Polufinale EP |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Autor | |
Stefanino
sophmore
Član od: 27 Veljača 2009 Lokacija: Serbia Online status: Offline Postovi: 240 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Polufinale EPObjavljeno: 19 Rujan 2009 u 08:58 |
|
Spanija:Grcka
Slovenija:Srbija |
|
|
Stefanino
|
|
|| ![]() |
|
Prospar
rookie
Član od: 19 Rujan 2009 Lokacija: Slovenia Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 09:05 |
|
finale pred finalom = Spanija:Grcka
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 10:03 |
|
Slovenija-Srbija.....iako ću navijati za Slovence mislim da su Srbi bliži pobjedi....odmorniji su i nemaju probleme sa ozlijedama....siguran sam da se Slovencima tokom noći još netko ozlijedio....moguće je Jaka iskrenuo zglob kad je išao na pišanje....stao na limenku Laškog
.....naravno ne želim mu to....i volio bi da danas zaigraju Dragič i Smodiš.... Uredio/la faul u napadu |
|
|| ![]() |
|
Prospar
rookie
Član od: 19 Rujan 2009 Lokacija: Slovenia Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 10:09 |
...:) ne bih se i ja čudio :) |
|
|| ![]() |
|
smoki
rookie
Član od: 19 Rujan 2009 Lokacija: Slovenia Online status: Offline Postovi: 6 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 14:39 |
|
Faul u napada - hvala za lepe želje!! Z Dragićem in Smodišem bi razbremenili 50% ekipe....., da se ti riječi pozlate!!! |
|
|| ![]() |
|
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 15:22 |
|
ja ću ipak navijati za mladost srbije.... a slovencima treće mjesto...
|
|
|| ![]() |
|
Stefanino
sophmore
Član od: 27 Veljača 2009 Lokacija: Serbia Online status: Offline Postovi: 240 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 15:55 |
|
Spanija apsolutni favorit protiv grka i ako grci ne sutiraju fantasticno nemaju nikakve sanse ocekujem laganu pobedu Spanije. Spanici usli u extra formu pred kraj sampionata plus jedan dan vise odmora i grci emotivno ispraznjeni i ostvarili su svoj cilj. Spanija:Grcka +10
Srbija:Slovenija dali ce jadranska (srpski igraci) ili evropsko nba kombinacija pobediti? Ko to zna? Jedino je sigurno da ce biti izuzetno tvrdo!!! Napred orlovi i nadam se da ce novica ubica da odigra najbolje sto zna!!! Srbija: Slovenija 50:50% |
|
|
Stefanino
|
|
|| ![]() |
|
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 16:00 |
|
ja osobno mislim da će krstić moći čuvati lorbeka, jer je nenad dosta brz na nogama, brži od hrv centara... ja bi čak dao veću malo šansuu dao srbiji jer mi se čini da je slovenija napravila svoj cilj a to je ulazak u polufinale,da su zadovoljni s ovim,dok se igrači srbije onak sportski bezobrazni malo i hladni...
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 16:08 |
|
Moja prognoza.....
Španjolska-Grčka 80-20 Srbija-Slovenija 60-40....pod uvjetom da za Slovence ne igraju Dragič i Smodiš |
|
|| ![]() |
|
znatizelja
champion
Član od: 21 Lipanj 2009 Online status: Offline Postovi: 815 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 16:13 |
|
Nitko ne spominje superinteresantni dvoboj učitelja i učenika : Zdovc je bio omiljeni igrač Dude Ivkovića u onoj legendarnoj jugoslavenskoj reprezentaciji...mislim da je ipak prerano da učenik nadmudri učitelja...jer Duda je uspio neviđeno napaliti te svoje supernadarene klince...
|
|
|| ![]() |
|
Joto
champion
Član od: 28 Rujan 2006 Online status: Offline Postovi: 349 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 16:16 |
|
Je li mi dopušteno ovdje reći da smo ipak smogli snage osvojiti plasitčnu nedalju (čitaj: kvalificirali se na SP). NA žalost, sa anti-igrom koju smo pokazivali većinom ovog natjecanja i nismo zaslužili više. P.s. ako koga zanima objektivna prosudba jučerašnje tekme, neka ode na fiba europe stranicu. Fino su iznijeli razloge našeg poraza. Jedan od tih (osim Popovićeve idiotarije) jest da je Repeša izvadio iz igre Vujčića koji je izrežirao preokret u zadnjoj četvrtini i...nije ga više vraćao u igru. Bravo Jasko! Zaslužuje lentu počasnog građanina Ljubljane. Slovencima svaka čast, onako se vratiti sa desetkovanom momčadi. Pitam se samo (ako je tko gledao ovo sada sa Rusijom), zašto Lončar od početka EP nije igrao više (čovječe, pa on sa 2,10 stisne Bikova nakon pick-a i ne da mu proći i stisne ga u kut polovine igrališta) i zašto nismo igrali ovakvu obranu. Jel' mi to može netko odgovoriti. Očito smo tek dijelom u sinoćnjoj i današnjoj utakmici "naučili" braniti pick. Za nepopravljivog optimistu (mene) sada počinje drukanje za SP. |
|
|| ![]() |
|
zorona
mvp
Član od: 27 Listopad 2006 Online status: Offline Postovi: 1050 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 16:17 |
|
SLOVENCI DOBIJAJU 10 I VISE...ŠPANJOLSKA PRVAK..GRCI TRECI..PO MENI..AJ,VIDJET CEMO
|
|
|
MRZIM LJUDE KOJI KRADU MOJE IDEJE PRIJE NEGO MENI UOPCE PADNU NA PAMET!!!
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |