Slavko Cvitković |
Odgovori
|
Stranica <1 456 |
| Autor | |||
magicfan
rookie
Član od: 22 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 3 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Slavko CvitkovićObjavljeno: 22 Rujan 2009 u 00:29 |
||
a da taj sa sport kluba mi toliko ide na nerve da je to čudo, a stavlja se u sve ko vegeta, malo na košarci malo na nogometu, čudo.... i baš sam gleda tu tekmu celtic-hearts toliko je uživljen bio...strašno! |
|||
|
Let's go Magic!!!
|
|||
|| ![]() |
|||
sime
sophmore
Član od: 03 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 81 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 11:09 |
||
|
ne znamo kojem pričate ima ih vise ali onaj sta prenosi 1,spanjolsku ligu je dobar...ponekad mu izleti za neki potez e moj majstore i sl.e taj je dobar
|
|||
|| ![]() |
|||
magicfan
rookie
Član od: 22 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 3 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 11:29 |
||
e mislim na toga lika, kad izjavi :'Ne možeš to stari promašivat i mislit da ćeš tako dobit jednu Barcu, neeeeeeee moooooooožeššššš'!!! |
|||
|
Let's go Magic!!!
|
|||
|| ![]() |
|||
heat
mvp
Član od: 11 Prosinac 2007 Lokacija: Bahamas Online status: Offline Postovi: 1281 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 13:49 |
||
|
Je, to je taj...s komentarima tipa majstore i sl...kakav proljev...
|
|||
|
BOSTON CELTICS-THE GREATEST NBA TEAM OF ALL TIME
MR.AIR-THE ONE AND ONLY |
|||
|| ![]() |
|||
sime
sophmore
Član od: 03 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 81 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 14:04 |
||
|
ma meni je dobar samo se triba uziviti a vidi se da voli kosarku i bar je informiran za razliku od slavkeca,ja bi njega na hrt pa kud puklo
|
|||
|| ![]() |
|||
liptovski m
rookie
Član od: 08 Prosinac 2007 Online status: Offline Postovi: 54 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 18:55 |
||
|
nitko se nije sjetio ENBIEJEVSKI, ODVEZALA MU SE ŠLAPA...ne znam jeste li pratili nba na obn-u, ona dva komentatora su odlični, informirani o svemu, duhoviti, užitak je gledat
|
|||
|| ![]() |
|||
Svenson
rookie
Član od: 30 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 6 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 10:32 |
||
ekipa na obn-u je zanimljiva, ali jedan od njih,onaj mali crni( mislim da je mirza ) se ponaša kao da je tata- mata za sve nba igrace, maltene bio je MVP all starsa ![]() |
|||
|| ![]() |
|||
sportivifan
rookie
Član od: 04 Veljača 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 64 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 08:07 |
||
|
Ove godine nema NBA ni na OBN-u, ali ima u Hrvatskoj na Sportklubu Hrvatska. Ali povratak na Slavka, nastavio se za vrijeme EP njegov sukob s A. Petrovićem, kojemu taj isti Slavko nije dopustio gostovanje u studiju s utakmicom protiv Njemačke. Iako je V.Ivanović dogovorio gostovanje, sve je povučeno kad je Cvitković saznao tko će sjediti u studiju za vrijeme njegova prijenosa. Slavko je na sve odgovorio: našli smo kompetentnijeg gosta od Ace, te da Aco traži medijsku pažnju koju mu nitko ne poklanja... |
|||
|| ![]() |
|||
Pearl Jam
professional
Član od: 05 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 436 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 08:31 |
||
To bi trebao biti Domagoj Pancirov...sjećam ga se još dok je bio na radio Ciboni |
|||
|| ![]() |
|||
sportivifan
rookie
Član od: 04 Veljača 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 64 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 09:42 |
||
|
Radio je i na NOVOJ TV dok je Nova imala prava za Euroligu i regionalnu ligu... |
|||
|| ![]() |
|||
uggaustralia
sophmore
Član od: 11 Rujan 2012 Online status: Offline Postovi: 266 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 08:13 |
||
|
My advice is to buy a bolsas michael kors, is your wisdom will finish the task you price for.These cheap hermes bags on our online store have high quality and cheap price,you can get a big surprise form our website.Don't miss this fashion!We provide hermes with high quality and lowest price.This article is very good. And I like you very much!Thank author sharing michael kors rose gold watch.michael michael kors as daily use and can afford it, this michael michael kors shoes is a good choice.Thanks goodness I tried michael kors watches.Buy michael kors outlet , enjoy michael kors outlet 30%-70% Off.It has made a big impact around the world, and all types of people are wearing the newer brand of michael kors handbags.Companying whith the development of modern society,michael kors watches is not only one pair of shoes.Today I found a kind of michael kors watches which the first time I saw, I fall in love with it. e55a2ad2-14fc-11e2-8996-1ea6d103491b
|
|||
|| ![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 456 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |