FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hrvatska-slovenija

Odgovori Odgovori Stranica  123 12>
Autor
gradištanac 911 Vidi meni
professional
professional

Član od: 11 Listopad 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat gradištanac 911 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: hrvatska-slovenija
    Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 23:10
  mislim da imamo više šanse za pobjedu protiv njih, nego da smo dobili tursku za polufinale
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 08:00
Teško je reći protiv koga imamo više šanse....definitivno ni Slovenija ni Turska nisu nepobijedive....naravno ako ekipa koja igra protiv njih igra košarku,a ne "ono" kaj smo mi do sada igrali....zapravo mi smo se igrali  .....bitno je Lakoviču non-stop disati za ovratnik(jedno vrijeme Turci su to dobro radili) i nekako pokušati zaustaviti Erazma Lorbeka koji mi se čini puno prebrzim za naše centre....a primjetio sam da su Slovenci jučer dosta loše reagirali na zonu....samo pitanje je da ju naši uopće znaju igrati..... 
  ||   Nazad na vrh
prudje Vidi meni
professional
professional

Član od: 01 Travanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat prudje Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 08:20
  Pa normalno je da naši ne znaju igrati zonu.....sve su to igrači NBA potencijala, tam se igra 1 na 1............ma dobili bumo Slovence, imamo petokolonaša kod njih.....Golemca!
  ||   Nazad na vrh
CRITICNET Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat CRITICNET Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 08:33
  Nikad ne reci nikad, kosarka je sport iznenadjenja. ovdje nam nedostaje Eduardo Dudu da Silva na mjestu playa
pick and play
  ||   Nazad na vrh
prudje Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat prudje Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 08:38
Je, i Štimca za selektora......taj ne bi samo galamil, nego bi ih još i natukel pa da vidiš prvu petorku, a ostali !!!!!
  ||   Nazad na vrh
Pistons1990 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pistons1990 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 10:26
Ovo je iz jednih dnevnih novina: 

Hrvatska igra slabo, ali svi se boje Hrvatske. Kazat će slovenske kolege jučer u Lodzu. I turski novinari u očekivanju sinoćnjega ogleda Turska – Slovenija (pobjednik je suparnik Hrvatskoj u četvrtfinalu) radije bi za suparnika u četvrtfinalu Rusiju, a ne naše košarkaše. Strahuju i jedni i drugi kako će Hrvatska proigrati upravo u Katowicama.

Drugi strahuju, a mi smo već danima u strahu. Strahovali smo za prolaz u četvrtfinale, jer Hrvatska je igrala loše, ali sad je naša reprezentacija u četvrtfinalu i bez obzira na sve ima izgleda za prolaz dalje.

Svi se nešto boje... Kaj je ovo?  Ma ovo je PRILIKA GENERACIJE! Zadnja!

Ajmoooooooo!!

Bad Boys forever
  ||   Nazad na vrh
CRITICNET Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat CRITICNET Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 11:18
Izvorno objavio/la prudje

Je, i Štimca za selektora......taj ne bi samo galamil, nego bi ih još i natukel pa da vidiš prvu petorku, a ostali !!!!!

da i Tomicu i Kuncu da ih trenira,a Zula da im bude mentor...to bi bila triper kombinacija. svi bi predali tekme unaprijed. evo ruka
pick and play
  ||   Nazad na vrh
dwade03 Vidi meni
professional
professional

Član od: 08 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dwade03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 12:08
  Mislim da bi šanse trebale biti 51-49% za nas, al s onakim igrama......................možemo se samo nadati.
  ||   Nazad na vrh
prudje Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat prudje Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 12:27
  Ma ja bi sve te Repešine suflere poteral mado, Štimca stavil na klupu (nek se nađe!), a stavil bum tak i tak 100 kuna na naše ( i tak ih je Dudu sinoć zaradil!).
  ||   Nazad na vrh
heat Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat heat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 14:23
Bolje ih daj meni da podebljam jos svojih 500 na Slovence...
BOSTON CELTICS-THE GREATEST NBA TEAM OF ALL TIME
MR.AIR-THE ONE AND ONLY
  ||   Nazad na vrh
joskoo Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 24 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat joskoo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 15:05
tribamo biti sritni ako izgubimo manje od 20 razlike i da nas posere sut a njih nista pa da zavrsi desetak za njih pa da repesa kaze borili smo se imamo igru jos se trazimo
dennnis
  ||   Nazad na vrh
janez2009 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 09 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat janez2009 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 15:21

E pa dečki ajmo gore, čovjek je obečao:

"Ova je utakmica izazov i za naše navijače", priča Jasmin Repeša. "Nije Slovenija toliko blizu Katowica, a Hrvatska daleko. Ako budu imali veću podršku moramo se pitati zašto je to tako. Ja ne znam zašto naši navijači nisu došli, obećao sam pravi pristup, da ćemo dati sve od sebe, pa i bolju igru."

Inače u Sloveniji vlada takvo košarkaško ludilo, da je i igračima, koji zbog povrede i istrošenosti nisu prihvatili poziv u zeleni dres postalo žao, pa su odmah ujutro posle spoznaje, da nam je Hrvatska sledeči protivnik, potrčali u Tivoli i uzeli barem taj zeleni dres:

http://www.kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=29184

Da je tražio nekakve pare ne bi mu mogli platiti al zeleno je zeleno.

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 12>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni