FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavko Cvitković

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3456>
Autor
dwade03 Vidi meni
professional
professional

Član od: 08 Listopad 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dwade03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Slavko Cvitković
    Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 18:36

Jučerašnja izjava dana:

Slavko: 'Laković još nije zabio tricu'...........1-2 sekunde kasnije paff !!!! Jaka stavlja tricu uz mislim dodatno bacanje!!!

Slavko vrač!!!!

||   Nazad na vrh
Pearl Jam Vidi meni
professional
professional

Član od: 05 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pearl Jam Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 18:46

maloprije je zamijenio Fotsisa sa Zisisom...baš bi Zisis imao napadački skok pored Gasola i onda još Fotsis zabije dvicu, ali za Slavko je to opet Zisis i naravno trica
  ||   Nazad na vrh
Šćetarže Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 22 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Šćetarže Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 19:19
Izvorno objavio/la dwade03

Jučerašnja izjava dana:

Slavko: 'Laković još nije zabio tricu'...........1-2 sekunde kasnije paff !!!! Jaka stavlja tricu uz mislim dodatno bacanje!!!

Slavko vrač!!!!

Kažem ti ja...On je taj koji **e sve...NJega u mirovinu, i osvojit ćemo tri medalje za redom

||   Nazad na vrh
basketfan23 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 20 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basketfan23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 12:29
jesam ja lud ili ovaj Cvitkovic je cisti supak .toliko trpanje Repesi nisam
ocekivao mada znam da je tip potkupljiv.
zato ih je cutura lijepo napao .i opisao kako stvari stoje
  ||   Nazad na vrh
shaq 22 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shaq 22 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 13:13
  IDIOT!!!!!!!!!!!!
"Its like God put Kobe on this earth to play basketball"-by Lamar Odom

BOSTON CELTICS-THE BEST NBA TEAM EVER

||   Nazad na vrh
miljo Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 26 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat miljo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 14:20
  slavko vreme te pregazilo ...ma ne vreme tebe je sve prgazilo
Lebrone sucks!!
R'N'G
www.kkogulin.hr
  ||   Nazad na vrh
samo da šutnem Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 10 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat samo da šutnem Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 14:36
  eee, ali izjava za našu ekipu nakon pobjede nad rusijom "i evo naši specijalci za gubljenje utakmica , danas nisu pogrješili" ...što bi onda značilo  da su opet izgubili utakmici ako im je to specijalnost i nisu pogrješili a štaaaaš čovik jeee malo zalutao sa pokušavanjem zanimljivog prjenosa, svaka čast slavko, da bar da dođeš na ovaj forum, jooooj šta bi da
  ||   Nazad na vrh
gradištanac 911 Vidi meni
professional
professional

Član od: 11 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat gradištanac 911 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 20:04

konačno sve završava i više ga nećemo slušati, možda za godinu dana ponovo na sp u turskoj

||   Nazad na vrh
sime Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 03 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sime Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 23:41
  ima na sport klubu dobar komentator,ne znam ime ja ga zovem majstorbolji je 10puta od slavkecasta i nije tesko
  ||   Nazad na vrh
heat Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat heat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 11:55
Ma ajde daj, i oni na sportklubu su za ništa...jučer se neki frajer na Celtic - Hearts toliko uživija da je to strašno...kaže majstor kako Hearts sigurno uzima bod, nema više vrimena za Celtic i paf...iz zadnjeg kornera Celtic dobija 2:1!!!
Podsjeća vas to na nekoga? Kaže on jučer kontra Francuza, ko hoće ko neće slušat jedan kviz...

Izgleda da čita forum pa zna da nam se riga od njegovih kvizova...
Kaže jučer za Perovića kako je loš u bacanjima i ovaj stavi 4-4...
BOSTON CELTICS-THE GREATEST NBA TEAM OF ALL TIME
MR.AIR-THE ONE AND ONLY
  ||   Nazad na vrh
dwade03 Vidi meni
professional
professional

Član od: 08 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dwade03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 23:40

Pitanje za kviz!

Ko je naj dosadniji komentator?  Odgovor slijedi na poluvremenu.

||   Nazad na vrh
magicfan Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat magicfan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 00:25
'Radost loptanja po obručima' najjača izajava legende Cvitkovića uz dodatni kviz gledateljima...
Let's go Magic!!!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3456>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni