hrvatska-slovenija |
Odgovori
|
Stranica <12345 12> |
| Autor | ||||
isto
sophmore
Član od: 03 Srpanj 2006 Online status: Offline Postovi: 178 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: hrvatska-slovenijaObjavljeno: 17 Rujan 2009 u 22:20 |
|||
|
re.faul u napadu
veteran PO....GOV....JUGOSLA..... |
||||
|| ![]() |
||||
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 07:34 |
|||
|
A kaj ne napišeš tak da te celi svet razume Uredio/la faul u napadu |
||||
|| ![]() |
||||
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 10:45 |
|||
najava utakmice na slovenskom košarkaškom portalu "Prosti met"....... |
||||
|| ![]() |
||||
yordan
moderator
Član od: 25 Studeni 2005 Online status: Offline Postovi: 823 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 10:54 |
|||
|
Držat će svoj ritam s devet ili deset igrača, koliko će imati u rotaciji, mogla bi nam biti prednost energija naših 12 igrača. Ključ utakmice je uvesti Lakoviča u nervozu, ako to uspijemo napravili smo puno posla. On vuče cijelu momčad, igra fenomenalno cijeli turnir, ali je ostao bez altrernative Dragića, i puno će se trošiti. Odmah uz njega su Lorbek i Nachbar, pa svi ostali koji imaju bitne uloge, jer kod Slovenaca se točno zna tko što radi. Odlično trče prema naprijed, u napadu igraju vrlo široko, i iz toga dobivaju puno otvorenih šuteva. Imali smo dovoljno vremena za pripremu, ali i ta duža pauza može ostaviti negativnih posljedica, jer se sitaucija nekako 'razvodni' - završio je Popović.
ovo je citat popovićeve izjave za jutarnji list on kaže: "kod Slovenaca se točno zna tko što radi"... pa zar tako ne bi trebalo biti i kod nas??! i u bilo kojoj drugoj ekipi ova rečenica govori sve o nama |
||||
|| ![]() |
||||
sinclair
rookie
Član od: 18 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 2 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 11:39 |
|||
|
faul u napadu!!
to nije najava samo za slo-hrv nego i za druge parove cetvrtfinala!!zato sto su sve drzave sto su bile u paru susjede!! zato i takva najava!! drugi put procitaj clanak:) pozzz |
||||
|| ![]() |
||||
faul u napadu
legend
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 13:51 |
|||
|
Ja volim neke stvari izvlačiti iz konteksta....od silnog pisanja na ovom forumu postao sam poput novinara....staviš u naslov ono kaj diže nakladu |
||||
|| ![]() |
||||
senki85
rookie
Član od: 14 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 4 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 14:04 |
|||
|
ja mislim da slovence mozemo dobit, ako igraju cijelu tekmu, ne samo 2 cetvrtine, ako igraju svi,momcadski, mislim da imamo sanse, sada cemo jos vidjeti :D
|
||||
|| ![]() |
||||
sinclair
rookie
Član od: 18 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 2 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 14:08 |
|||
|
ja mislim da bi trebali opustiti ovaj forum do 22:30 i onda raspravljati napred :)
|
||||
|| ![]() |
||||
coach_zd
sophmore
Član od: 10 Lipanj 2008 Online status: Offline Postovi: 53 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 14:54 |
|||
|
Ja kao nepopravljivi optimista ipak mislim i nadam se da večeras možemo i moramo odigrati jednu utakmicu koja će biti sasvim nešto različito od bilo koje dosadašnje na ovom prvenstvu. Znam da nam dosadašnja koncepcija i igra ne daje pravo za nadati se ali ono što nam daje nadu u uspjeh je to da u ekipi ipak imamo igrače koji su igrali utakmice sličnog značaja i imperativa pobjede bilo u klubovima bilo u repki. Upravo na takve igrače bi se ja i oslonio večeras i odustao od dosadašnje koncepcije. Udarna petorka bi po meni bila Ukić, Popović, Vujčić, Banić i Kasun. U drugoj liniji koristio bi Planinića, Stojića i Lončara zavisno od situacije i razvoja rezultata a ostali bi mi bili tek treća linija. Pa kako bude bude. Ukić je jedini koji može kvalitetno odigrati 1 na 1 i probiti prvu liniju i napraviti nered protivniku, Pop ima mu** preuzeti odgovornost na sebe a Vujo isto tako samo ih treba pustiti da igraju neko vrijeme u kontinuitetu. Oni će to vratiti. Nadam se da Repeša večeras neće raditi hokejaške izmjene jer mi se čini da najviše gubimo ritam i igru zbog toga. Uz pravovremeni odabir najraspoloženijih igrača i dobar tajming timeout-ova i izmjena mislim da možemo pobijediti Slovence. Previše se malodušnosti uvuklo u cijelu košarkašku javnost a bojim se i u pojedine igrače.Sretno nam večeras.
|
||||
|| ![]() |
||||
faul u napadu
legend
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 15:32 |
|||
Zadarski treneru.....moram priznati da je ovo najčudnija postava koju sam do sada vidio....čak ni repeša u svom silnom miksanju nije došao na ovu ideju....do sada nam je falila "četvorka"....u ovoj tvom prijedlogu nemamo ni "trojku" ....iako možda je baš to dobitna kombinacija.... |
||||
|| ![]() |
||||
znatizelja
champion
Član od: 21 Lipanj 2009 Online status: Offline Postovi: 815 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 16:05 |
|||
|
" Udarna petorka bi po meni bila Ukić, Popović, Vujčić, Banić i Kasun. " Coach zd je vjerojatno Banićev trener iz mladih dana...naime Banić je zadnji put u juniorima igrao trojku...ili je možda zamislio da se skupimo u zonu bugarku s tri visoka iza, a u napadu neki novi revolucionarni napad s tri visoka igrača...možda je to doista dobitna kombinacija... |
||||
|| ![]() |
||||
basketmaniak
sophmore
Član od: 12 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 236 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 16:24 |
|||
|
Ako se ove naše tetkice ne potuku na terenu protiv janeza, neće nam pomoći ni Banići ni Popovići... Večeras pobjeđuje snažnija i skoncentriranija momčad. Obrana mora biti puuuno bolja i nepropusnija, to će večeras prevagnuti. A u napadu se mora igrati sa iznenađujuće snažnim blokovima i bržim protokom lopte... Pomolimo se ili držmo palčeve našima - pobjeda bi bila jako lijepa!!!
|
||||
|| ![]() |
||||
Odgovori
|
Stranica <12345 12> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |