Polufinale EP |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Autor | |
Nisem Hrvat
rookie
Član od: 18 Rujan 2009 Lokacija: Slovenia Online status: Offline Postovi: 4 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Polufinale EPObjavljeno: 21 Rujan 2009 u 18:30 |
Zanimivo, in jaz sem ena velika budala, ker razen, ko igrate proti nam navijam za Hrvate in tudi za vse ostale iz bivše juge. Ni mi žal! če pomislim, da so na EP iz bivše države nastopale 4 reprezuentance ............. |
|
|
Naj zmaga boljši!
|
|
|| ![]() |
|
smoki
rookie
Član od: 19 Rujan 2009 Lokacija: Slovenia Online status: Offline Postovi: 6 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 22:33 |
|
gradištanac 911 - oprosti, ampak tvoja izjava pa res ni objektivna....., bodimo raje pošteni vsaj v športu, če že v politiki to ne uspemo... |
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 22:11 |
Jesu,jesu .....kaj je je....mi stvarno nismo imali sreće na ovom EP .... |
|
|| ![]() |
|
gradištanac 911
professional
Član od: 11 Listopad 2008 Lokacija: Bahamas Online status: Offline Postovi: 256 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 21:50 |
|
grčka osvojila broncu, a slovenci su ostali bez medalje, nas su dobili na sreću i na jedan šut, i to im se vratilo i u polufinalu i finalu
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 18:00 |
Janez....e da smo barem mi u takvom šoku ..... |
|
|| ![]() |
|
Joto
champion
Član od: 28 Rujan 2006 Online status: Offline Postovi: 349 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 15:48 |
|
Lijepo je sada pričati o timskoj igri, ali da u momčadi nemate najvećeg coolera ovog EP Teodosića, koji je tricama topredirao sloveniju, teško bi vi prošli u finale. Nije zasmetala ni prva trica (nakon niza promašaja) Veličkovića, koji je otvorio slavinu. Svaka čast, imate mlade igrače, a već spremne za preuzimanje najvećih odgovornosti. P.s.s a još kad bi odrali ove španjolce...gotovo kao da je hrvatska osvojila medalju Uredio/la Joto |
|
|| ![]() |
|
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 15:42 |
|
i ja se slažem da bi pavlovića trebo povesti na sp.... peđa,moj imenjak je ozljeđen bio i njemu treba samopouzdanje da se vrati tako da i bolje da nije u repki... jarić se mora ženiti a i srbija ima odlične igrače na playu,dok radmanović bi pomogo svojim iskustvom,ali opet odličan potez što je poveo mačvana i ostatak mladih...
|
|
|| ![]() |
|
Stefanino
sophmore
Član od: 27 Veljača 2009 Lokacija: Serbia Online status: Offline Postovi: 240 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 14:50 |
|
Evo slegli se utisci i moze na miru da se iskomentarise polufinalni duel.
Sto se tice utakmice ubedljivo najbolji mec na EP i dok su do tog meca ostale utakmice za zaborav. Utakmica je bila bas fajterska! Iskusna i izuzetna Slovenija sa MVP EP Lorbekom(odigrao je ubedljivo najbolje) Nahbarom i zaustavljenim Lakovicem(kljuc utakmice) i TIM Srbije(Svi daju svoj udeo) mlad i iskusan samo po Partizanovim igracima i Krsticem ostali su iz Nlb lige ili timova u kojima nisu prvi igraci. Jos jednom se pokazalo da pobedjuje TIM a ne pojedinac sto je dobro za kosarku i sport u celini. Utakmicu su odlucivale nijanse i mogle su obe dobiti svako je imao svoje prednosti i mane. Slovenci su bili povredjni umorni ali zato iskusni sa sjajnim lorbekom a srbi bez iskustva sa tremom(prvo poluvrme) ali sa sjajnim trenerom i timom svi za jednog jedan za sve. Sve cestitke zasluzuju svi ucesnici jucerasnjeg polufinla osim sudija koji su gresili na stetu obe reprezentacije malo vise na srpsku ali na kraju i na slovenacku stetu i nisu zasluzili da sude jednu takvu utakmicu. Slovencima sve najbolje i nadam se da uzimate bronzu i da se dokaze da je nasa pocetna grupa bila najteza. Da nezaboravim procitao sam negde da je neko napisao da je silom prilika podmladjena reprezentacija Srbije sto nije tacno. Ovaj tim je igrao i prosle godine u kvalifikacijama a selektor je jos tad izjavio da je to tim za EP i da ce korekcije biti minimalne sto je i bilo.Zahvalio(nije pozvao) se Vujanicu Marjanovicu(nespreman) Bogdanovicu(povredjen) Rakocevicu(povredjen) i umesto njih pozvao sampione sa univerzijade(Bjelicu Paunica Macvana Raduljicu) na NBA igrace tipa Stojakovic Jaric Radmanovic Pavlovic nije ni racunao za EP jedino Pavlovic za SP. |
|
|
Stefanino
|
|
|| ![]() |
|
miljo
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
sophmore
Član od: 26 Listopad 2006 Online status: Offline Postovi: 284 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 14:18 |
|
rekao bih mladost ludost....najljepšu košrku na prvenstu su prikazali srbi i slovenci jučer i to je po meni bilo finale...a ovi rubio i ekipa ...španjolci
![]() i ispalio bih MVP LORBEK (nema govora) , u petorci sa njim ilyasova, gasol, teodosić a na dvojci nemam pojma koga bi stavio niko me baš nije očarao..aj nek parker bude na dvojci ...ekipa sa dva playa ili tako nešto.. |
|
|
Lebrone sucks!!
R'N'G www.kkogulin.hr |
|
|| ![]() |
|
Janez Deželni
rookie
Član od: 16 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 6 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 14:02 |
|
Eh, još uvjek sam u šoku i depresivan zbog dramatičnog jučerašnjeg poraza u polufinalu. al svejedno - svaka čast našima. Na kraju se ipak pokazalo, da su nas previše osakatile ozljede, iako to ne smanjuje uspjeh Srba. Nadam se, da se naši ipak nekako regeneriraju i danas osvoje medalju, a u finalu navijat ču, naravno, kao i večina Evrope, za Srbe. |
|
|
Portugizac
|
|
|| ![]() |
|
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 13:10 |
|
sinoć sam gledo utakmicu i vidio nešto što nisam vidio na hrv utakmicama, to jest puno toga.. ali ono što srbija ima je želja i volja... kada je jagodnik pogodio onu nemoguću tricu iz kuta pokazali su u usporenoj snimki meni odličnog milenka tepića kako je bacio ručnik u pod i naravno opsovo... kod nas jedino ko je psovo je repeša a dečki sa klupe su mirno gledali utakmice i nije bilo te žustrine i želje... čestitke srbiji... navio sam iskreno za njih kroz cijelo prvenstvo kao što volim i partizan i ostale klubove jer kakave igrače imaju... to je strašno... miloš... ne treba trošiti riječi na njega...kosta, novica, krstić,ma svi ... teško da će uspijeti pobjediti špance a slovencima držim fige za 3 mjesto |
|
|| ![]() |
|
Šćetarže
sophmore
Član od: 22 Kolovoz 2007 Online status: Offline Postovi: 248 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 02:43 |
|
Dao Bog pa da dobijete Španjolce...pun mi je qurac onog Gasola...
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |