Hrvatska-Njemačka |
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Autor | |||
milos
sophmore
Član od: 11 Ožujak 2009 Online status: Offline Postovi: 171 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Hrvatska-NjemačkaObjavljeno: 16 Rujan 2009 u 19:40 |
||
|
Vazno je da smo pobedili a i vas cemo ako dodje do susreta!
|
|||
|| ![]() |
|||
thesnare
champion
Član od: 18 Veljača 2008 Online status: Offline Postovi: 729 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 19:53 |
||
ako mislimo na istu stvar-bila je riječ o VIRUSU ![]() |
|||
|
novi link ovdje... USKORO
|
|||
|| ![]() |
|||
Zubcic
champion
Član od: 18 Srpanj 2009 Lokacija: Sweden Online status: Offline Postovi: 525 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 20:15 |
||
Dao Bog da bude tako .....ali sumnjam![]() |
|||
|| ![]() |
|||
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 20:19 |
||
E moj Zubčiću....ne buš ti primirisal repki još 10 godina ak bu tak ......i očito nisi upoznat sa svime što se događa u našoj košarci....da jesi sutra bi se oboružao turskom ili ne dao Bog slovenskom zastavom i navijao iz sveg glas....U INTERESU HRVATSKE KOŠARKE..... |
|||
|| ![]() |
|||
janez2009
rookie
Član od: 09 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 27 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 20:23 |
||
|
Pa Miloše, evo i meni ne izgleda na košarkaša i sasvim se slažem sa komentarima hrvatskih prijatelja. Nije mi jasno što si odmah popi...o, pa svi mu skidamo kapu. Ali ovi vaši igrači stvarno nemaju više ni onog čuvenog balkanskog mentaliteta. Skoncentrisani do kraja, grizu, nema duvanja i ismijavanja protivnika (a la Kićo - Slavnić). Čak sam pročitao, da je morao Ivković prijevremeno prekinuti poslednji trening prije EP, jer su igrači preozbiljno shvatili. Ko reče neki na forumu: kakva vremena, Hrvati rasturaju skijanjem i hokejom, Slovenci nisu za ismijavanje u nogometu i košarki, a Srbi postižu uspjehe radom i organizacijom. |
|||
|| ![]() |
|||
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 20:29 |
||
.....Bravo Janez.....a ja bi još gornjem dodao.....a Hrvati,Slovenci i Srbi skoro pa ravnopravno filozofiraju na forumu....ovo "skoro" zato kaj Milentije stalno nekaj provocira ......i naravno da Teodosije ne liči na košarkaša....više liči naš Kus .... |
|||
|| ![]() |
|||
Zubcic
champion
Član od: 18 Srpanj 2009 Lokacija: Sweden Online status: Offline Postovi: 525 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 20:36 |
||
Upoznat sam dosta dobro sa situacijom i imam svoje misljenje o svemu tome, ali sam uvijek navijao i uvijek cu navijati za sve hrvatske reprezentacije i sportase, makar mi se ne svidjao trener, izbor igraca i rad saveza ![]() Uredio/la Zubcic |
|||
|| ![]() |
|||
znatizelja
champion
Član od: 21 Lipanj 2009 Online status: Offline Postovi: 815 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 22:44 |
||
|
S Janezima za polufinale...mislim da je to otvorena tekma...i njima će klecati koljena, jer još nikada nisu stigli tako daleko...
|
|||
|| ![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |