FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hrvatska-slovenija

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 12>
Autor
isto Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 03 Srpanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat isto Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: hrvatska-slovenija
    Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 22:20
re.faul u napadu
veteran
PO....GOV....JUGOSLA.....
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 07:34

Izvorno objavio/la isto

re.faul u napadu
veteran
PO....GOV....JUGOSLA.....

A kaj ne napišeš tak da te celi svet razume  ......

Uredio/la faul u napadu
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 10:45
17.9.2009 | 15:13:29
:: V Katowicah sosedsko klanje

najava utakmice na slovenskom košarkaškom portalu "Prosti met".......

||   Nazad na vrh
yordan Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 25 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat yordan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 10:54
Držat će svoj ritam s devet ili deset igrača, koliko će imati u rotaciji, mogla bi nam biti prednost energija naših 12 igrača. Ključ utakmice je uvesti Lakoviča u nervozu, ako to uspijemo napravili smo puno posla. On vuče cijelu momčad, igra fenomenalno cijeli turnir, ali je ostao bez altrernative Dragića, i puno će se trošiti. Odmah uz njega su Lorbek i Nachbar, pa svi ostali koji imaju bitne uloge, jer kod Slovenaca se točno zna tko što radi. Odlično trče prema naprijed, u napadu igraju vrlo široko, i iz toga dobivaju puno otvorenih šuteva. Imali smo dovoljno vremena za pripremu, ali i ta duža pauza može ostaviti negativnih posljedica, jer se sitaucija nekako 'razvodni' - završio je Popović.

ovo je citat popovićeve izjave za jutarnji list

on kaže: "kod Slovenaca se točno zna tko što radi"...
pa zar tako ne bi trebalo biti i kod nas??!
i u bilo kojoj drugoj ekipi
ova rečenica govori sve o nama
  ||   Nazad na vrh
sinclair Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 18 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sinclair Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 11:39

faul u napadu!!

to nije najava samo za slo-hrv  nego i za druge parove cetvrtfinala!!zato sto su sve drzave sto su bile u paru susjede!! zato i takva najava!! drugi put procitaj clanak:) pozzz

||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 13:51

Izvorno objavio/la sinclair

to nije najava samo za slo-hrv  nego i za druge parove cetvrtfinala!!zato sto su sve drzave sto su bile u paru susjede!! zato i takva najava!! drugi put procitaj clanak:) pozzz

Ja volim neke stvari izvlačiti iz konteksta....od silnog pisanja na ovom forumu postao sam poput novinara....staviš u naslov ono kaj diže nakladu  ......

||   Nazad na vrh
senki85 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat senki85 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 14:04
  ja mislim da slovence mozemo dobit, ako igraju cijelu tekmu, ne samo 2 cetvrtine, ako igraju svi,momcadski, mislim da imamo sanse, sada cemo jos vidjeti :D
  ||   Nazad na vrh
sinclair Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 18 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sinclair Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 14:08
  ja  mislim da bi trebali opustiti ovaj forum do 22:30 i onda raspravljati napred :)
  ||   Nazad na vrh
coach_zd Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 10 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat coach_zd Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 14:54
  Ja kao nepopravljivi optimista ipak mislim i nadam se da večeras možemo i moramo odigrati jednu utakmicu koja će biti sasvim nešto različito od bilo koje dosadašnje na ovom prvenstvu. Znam da nam dosadašnja koncepcija i igra ne daje pravo za nadati se ali ono što nam daje nadu u uspjeh je to da u ekipi ipak imamo igrače koji su igrali utakmice sličnog značaja i imperativa pobjede bilo u klubovima bilo u repki. Upravo na takve igrače bi se ja i oslonio večeras i odustao od dosadašnje koncepcije. Udarna petorka bi po meni bila Ukić, Popović, Vujčić, Banić i Kasun. U drugoj liniji koristio bi Planinića, Stojića i Lončara zavisno od situacije i razvoja rezultata a ostali bi mi bili tek treća linija. Pa kako bude bude. Ukić je jedini koji može kvalitetno odigrati 1 na 1 i probiti prvu liniju i napraviti nered protivniku, Pop ima mu** preuzeti odgovornost na sebe a Vujo isto tako samo ih treba pustiti da igraju neko vrijeme u kontinuitetu. Oni će to vratiti. Nadam se da Repeša večeras neće raditi hokejaške izmjene jer mi se čini da najviše gubimo ritam i igru zbog toga. Uz pravovremeni odabir najraspoloženijih igrača i dobar tajming timeout-ova i izmjena mislim da možemo pobijediti Slovence. Previše se malodušnosti uvuklo u cijelu košarkašku javnost a bojim se i u pojedine igrače.Sretno nam večeras.
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 15:32
Izvorno objavio/la coach_zd

Udarna petorka bi po meni bila Ukić, Popović, Vujčić, Banić i Kasun.

Zadarski treneru.....moram priznati da je ovo najčudnija postava koju sam do sada vidio....čak ni repeša u svom silnom miksanju nije došao na ovu ideju....do sada nam je falila "četvorka"....u ovoj tvom prijedlogu nemamo ni "trojku"  ....iako možda je baš to dobitna kombinacija....
  ||   Nazad na vrh
znatizelja Vidi meni
champion
champion

Član od: 21 Lipanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat znatizelja Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 16:05

" Udarna petorka bi po meni bila Ukić, Popović, Vujčić, Banić i Kasun. "

Coach zd je vjerojatno Banićev trener iz mladih dana...naime Banić je zadnji put u juniorima igrao trojku...ili je možda zamislio da se skupimo u zonu bugarku s tri visoka iza, a u napadu neki novi revolucionarni napad s tri visoka igrača...možda je to doista dobitna kombinacija...

||   Nazad na vrh
basketmaniak Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 12 Siječanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basketmaniak Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 16:24
  Ako se ove naše tetkice ne potuku na terenu protiv janeza, neće nam pomoći ni Banići ni Popovići... Večeras pobjeđuje snažnija i skoncentriranija momčad. Obrana mora biti puuuno bolja i nepropusnija, to će večeras prevagnuti. A u napadu se mora igrati sa iznenađujuće snažnim blokovima i bržim protokom lopte... Pomolimo se ili držmo palčeve našima - pobjeda bi bila jako lijepa!!!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni