Hrvatski dresovi |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Autor | |
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Hrvatski dresoviObjavljeno: 07 Rujan 2009 u 20:06 |
|
jel se i vama čini da mi već treće prvenstvo igramo u istim dresovima.
Možda su za koju malu nijansicu različiti od dresova s prošlog odnosno pretprošlog EP iz 2005.g., ali nisam ni u to siguran Za nevjerovat da HKS nije naručio nove modernije dresove. Dokad misle da ćemo u ovim igrati. Ne samo A reprezentacija već nam sve reprezentacije (sve mlađe selekcije, i ženske i muške)igraju u istim dresovima već godinama. |
|
|| ![]() |
|
ćiro
professional
Član od: 28 Listopad 2008 Online status: Offline Postovi: 378 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 20:10 |
|
i? pa kaj,nije da igraju u istim gaćama
![]() |
|
|
sine,to ti kaže tvoj ćiro
|
|
|| ![]() |
|
gradištanac 911
professional
Član od: 11 Listopad 2008 Lokacija: Bahamas Online status: Offline Postovi: 256 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 21:19 |
|
tako je, a mi koji smo bili na pripremama kadetske u dubrovniku smo dobili neke majice, a naši treneri nisu dobili ništa od hks-a
|
|
|| ![]() |
|
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 22:04 |
|
Igranje na Euru za nas je ipak svjetski izlog. Pa za četiri godine je netko valjda mogao izraditi neki lijepi atraktivni dres da se i dresom i igrom prikažemo svijetu u lijepom svijetlu. Ne mogu sad tražiti stare slike sa EP prije četiri i prije dvije godine, ali mislim da i dalje igramo u starim dresovima, možda još tada napravljenim, ili sa sitnim izmjenama. Kad idemo u svijet ipak se moramo lijepo obući. Pa da to nešto košta ajde, ajde. Sigurno bi besplatno dobili od proizvođaća. Ma šta besplatno. Još bi HKS i zaradio.
Uredio/la jordi |
|
|| ![]() |
|
dwade03
professional
Član od: 08 Listopad 2007 Online status: Offline Postovi: 406 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 12:39 |
|
U ovim trenutnim dresovima je naša repka prvi put igrala na Eurobasketu 07, dosta su slični onima iz 05, al ti iz 05 mi se čine ljepši. Koliko se sjećam prije smo za svako prvenstvo imali neke nove dresove, pa smo svaki put popušili. Ak ćemo dobro igrat, mogli bi ove imat i do 2045! |
|
|| ![]() |
|
FRUKTOFURANOZA
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
rookie
Član od: 16 Travanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 75 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 23:19 |
|
Sramotno je da na dresovima piše Croatia, a ne Hrvatska!
|
|
|| ![]() |
|
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 23:23 |
|
istina..... i po meni su nam dresovi među ružnijima..... malo previše kockica hehe... i jako mi je glupšo što na dresu repke napred mora pisati HEP,pa moglo je to barem proći bez sponzora na dresovima.....
off topic. - makedonija nema ime na svom dresu, kao grčka se bunila da piše macedonia pa su morali staviti FYRM pa su na kraju odlučili da ništa neće imati... |
|
|| ![]() |
|
zvončica
sophmore
Član od: 29 Svibanj 2008 Online status: Offline Postovi: 133 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 11:26 |
|
A zašto nema hrvatskog grba na dresu !? |
|
|
mlađo
|
|
|| ![]() |
|
dwade03
professional
Član od: 08 Listopad 2007 Online status: Offline Postovi: 406 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 00:51 |
|
Stvarno! Grb bi trebali stavit, više bi sličili na one (meni osobno najljepše) iz 92.
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 09:24 |
|
A kaj će ti grb?Umjesto njega kočoperi se logo HEP-a....a to je firma koja najbolje oslikava kakva smo zapravo država.... |
|
|| ![]() |
|
gradištanac 911
professional
Član od: 11 Listopad 2008 Lokacija: Bahamas Online status: Offline Postovi: 256 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 17:10 |
|
a izgleda da imamo samo jednu vrstu, odnosno boju dresova, sve igramo u crvenim dresovima
|
|
|| ![]() |
|
prudje
professional
Član od: 01 Travanj 2009 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 306 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 17:17 |
|
Ak dođe sdp na vlast, onda bumo umjesto HEP-a imali srp i čekić na dresu
!
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |