanci ocekivano vode na poluvremenu jedna od lepsih utakmica na prvenstvu!

Stefanino
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 21:55
Slovenci na poluvremenu imaju +10....tvrda utakmica....ide se u kost....Srbi zaustavili Lakoviča,ali ne i braću Lorbek i Nachbara.....3-4 tisuče Slovenaca pri svakoj akciji Svetog Erazmusa skandira MVP,MVP....i apsolutno su u pravu....Erazem Lorbek je moj idol ......nadam se da svih naših 6 centara gledaju kako igra vrhunski centar....a isto tako da naši stručnjaci za tjelesnu pripremu gledaju kako izgledaju vrhunski pripremljene ekipe ....

Uredio/la faul u napadu
  ||   Nazad na vrh
Hoot Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Hoot Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:00
je, Lorbek je dobar. slažem se.

ali 20 slobodnih bacanja samo u prvom poluvremenu.
lako je igrati čvrsto kad Radovan Lorbek, otac braće Lorbek, dirigira sa strane.

i to je ono što uvijek, ali baš uvijek pokopa europsku košarku. sitni interesi i sranja. i ta košarka postane negledljiva.
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:02
Izvorno objavio/la Hoot

je, Lorbek je dobar. slažem se.

ali 20 slobodnih bacanja samo u prvom poluvremenu.
lako je igrati čvrsto kad Radovan Lorbek, otac braće Lorbek, dirigira sa strane.

i to je ono što uvijek, ali baš uvijek pokopa europsku košarku. sitni interesi i sranja. i ta košarka postane negledljiva.

Ne misliš valjda da je za ta slobodna bacanja zaslužan Rade Lorbek....po meni suci sude vrlo dobro....
  ||   Nazad na vrh
Hoot Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Hoot Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:13
gle, frende ja sam košarkaški sudac A-1 serije i mogu ti reći da je suđenje katastrofalno. evo sad upravo nisu odsudili čiste tri sekunde i onda naravno su zaljepili tehničku ivkoviću. to je alibi suđenje. jer čvrsta obrana sa slovenske i srpske strane se ne tolerira jednako.
  ||   Nazad na vrh
Stefanino Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Stefanino Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:21
  Ma sudjenje kriminalno dali trojku posle isteka napada plus sut za tri pod kosem dodirne igrac i opet pruznaju trojku umesto dva samo tu su ukrali 4 poena plus pre tehnicke dudi ivkovicu tri sec ma strasno navijaju za sloveniju!!!

Ima boga stigli smo ih sad da ih dokrajcimo u zadnjem periodu.

Uredio/la Stefanino
Stefanino
  ||   Nazad na vrh
smoki Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat smoki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:35

Stefanino - ma bi se težko povsem strinjal s teboj....predvsem glede sodniškega kriterija.....

||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:39
Izvorno objavio/la Hoot

gle, frende ja sam košarkaški sudac A-1 serije i mogu ti reći da je suđenje katastrofalno. evo sad upravo nisu odsudili čiste tri sekunde i onda naravno su zaljepili tehničku ivkoviću. to je alibi suđenje. jer čvrsta obrana sa slovenske i srpske strane se ne tolerira jednako.

ajde da ti vjerujem....malo prije sam i ja vidio nesvirane korake Kosti Peroviću ...

....a kaj se tiče sitnih interesa u eurospkoj košarci....mislim da smo mi tu u vrhu....pogotovo oni koji nam vode košarku....a tu znaš i sam ima jako puno bivših sudaca .....
  ||   Nazad na vrh
Hoot Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Hoot Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:42
Izvorno objavio/la faul u napadu

Izvorno objavio/la Hoot

ajde da ti vjerujem....malo prije sam i ja vidio nesvirane korake Kosti Peroviću ...

....a kaj se tiče sitnih interesa u eurospkoj košarci....mislim da smo mi tu u vrhu....pogotovo oni koji nam vode košarku....a tu znaš i sam ima jako puno bivših sudaca .....

slažem se s tobom. kako utakmica ide kraju, sve je više čudnih odluka. I s jedne i s druge strane. isjeckali su utakmicu užasno.

ali moraš se složit da ovoliko slobodnih bacanja za slovence je ipak previše.
  ||   Nazad na vrh
Stefanino Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Stefanino Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:58
  Kakva utakmica ludilo ufffffffff strasno. Sta je pogodio Jagodnik zamalo covek da sam na kraju dobije utakmicu.
Stefanino
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni