hrvatska-slovenija |
Odgovori
|
Stranica <1 23456 12> |
| Autor | |
basketmaniak
sophmore
Član od: 12 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 236 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: hrvatska-slovenijaObjavljeno: 18 Rujan 2009 u 16:26 |
|
By the way što se tiče susjedskog klanja, mislim da iako su bratja, Rusi i Srbi još nisu komšije...
|
|
|| ![]() |
|
DCTMedo
sophmore
Član od: 25 Veljača 2009 Online status: Offline Postovi: 154 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 17:11 |
Daj se ti Aco rastrijezni pa se vrati na forum normalnim komentarima! |
|
|| ![]() |
|
Nisem Hrvat
rookie
Član od: 18 Rujan 2009 Lokacija: Slovenia Online status: Offline Postovi: 4 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 18:31 |
Ja a ti bi nas kar pobil, predvidevam, da si iz mlajše generacije. Me prav zanima kaj vse drugo bi šele počel tvoj oče, ki ima s tem iskušnje iz preteklosti. Se opravičujem ker pišem slovensko iz iskušenj vem, da v celi bivši jugi edino pri vas ne razumete niti ene slovenske besede. A sada dosta za**ancije. Ja očekujem zanimjivu utakmicu sa puno ljepih akcija i neka bolji pobedi. Mislim, da neče biti lako i znam, da hrvati još nisu pokazali svoje prave kvalitete. Nadam se, da se im nače otvoriti baš protiv nas. Bilo kako bilo neka pobijedi bolji! lp |
|
|
Naj zmaga boljši!
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 19:06 |
|
Iako sam dosta rijetko ozbiljan na ovom forumu 2 sata prije tekme pokušat ću biti takav....dakle,ako je istina ono što piše na txt stranicama TV SLO....da je za Dragiča završeno EP....onda mislim da bi svakako morali dobiti......pustimo sad na stranu naše dosadašnje igre....Vujčićeva cimanja....Rokove "jelene".....Kasovu puknutu arkadu....Repešino miksanje....Tomičino tapšanje po guzici....bijeli sako bivšeg konobara i dugogodišnjeg gazde naše košarke....sve to sada treba zaboraviti i ući što koncentriranije u tekmu i dobiti ozlijedama osakačene Slovence....definitivno za Slovence je ogroman hendikep neigranje Dragiča i Smodiša...ali i igrača koji su ozlijeđeni ali će igrati....Nachbar,Slokar i niži Lorbek....pokušajte zamisliti kako bi mi izgledali da nam fale 2 igrača iz petorke.....dakle,ako danas ne dobijemo nek sve ide u 3 pm......
|
|
|| ![]() |
|
Zubcic
champion
Član od: 18 Srpanj 2009 Lokacija: Sweden Online status: Offline Postovi: 525 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 19:52 |
|
Karlovic - Stepanek 13-13 u petom setu.....a kosarkasi za nesto vise od sat vremena!
|
|
|| ![]() |
|
nemi
rookie
Član od: 14 Rujan 2009 Lokacija: Austria Online status: Offline Postovi: 16 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 21:23 |
|
AKO OVAKO OSTANE EVO NAS U POLUFINALU
DRUGOVI SRBI EVO NAS |
|
|| ![]() |
|
Trigger
professional
Član od: 19 Studeni 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 371 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 21:50 |
|
glupo,glupo,glupo ovako popit tehnicku!!!!!
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 21:51 |
|
Bez obzira na kraj 1.poluvremena ovo ne možemo izgubiti....Slovenci se usrali ko grlice....bitno je i dalje Lakovića odvojiti od ostatka ekipe i pobjeda je skoro pa sigurna....
|
|
|| ![]() |
|
buzzerbeater
rookie
Član od: 20 Ožujak 2009 Online status: Offline Postovi: 23 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
|
popoviću GLUPANE GLUPI!!!!
|
|
|
me, ball an the rim
|
|
|| ![]() |
|
Zubcic
champion
Član od: 18 Srpanj 2009 Lokacija: Sweden Online status: Offline Postovi: 525 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
|
Popovicu ako izgubimo, ti si kriv!
Uredio/la Zubcic |
|
|| ![]() |
|
gradištanac 911
professional
Član od: 11 Listopad 2008 Lokacija: Bahamas Online status: Offline Postovi: 256 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 21:58 |
|
pitanje za kviz, tko je košarkaški glupan godine? bojim se da nakon ovoga može biti svašta, trebali smo već na poluvremenu imati 20 razlike, no jeste vidjeli kad su ušli kus i vujčić, odmah slovenci preokrenuli, i bolje da više ne ulaze u igru do kraja prvenstva.popović je |
|
|| ![]() |
|
sokres
rookie
Član od: 24 Kolovoz 2009 Online status: Offline Postovi: 23 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 22:01 |
|
Nakon ove pizdarije popovića ovu tekmu "nesretno" gubimo. Kao i sve ostale te osvajamo osmo mjesto.
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 23456 12> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |